تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 103 از 224 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بخدا من هم یک ایرانی هستم که دلم برای وطنم می تپد... من ایران را و شادی ایران را به دنیا نمی دهم . همه شما را دوست دارم
    بر منکرش لعنت ! اما توجیهی برای این گزارش های ضعیف نیست ! شاید کلا فراموش کردیم تعریف یه گزارش گر فوتبال چیه !

تیتر روزنامه های امروز هم جالبه !! بجای اینکه در جهت تقویت و حمایت باشه در جهت تخریب و تضعیف !!

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

بذارید خیابانی خوش باشه. احتمالا اگر ایران قهرمان بشه از گزارشگری خداحافظی می کنه...

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من اونطوري كه يادم مياد در اون بازي درصورت پيروزي ايران مقابل عربستان، عربستان عملاً از گردونه خارج ميشد ولي روي كاغذ شانس داشت و ايران جايگاهش در بالاي جدول مستحكم ميشد و با اين باخت ايران با اختلاف 1 امتياز پائين تر از عربستان قرار ميگرفت و چينش بازي هاي بعدي در اون مرحله طوري بود كه ايران بايد با دو كره در زمين حريف بازي ميكرد و فقط با امارات در تهران بازي داشت ولي عربستان با امارات و كره شمالي در رياض بازي داشت و با كره جنوبي هم در كره. و سر آخر همه ديدن كه ايران با 1 امتياز اختلاف نسبت به تيم هاي دوم و سوم حتي موفق به صعود به بازي هاي پلي آف هم نشد.

در واقع با اون شكست تيم نيمه جان عربستان جان گرفت. هرچند اونا در نهايت نتونستن به جام جهاني برسن اما حداقل دست ايران رو از رسيدن به مرحله نهايي جام جهاني كوتاه كردن كه همين براشون كافي بود.

واقعاً اين شخصيتي كه تصوير كردم چقدر تنفر انگيزه! اونا اگه صد بار ديگه برن به جام جهاني باز هم نميتونن كاري بكنن و صرفاً حضورشون برميگرده به رو كم كني امثال ايران. همين! دليل اين مدعا هم برميگرده به حضورشون در جام هاي جهاني البته بعد از سال 1994! هميشه بدترين نتايج رو رقم زدن اما در اوج ذلالت وقتي به ايران ميرسيدن براي ايران حريف دست نيافتني ميشدن.

منكر ضعف و عقده روحي خودمون و مربياني كه تا حالا بر صندلي مربيگري تيم ملي تكيه زدن هم نيستم كه هميشه از عربستان مي‌ترسيديم و مي‌ترسيم ولي قبول كنيد كه اونها هم مقابل ايران هميشه با انگيزه دو چندان وارد ميدان ميشدن.

من هنوز معتقدم كه اونا برميگردن و در مسابقات آينده با تركيبي جديد به خصوص مقابل ايران با انگيزه هميشگي وارد ميدان ميشن و البته سعي ميكنن براي عبور از بحران به عنوان اولين قرباني ايران رو هدف بگيرن. اميدوارم فدراسيون فوتبال براي هدايت اين تيم به فردي شبيه قطبي (از لحاظ تفكر) رو بيارن كه طوري رو تيم كار كنه براي هر بازي برنامه خاص خودش رو داشته باشه و بتونه اين عقده رواني رو باز كنه و براي هميشه از شر اين تفكر خانمان برانداز خلاصمون كنه.

ما كلا هميشه منتظريم يكي بياد مشكلاتمونو حل كنه!
    ممنون بابت توضیح کاملت دکمه تشکر نبود...

