تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 215 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

راستی الان با یه برنامه که از یکی از فروا گرفتم اسکن کردم دو تا از عکساشم میذارم بهم بگین چی کنم

بهم دقیق بگید اگه اینها کرمن از کجا و چطوری پاک کنم
    یه دنیا ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه cnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کمک فوری

سلام دوستان و اساتید

من یه مشکل دارم که چون نمی دونم از چی هست مطمئن نبودم اینجا دربارش صحبت شده باشه ، بنابراین اینجا می گم فقط توضیحاتم طولانیه

قضیه از اونجا شروع شد که رفتم ادارمون و دیدم تمام کامپیوتر های اداره قاطی کرده و بعد فهمیدم از طریق یکی از اونها که به اینترنت وصل می شده ویروس (یا چیز دیگه که هنوز نفهمیدم چیه) با مموری به تمام سیستم ها انتقال پیدا کرده ضمناً روی تمام سیستمها ناد با اخرین آپدیت نصب بوده که این ویروس تمام ناد ها رو غیر فعال کرده بود و بعد چون انتی ویروسها از کار افتاده بود و هیچ برنامه جدیدی رو هم نمی ذاشت اجرا یا نصب بشه مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم که باز هم درست نشد و اینبار کل هارد رو فرمت کردم (بطور اساسی) اما باز هم ویروس اونجا بود بعد اومدم خونه و بدون اینکه حواسم باشه مموری خودم رو که الوده شده بود زدم به کامپیوتر اما کامپیوترم که ناد و زون آلارم اینترنت سکیوریتی هر دو آپدیت شده نصب بود چیزی نشناخت و ویروس هم فعال نشد ولی بعد که به دلیلی زون الارمم رو خاموش کردم ویروس بکار افتاد و تمام قسمتها رو بهم ریخت و دیگه اجازه اجرای زون آلارم رو نداد و ناد هم که اصلاً به روی خودش نیاورد (نمی دونم ویروس جدیده که نشناخته یا مشکل از جای دیگست)
    حالا مشخصات و بلاهایی که ویروس سر سیستم ها اورده:
    1- توی قسمت کنترل پنل قسمت ریموو برنامه ها کلا بهم ریخته و امکان نصب یا برداشتن هیچ برنامه ای نیست!!!!
    2- (اصل کاری) بعد از فرمت اساسی کل هارد باز هم فولدرهایی مثل پروگرام فایل ویندوز رو هیدن می کنه و وقتی show hidden رو می زنم باز هم نشون نمی ده و باید حتماً تیک قسمت hide protected operating system system files رو بردارم تا نشون بده و وقتی هم که راست کلیک می کنم تا هیدن رو بردارم ، قسمت هیدن غیر فعاله!!!!!!
    3- وقتی بردم و با یه هارد دیگه (هارد به هارد) که کسپر آپدیت شده رو داشت توی هارد خودم رو گشتم اون هم چیزی توی هاردم پیدا نکرد و بعد از تمام شدن اسکن هارد سالم هم ویروسی شد

بیشتر تعجبم از اینه که چرا فرمت می کنم هارد پاک نمیشه - یکی از دوستام گفت که باید هارد رو صفر کنی تا درست شه ، نظر شما عزیزان چیه؟ (من الان دارم با همون کامپیوتر این پیغام رو می نویسم که فقط اجازه کار با اینترنت رو بهم میده)

اگه نباشه جاش خالی می مونه cnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اتفاق جدید

یه اتفاق جدید تو کامپیوترم افتاده

برنامه فتوشاپ رو میزنم ورد باز میشه!!! مای کامپیوتر رو می زنم اینترنتم قطع میشه !!!!و ......
    شده عین این فیلمهای کمدی که همه چیز قاطی میشه ، ساعت هم با اینکه به اینترنت وصلم 2 صبح رو نشون میده

کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممک

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید

من یه مشکل دارم که چون نمی دونم از چی هست مطمئن نبودم اینجا دربارش صحبت شده باشه ، بنابراین اینجا می گم فقط توضیحاتم طولانیه

