قوانین نظام وظیفه هی عوض میشه! بهتره بری از خودشون بپرسی. اما اگه انصراف بدی 1 بار بهت فرصت میدن رشته دیگه بخونی. اما تاکید میکنم بری از نظام وظیفه سوال کنی. انشاالله موفق باشی...
قوانین نظام وظیفه هی عوض میشه! بهتره بری از خودشون بپرسی. اما اگه انصراف بدی 1 بار بهت فرصت میدن رشته دیگه بخونی. اما تاکید میکنم بری از نظام وظیفه سوال کنی. انشاالله موفق باشی...
خیلی ممنون.
این رشته فعلی مهندسی رو نمیخوام انصراف بدم. حتما میرم ازشون میپرسم. یه تلفن گویای ۰۹۶۸۰ هم گذاشتن با مشاوره و مشاوره غیر حضوری از روی سایت که ماشالله هیچکدوم کار نمیکنه!
این که کدوم رتبه اصلی بود و تاثیر داشت تو گزینش چی؟ رتبه کل در سهمیه بود یا رتبه منطقه ۱ چون دانشگاه محل تحصیل هم از منطقه ۱ انتخاب کرده بودم؟
رتبه اصلیت همون رتبه کل در سهمیه س. اما رتبه در زیرگروه اول مهم تر و دخیل تر برای انتخاب رشته س
پست حذف شود
Last edited by mohammadirani; 13-09-2013 at 18:11.
دانشگاه تهران کسی هست اینجا ؟ (اسپانیایی ) یا هر زبانی ؟
Last edited by Reza_994; 20-09-2013 at 16:29.
دوستان من امسال میخوام بخونم برای کنکور زبان ...
سراسری هم میدم اما تمرکزم رو میخوام بذارم روی زبان به خاطر علاقه ...
فقط خواستم برم کلاس اما دقیقا نمیدونم کجا برم ... کلاس کنکوری واسه زبان هست ؟ در مورد کنکورش توضیح میدید ؟
ممنون میشم کلا رهنمایم کنید ...
~~~
من پیش دانشگاهیم تموم شده ( تجربی ) و تا سال دیگه گواهی اشتغال به تحصیل دارم ...
ببین دوست عزیز، کنکور زبان توی ایران منبع و کتاب خاصی نداره... باید سطح زبانتون کمی بالا باشه. کتاب خاصی واقعا نیس ک بهتون معرفی کنم..اما سعی کن دایره لغاتتو ببر بالا. خیلی مهمه. کتابهای ۵۰۴ و لغات تافل و... بخون. کتاب gramer in use رو بخون.
و یه نکته بسیار بسیار مهم اینکه دروس عمومی رو خوب بزن. خیلی مهمن عمومیا. ادبیات و عربی و دین و زندگی.
موفق باشی...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
مرسی یعنی کلاسی به عنوان کلاس زبان برای کنکور وجود نداره ؟ کتابای انگلیسی دبیرستان و پیش رو مطالعه نکنم ؟
من خودم خواستم عمومی هارو توی خونه بخونم و برای خود زبان برم یه کلاس در کنار مطالعه خودم ...
کتاب 504 رو هم دارم ... کلا لغات فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشم ...
بعد دوستانی که رفتن دانشگاه راضی هستن ؟
بخون.. کتابای زبان دبیرستان هم بخون. لغت هرچی میتونی بخون.
کلاس هم اگه واقعا مفید و خوبش بیرون هست برو..
من خودم دانشجوی ترم ۱ زبانم. ورودی امسالم. دانشگاه دولتی زنجان. خیلی خوبه ولی سطح بالاس...همه شاخن ماشاالله)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
امروز با مشاورمون صحبت کردم ... خیلی بد گفت از زبان !
طوری که بیخیالش شم ... میگفت آینده آنچنانی نداره ...
آلان دو دل شدم ... نمیدونم تمرکز رو زبان که علاقه دارم بکنم یا تجربیه بدون علاقه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)