برای اسپم نشدن:
    امروز حریف ایران معین میشه

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بحث فنی بیشتر درباره این تیم باشد برای کارشناسانی که اتفاقا در این کشور تعدادشان خیلی هم زیاد است. چیزی که مهم است دانستن این نکته است که در ایران به جز مردم هیچ کس طرفدارقطبی نبوده و نیست.
    یک: روزگار غریبی است...
    دو: در این مدتی که برای سایت گل یادداشت می نویسم چند نوشته ام به دلیل حمایت از قطبی مجال انتشار نیافته و احتمالا این اتفاق برای بعضی دیگر از دوستان نویسنده نیز افتاده است. دلیلش هم واضح است: مسئول سایت و رسانه تحت مدیرتش به دلیل حمایت از سرمربی تیم ملی فوتبال کشور آن قدر تحت فشار بوده و هستند که برای ادامه کارشان باید ملاحظه هزار چیز نوشته و نانوشته را بکنند. جام ملتهای آسیا آخرین فرصت تلاقی ما خستگان از فوتبالفارسی و دلبستگان افشین قطبی بود و به همین دلیل پیش از آغاز جام یادداشتی با عنوان «مگس ها و سیمرغ ها» نوشتم که باز هم به همان دلایل منتشر نشد.
    بعد از بازی با عراق یادداشت دیگری با عنوان «این پنج بازی باقیمانده» نوشتم و در آن به ضرورت بازی خلعتبری به جای شجاعی، پژمان نوری به جای آندو تیموریان و کریم انصاری فرد به جای محمد غلامی اشاره کردم و باز هم داستان همان بود که بود: عدم انتشار به دلیل ملاحظات.
    سه: این یادداشت را دارم در شرایطی می نویسم که یادداشت قبلی ام با تغییراتی که به تبدیل شبیهند منتشر شده و این اتفاق خوبی نیست. من نگران تغییرات و اغلاط املایی یادداشت و اعتبار حرفه ای خودم نیستم، بلکه نگران آنم که فشار جریان حاکم بر رسانه ها کاری کرده که حرفه ای ترین و "آنتی فوتبالفارسی ترین"(از جعل این اصطلاح من درآوردی معذورم) رسانه این کشور هم نمی تواند آیینه ای برای طرح نظراتی متفاوت با جریان اصلی باشد.
    چهار: تیم افشین قطبی کماکان خوب بازی نمی کند و این خوب بازی نکردن به "ضعف تکنیکی" فوتبالیست های ایرانی هم برمی گردد. اینکه یک بازیکن نمی تواند در یک به یک ها ضربه اول را بزند یا دریبل نخورد، اینکه یازیکنی در خط دفاع براساس تاکتیک مربی موظف شده تا تعویض منطقه بازی را عهده دار شود و از هر ۵ ضربه ای که به توپ می زند ۴تایش به اوت می رود، اینکه یک بازیکن نمی تواند یک پاس چهل متری را استپ کند و مواردی از این دست ربطی به مربی یک تیم در رده های سنی پایین هم ندارد، چه برسد به سرمربی تیم ملی.
    ثمره فوتبالفارسی همین است که می بینیم: بازیکنان دیگر کشورها پیشرفت می کنند و بازیکنان ایرانی نه، چون آنها با رصد بالانشینان فوتبالفارسی به نیکی دریافته اند برای بالانشینی در این فوتبال نیازی به پیشرفت فنی ندارند. اما تفاوتی که قطبی با مربیان ایرانی دارد - همانها که برآیند جمعی نظراتشان آن شد که قطبی را مگس بخوانند و خود را سیمرغ- آن است که فوتبال را از یک مسیر درست آموخته، تفاوت درست و غلط را می شناسد و از همه مهمتر اینکه وقتی به درستی چیزی پی برد آن را اجرا می کند و منتظر ملاحظات زید و عمر و صدر و ذیل نمی ماند.
    پنج: ظاهرا شجاعی و تیموریان به دلیل بیماری از ترکیب بیرون مانده اند. حتی اگر چنین باشد همه دیدیم که خلعتبری با آنکه در مقابل کره شمالی ۲۰درصد بازی همیشگی اش را هم انجام نداد باز هم از شجاعی بهتر بود و نوری به جز آن پاس گل فوق العاده اش در کارهای دفاعی و جمع کردن توپهای پشت محوطه خودی و توپهای پشت سر حاج صفی هم بی نهایت موفق بود.(هرچند که آندو در بازی اول خوب بود اما فراموش نکنیم آندو در بهترین حالت که همان بازی با عراقش بود باز هم تنها یک بازیکن تخریبی است و توان شوتزنی و پاسهای ریسکی را ندارد که نوری از آنها بهره مند است) کریم انصاری فرد به شوخی خودش را برادر کوچکتر فرناندو تورس می داند، اما بخش جدی این شوخی آن است که انصاری فرد در تمام تاریخ فوتبال ایران اولین مهاجمی است که هم از نظر فنی و هم حتی در چهره و استایل بدنی شبیه مهاجمین اروپایی است.
    او دیروز و در حالی که فرصت آنچنانی هم نصیبش نشده بود دو گل سالم زد و بارها و بارها تماشای دقیق ضربه ای که او در بازی دیروز برای دومین بار وارد دروازه کره شمالی کرد می تواند معلوم کند که تفاوت انصاری فرد و بقیه مهاجمین نوک ایرانی چقدر است.
    شش: بحث فنی بیشتر درباره این تیم باشد برای کارشناسانی که اتفاقا در این کشور تعدادشان خیلی هم زیاد است. چیزی که مهم است دانستن این نکته است که در ایران به جز مردم هیچ کس طرفدارقطبی نبوده و نیست. شاید حالا و بعد از دو برد پیاپی سکوتی در بین مخالفین ایجاد شده باشد اما آنچه تا پیش از بازی اول در جریان بود از یاد کسی نرفته و نباید هم برود. حالا دیگر تیم صعود کرده و روحیه کسی تضعیف نمی شود، پس بگذارید بگویم که به شخصه در بازی احتمالی با استرالیا و کره جنوبی شانس کمی برای تیم قطبی قائلم اما هر نتیجه ای که در این مسابقات رقم بخورد چیزی که ثابت باقی می ماند واقعیت فوتبال ایران است.
    به سرمربیان دو تیم پرطرفدار این کشور نگاه کنید، به پرافتخارترین سرمربی لیگ برتر نگاه کنید و به وضعیت لژیونرهای ایرانی نگاه کنید و واقعیت فوتبال ایران را دریابید. قطبی قراردادش را هم بسته و به زودی به جایی می رود که در آن بتواند کار کند، درست همان کاری که ایویچ و بلاژویچ و دنیزلی و باقی مگس های قبلی وقتی به آنها گفته شد که عرصه سیمرغ جولانگاهشان نیست کردند. او می رود و ما می مانیم و سیمرغ هایی که بالای سرمان پرواز می کنند و اصلا ما را نمی بینند. حرف اول و آخر سیمرغ ها به قطبی یک بیت شعر بود و این یادداشت هم دوست دارد با یک بیت شعر به پایان برسد: ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش باید برون کشید از این ورطه رخت خویش.