قضیه از اونجا شروع شد که رفتم ادارمون و دیدم تمام کامپیوتر های اداره قاطی کرده و بعد فهمیدم از طریق یکی از اونها که به اینترنت وصل می شده ویروس (یا چیز دیگه که هنوز نفهمیدم چیه) با مموری به تمام سیستم ها انتقال پیدا کرده ضمناً روی تمام سیستمها ناد با اخرین آپدیت نصب بوده که این ویروس تمام ناد ها رو غیر فعال کرده بود و بعد چون انتی ویروسها از کار افتاده بود و هیچ برنامه جدیدی رو هم نمی ذاشت اجرا یا نصب بشه مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم که باز هم درست نشد و اینبار کل هارد رو فرمت کردم (بطور اساسی) اما باز هم ویروس اونجا بود بعد اومدم خونه و بدون اینکه حواسم باشه مموری خودم رو که الوده شده بود زدم به کامپیوتر اما کامپیوترم که ناد و زون آلارم اینترنت سکیوریتی هر دو آپدیت شده نصب بود چیزی نشناخت و ویروس هم فعال نشد ولی بعد که به دلیلی زون الارمم رو خاموش کردم ویروس بکار افتاد و تمام قسمتها رو بهم ریخت و دیگه اجازه اجرای زون آلارم رو نداد و ناد هم که اصلاً به روی خودش نیاورد (نمی دونم ویروس جدیده که نشناخته یا مشکل از جای دیگست)
    حالا مشخصات و بلاهایی که ویروس سر سیستم ها اورده:
    1- توی قسمت کنترل پنل قسمت ریموو برنامه ها کلا بهم ریخته و امکان نصب یا برداشتن هیچ برنامه ای نیست!!!!
    2- (اصل کاری) بعد از فرمت اساسی کل هارد باز هم فولدرهایی مثل پروگرام فایل ویندوز رو هیدن می کنه و وقتی show hidden رو می زنم باز هم نشون نمی ده و باید حتماً تیک قسمت hide protected operating system system files رو بردارم تا نشون بده و وقتی هم که راست کلیک می کنم تا هیدن رو بردارم ، قسمت هیدن غیر فعاله!!!!!!
    3- وقتی بردم و با یه هارد دیگه (هارد به هارد) که کسپر آپدیت شده رو داشت توی هارد خودم رو گشتم اون هم چیزی توی هاردم پیدا نکرد و بعد از تمام شدن اسکن هارد سالم هم ویروسی شد

بیشتر تعجبم از اینه که چرا فرمت می کنم هارد پاک نمیشه - یکی از دوستام گفت که باید هارد رو صفر کنی تا درست شه ، نظر شما عزیزان چیه؟ (من الان دارم با همون کامپیوتر این پیغام رو می نویسم که فقط اجازه کار با اینترنت رو بهم میده)
    سلام دوست من

اگر کل هارد را فرمت کرده باشی ویروسی باقی نمی ماند مگر اینکه ویروس پس از نصب ویندوز دوباره از فایلهایی که

روی هارد می ریزی فعال شود .بعضی از ویروسها هستند که مشخصات فایلهای روی هارد را عوض می کنند که در

این گونه موارد حتی پس از پاک شدن ویروس و عوض کردن ویندوز ( اگر فایلها روی درایو دیگری باشند ) هم

مشخصات فایلها به حالت اول بر نمی گردد . در این حالت شما باید با استفاده از خط فرمان مشخصات را برگردانید :

پنجره Command Prompt را باز کنید ( در پنجره Run کلمه CMD را تایپ کنید و Enter را بزنید ) و در پنجره باز شده بر حسب

کاری که می خواهید بکنید فرمان زیر را تایپ کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر می خواهید تمام فایلهای داخل یک پوشه را از حالت مخفی در آورید می توانید در فرمان بالا به جای نام فایل *.* تایپ

کنید یعنی اگر مثلا می خواهید تمامی فایلهای موجود در پوشه ای به نام bing در درایو d از حالت مخفی در آورید باید

فرمان زیر را تایپ کنید:

کد:

و اگر داخل پوشه bing علاوه بر فایلهای مختلف پوشه های دیگری هم باشد باید به آخر فرمان مزبور پس از یک / حرف s

را باید اضافه کنید که به شکل زیر در می آید :

کد:

البته در تایپ این فرمانها به فواصل بین حرفها و کلمات دقت کنید.

اگر با خط فرمان راحت نیستی می توانی از نرم افزارهای خاص این کار استفاده کنی که در اینترنت به وفور یافت می شوند به عنوان مثال :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجم=3.3 مگابایت

یه اتفاق جدید تو کامپیوترم افتاده

برنامه فتوشاپ رو میزنم ورد باز میشه!!! مای کامپیوتر رو می زنم اینترنتم قطع میشه !!!!و ......
    شده عین این فیلمهای کمدی که همه چیز قاطی میشه ، ساعت هم با اینکه به اینترنت وصلم 2 صبح رو نشون میده

کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممک
    اگر وضع و اوضاع اینقدر خراب است خودت را خسته نکن کل هارد را Deep Format کن و خلاص !

