بی نظیره
من نیمی از بازی رو رفتم، واقعا محشر بوده
مدال افتخار یه اکشن کاملا متوسط بود
بی نظیره
من نیمی از بازی رو رفتم، واقعا محشر بوده
مدال افتخار یه اکشن کاملا متوسط بود
سلام
من یک چیزی رو متوجه نشدم :
بازی نسخه های مختلف دارد ؟؟ نسخه Skidrow نسخه نهایی بازی است ؟؟ Skidrow نسخه نهایی بازی است نسخه نهایی کرک بازی ؟؟
منم الان وسای بازی هستم خیلی چنگی به دل نمیزنه قسمت زامبی هم که واقعا مضخرفه![]()
درود دوست گرامی.
نه بازی چندین نسخه نداره، ولی Skidrow ، کسی که بازی رو کرک کرده یه نسخه مخصوص خودش رو منتشر کرده که هیچ مشکلی نداره، نه لگ، نه Error و نه مشکلات دیگه!
موفق باشید.
Last edited by godsmak; 15-11-2010 at 23:42.
این مشکل رو منم داشتم بار اول و با یک ریستارت مرحله درست شد.الان هم که دارم واسه بار دوم تمومش می کنم حتی یک باگ هم ندیدم
+چقدر نظرات متناقض هست...یکی میگه بازی خوبه یکی میگه افتضاح!!!خیلی جالبه..فکر نکنم جایی اینهمه تناقض دیده باشم!
Last edited by B.3.S.T; 16-11-2010 at 00:27.
من veteran انتخاب کردم بعضی جاهاش خیلی سخته ... تا سرتو میبری بالا 300 نفر head shot میکنن
در ضمن یه گروه از ایرانی ها اورجینالش رو خریدن اگه شما هم خواستید بخرید انلاین بازی کنیم .
اخرین کرک های که من ریختم و تا الان مشکلی نداشتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می گم سران آکتیویژن یه پولی از سود بازی رو به این دوستان کرک ساز بدن که حد اقل نسخه های دزدی و کرکی مشکل لگ در بازی رو ندارن ....من که هر جا سر زدم دوستان PC باز برای همین لگ ها کلی مشکل داشتند..............حالا نسخه PS3 بماند که حتی باهاش نمی شد آن لاین زد و دارن یه پچ براش می دن بیرون ............... بهترین نسخه گویا همون 360 بوده که فهمیدن و قبل از انتشار یه چند نفری سارق لطفی بزرگ رو به جماعت 360 داره ا کردند و حدود 100 نسخه اصلی و کلی هم نسخه آماده برای پک شدند رو دزدیدند...................ولی Skidrow ، کسی که بازی رو کرک کرده یه نسخه مخصوص خودش رو منتشر کرده که هیچ مشکلی نداره، نه لگ، نه Error و نه مشکلات دیگه!
ما که هنوز این بازی رو نگرفتیم و فکر هم نکنم بگیرمش...........فعلا با PC همون آن لاین MW2 رو می زنیم تا ببینیم که چی میشه..........
سلام دوست عزیز پسورد اشتباه!
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
کسی تا حلا به این مشکل بر خورده که بازی هنگ کنه؟ چه باید کرد؟
من خودم یکی از طرفداران COD هستم ولی رفته رفته داره گندش در میاد
Black Ops فکر کنم بیشتر داره پول تبلیغاتشو میخوره ، ولی Modern Warfare 2 به نظر من از Black Ops خیلی سرتره مخصوصا اون مرحله هواپیما و مخفی کاری تو برف
Call of Duty Black Ops و Medal of Honor هر کدوم یه برتریهایی دارن
الانم که شایعه شده قسمت بعدی توو فضا ست ، ای کاش یه چیز درست و حسابی از آب در بیاد![]()
Last edited by ANAMORPH; 16-11-2010 at 00:49.
شاید پسووردو باید بینش space بزنی.زدی؟
آره من یه بار وسط بازی،سیستمم هنگ کرد و مجبور شدم crtl+alt+deleteکنم و از بازی بیام بیرون
مرحله ی برف هم بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)