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دخترم برای این دروغ ، سه روزه که مدرسه نمی ره.... چرا؟
    باعث تاسفه
    من که ازش بدم نمیاد....مگه چیکار کرده؟
    از فردوسی پور بدم میاد....

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان عادل کجاست،چه بلایی سرش اوردن؟؟؟

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

یعنی دیگه عادل گزارش نمیکنه؟؟؟
    من خیلی وقته نمیبینمش...

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

یعنی دیگه عادل گزارش نمیکنه؟؟؟
    من خیلی وقته نمیبینمش...

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

عزيز جان بازي فردا ساعت 19:45 برگزار ميشه نه 16:45 برو تو وب سايت the-afc.com همين الآن نوشته بازيشون ساعت چنده (البته به وقت قطر ميشه 19:15)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بابا این جواد رو بیخیال شین ممکنه اتفاقی برای خانوادش بیافته با این حرفا . دخترش ترسیده مدرسه نرفته

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

عادل فردوسی‌پور در جام‌ملت‌های آسیا

سایت گل – در حالی که پخش برنامه نود در ایام جام‌ملت‌های آسیا با تصمیم شبکه سوم سیما قطع شد، سیر شایعات به راه افتاده در روزهای اخیر، باعث اتفاقاتی جدیدی در شبکه سوم خواهد شد.

به گزارش گل عادل فردوسی‌پور که به دلیل محاکمه دزدان منزلش نیز خبر رسانه‌هاست، در روزهای آینده برای پایان دادن به شایعات، به جمع گزارشگران بازی‌های جام ملت‌های آسیا خواهد پیوست.

از بین گزارشگران مطرح صداوسیما، همه این مسابقات را گزارش کرده‌اند و تنها عادل فردوسی‌پور هنوز به جز اجرای پخش زنده در جام‌جم کار خاصی انجام نداده. منتظر بازگشت عادل هستیم.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

البته من معتقدم خيلي سخت گرفتينا.

خودم هم زياد از خياباني خوشم نمياد ولي اينقدر ديگه حساس نيستم كه به خاطر گزارشش صدا رو كم كنم تا راحت بازي رو ببينم اتفاقاً بعضي جاها كه هيجان به اوج ميرسه اينجور گزارش ها به بيننده روحيه ميده.

اما فردوسي پور برعكسه در كل گزارشش جديه و سعي ميكنه سوتي نده اما در لحظات حساس هم چندان در حفظ آرامش بيننده تأثيري نداره. مثلاً من خودم در سال 2004 و بازي ايران - كره جنوبي كه 4-3 به نفع ايران به پايان رسيد قلبم اومد تو دهنم بس كه از خط دفاعي انتقاد كرد هر چند انتقاد هم داشت و به همون دليل من هم نسبت به خط دفاعي بي اعتماد شدم و هر حمله اي كه اونا ميكردن برام مثل گل خوردن سكته آور بود.

اميدوارم اين جنبه ها رو هم در نظر داشته باشين.

اما واقعاً با اين طرز گزارش، اگر ايران رو قهرمان بدونيم خياباني خيلي قبل ترش به بيمارستان منتقل شده و احتمالاً به نيمه نهايي هم نميرسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •