لطفاً یکی به سوال ما پاسخ بده؟
لطفاً یکی به سوال ما پاسخ بده؟
1- نه مشکلی نداره شما هرچی دلت میخواد میتونی برای SSID بذاری
2- بله اونم را میتونی تغییر بدی و هیچ مشکلی نداره نه اصلا هم نیازی نیست به کسی بگی
بهترین نوع رمزگذاری برای وایرلس هم WPA2 هست
سلام میشه یبار دیگه سوالتونا بپرسید من که هیچی نفهمیدم
Last edited by alikhafan123; 20-09-2012 at 17:01.
برای استفاده از اینترنت روی موبایل باید مودم را بذاری روی حالت PPPOE و تو موبایل برید تو قسمت WLAN و اونجا بزنید جستوجو کنه . وقتی مودم شما را پیدا کرد میتونید بهش وصل بشید و از اینترنت استفاده کنید.
IP دستی روی کارت شبکه ست میشه و هیچ ربطی به سرعت اینترنت نداره و این IP باید تو Range مودم باشه مثلا اگه IP مودم شما 192.168.1.1 هست شما میتونید IP کارت شبکه را بذاری 192.168.1.2 .البته به جای 2 میتونید عددی بین 2 تا 254 بذارید.
بهتره DHCP فعال باشه روی مودم تا همه وسیله ها بتونن به مودم به راحتی وصل بشن
مدل مودمتا بگو و یکی عکس هم از تنظیماتش بذار تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
خیلی ممنون
مودم طراحی جدید tp-link 8951nd هست , همون کارهایی که شما گفتی رو کردم فقط چطور میشه مودم رو بدون خاموش کردن کامپیوتر , اتصال اینترنت رو قطع کرد؟
چون با نرم افزار idm که تنظیم میکنم خاموش کنه کامپیوتر رو خاموش میکنه ولی ارتباط اینترنت قطع نمیشه. عکس زیر منظورم اون شماره ها و IP Pool Count هست
توی قسمت physical ports هست و آیا راهی هست که بشه با استفاده از تنظیمات سرعت دانلود رو بالا برد
[IMG][/IMG]
و سوال دیگه من این بود که تو قسمت Routing و سپس Routing Table list , مثل اینکه مشخصات یه روت رو
نوشته که نام device رو مثلا enet0 نوشته و بقیه مشخصات مثل Mask , metric , Dest Ip و... داره که
نمیدونم این دیگه چیه؟ و مشخصات چی رو نوشته و اصلا این enet0 چی هست؟
منتظرم انشاءالله سربلند باشید
Last edited by hamidrezaj; 20-09-2012 at 23:27.
سلام بچه ها
من قبلا مودم تی پی لینک معمولی داشتم و هیچ مشکلی نداشتم
جدیدا یه 8901 گرفتم یه مشکل دارم که توی یه روز معمولا هفت هشت بار چراغ adsl خاموش میشه و بعد حدود سی ثانیه دوباره وصل میشه- البته این مشکل بیشتر زمانیکه با گوشیم(وایرلس) وصل میشم.
چیکار کنم؟
ریست فکتوری و اپدیت فریم... فایده نداشت
Last edited by saeedsh7j; 21-09-2012 at 17:29.
سلام
برای قطع شدن اینترنت باید حتما مودم را خاموش کنید در حات PPPOE البته اگه بعد از ست کردن پسوود به جای گزینه Always On (Recommended) بذاری روی حاالت Connect On-Demand و یک زمانی را مشخص کنید بعد از اون زمان اگه مودم بیکار باشه و نیازی به اینترنت نباشه (مثلا سیستم خاموش باشه) اینترنت هم قطع میشه و به محض اینکه شما مرورگری را براز کنید یا آنتی ویروس بخواد آپدیت بشه یا ..... مودم خودش اتوماتیک دوباره وصل میشه
IP Pool Count تعداد IP هایی هست که DHCP میتونه به وسیله هایی که وصل مودم میشن بده در اینجا 100 تا هست یعنی فقط 100 تا IP میتونه توسط DHCP به سیستما داده بشه . یعنی اگه مثلا 101 تا سیستم به صورت همزمان به مودم وصل باشن(که خیلی بعیده) DHCP فقط میتونه به 100 تا از اونا IP بده و به 1 سیستم آخری IP نمیده.
Physical Ports هم اگه اشتباه نکنم برا اون 4 تا پرت LAN پشت مودم هست که تیک هرکدوما که برداری اگه وسیله ای را با سیم و توسط این پرت به مودم وصل کنید دیگه DHCP بهش IP نمیده و اون وصیله برای اتصال حتما باشد IP دستی وارد کنه اشلا هم ربطی به سرعت اینترنت نداره
قسمت Routing هم برای تنظیم مودم برای استفاده از اون به عنوان Router در شبکه هست که شما اصلا باهاش کار نداری.
مشکل میتونه از نویز باشه
نویز گیر (Splitter) روی همه تلفن ها گذاشتی؟
سلامم من کانفیگم روی pppoe میخوام براش
کانکشن بسازم که خودکار به اینترنت وصل نشه
ممنون
منم این مشکلو دارم... از مخابرات سرویس میگیرید ؟
اگر اره من زنگ زدم گفتن سراسریه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)