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان ببینید میتونید مشکل من رو حل کنید
    کامپیوتر من به ویروسی مبتلا شده که با انتی ویروس نورتون و مکافی هم پاک نمیشه
    ببینید این ویروس اولا وقتی داخل my computer روی یکی از درایو ها رایت کلیک میکنی گزینه ای به نام Auto رو نشون میده و وقتی روی یک درایو دبل کلیک میکنی My Comuter رو باز میکنه بعدشم ّfolder Option رو میزنی وقتی تیک Show Hiden File رو میزنی بازم نشون نمیده و بر میگرده رو do not Show hiden file .من ویندوز رو عوض کردم فایده نداشت حدود 80 GB اهنگ دارم نمیتونم FDisk کنم هر کسی از من موزیک بر میداره کامپیوترش الوده میشه پسر داییم هاردشو برد بیرون گفتن باید هاردو به صورت مجازی بالا بیاریم و پاک کنیم 8 تومن هم گرفتن ازش کسی میتونه کمک کنه ممنونم
    آنتی ویروس کاسپرسکی نسخه 7 را نصب و آپدیت کن و پس از غیر فعال کردن System Restore در حالت Safe Mode با حداکثر

تنظیمات سیستم را اسکن کن .

داره خودمونی میشه Amin01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض این ویروس اسمش چیه؟

با سلام خدمت دوستان عزیز چند وقت پیش یک ویروس به سیستم من حمله کرد
    وکارهایی رو که کرده براتون شرح میدم ببنید اسمش چیه وآیا میتوان خسارتهای ناشی از حمله این ویروس
    روجبران کرد
    اول آهنگهای ام پی تری رو مورد حمله قرار داد طوری که وقتی آهنگهارو به گوشی همراه منتقل میکردم غیر
    قابل پخش بودند وگوشی نمیتونست اونهارو اجرا کنه
    ولی بعدوارد مرحله حاد تری شد بطوریکه تمام عکسها واقع در پوشه مای پیکچر رو مورد حمله قرار داد
    فقط کافی بود روی چیزی کلیک میکردم دوباره که میخواستی بری سر وقتش اثری از اون پوشه یا فایلی
    که روش کلیک کرده بودم نبود...
    علاوه براینا خسارات زیادی را روی اکثر فایلها برجای گذاشته وانها رو نابود کرده ...
    از شما تقاضا دارم اگر راهی برای جبران خسارتهی وارده این ویروس بلد ید در اینجا مطرح کنید .
    باتشکر

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

آنتی ویروس کاسپرسکی نسخه 7 را نصب و آپدیت کن و پس از غیر فعال کردن System Restore در حالت Safe Mode با حداکثر

اسکن چیزی پیدا نکرد راه دیگه ای بهم بگوو....

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام
    میخاستم بدونم در مورد امنیت سایت و هاست و جلوگیری از حمله های Dos بر روی سرور و ... هم اطلاعاتی دارین؟
    اگه دارین ممنون میشم ما رو در امن کردن سایتمون کمک کنید
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    کامپیوتر من با این Win32/Delf.YH trojan آلوده شده بود . تمام عکس ها پاک شده بودند و با nod32 تونستم از بین ببرمش .
    با easy recovery عکس ها را برگردوندم ولی تمام فایل ها damage هستند و قابل نمایش نیستند . یعنی فایل هست و حجم فایل هم درسته ولی نمایش داده نمی شه .
    خیلی خیلی گشتم دنبال نرم افزارهای recovery , repair , ... ولی نتیجه نداشت . هیچکدام نتونستند فایل ها رو تعمیر کنند.
    کسی هست که بتونه کمک کنه . مجددا عرض می کنم که فایل ها پاک شده بود نه مخفی و الان فایل ها رو برگردوندم فقط نمایش داده نمی شود.

داره خودمونی میشه Amin01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوست عزیز کارهایی روکه فرمودید انجام دادم و ویروس از بین رفت ولی هنوز یک سری چیزها غیر طبیعیه مثلاً
    پوشۀ مای پیکچر از قسمت مای داکمنت حذف شده عکسها هم که اثری ازشون نیست ودیگه وقتی وارد مای کامپیوتر میشم
    پوشه های ادمینیستراتورس داکمنت وشارد داکمنت به شکل هایدن در اومدن وهیچ جوری نمیشه خصوصیات اونها رو تغییر داد
    به نظر شما چیکار کنم آیا راهی برای بازیابی فایلهای از بین رفته وجود داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •