پهنای باند چه ربطی به تحریم داره دکتر
در ضمن تحریم ها تا حالا باعث پیشرفت ما بوده(اینو جدی نگیر)
پهنای باند چه ربطی به تحریم داره دکتر
در ضمن تحریم ها تا حالا باعث پیشرفت ما بوده(اینو جدی نگیر)
خيلي ربط داره پروفسور. پهناي باندي كه وارد كشور ميشه قابل تحريم شدن هست. يكي شم همون جريان كابل ايتالياست كه بعدا آب پاكي رو رودست مردم ريختن گفتن از طرف آذربايجان (باكو) مسدود شده .
ربطی نداره حضرت افغانستان مگه تحریمه که اینترنت پرسرعت درست حسابی نداره؟
مشکل از اون فردی هست که میگه سرعت 64 هم زیاده ok?
اگر حداقل سرعت 256 رو به راحتی میداد کار باهاش قابل تحمل بود ولی واقعا ثانیه ای 12 کیلوبایت خیلی کمه ؟
همینقدره یا بیشتره؟
بله وقتي وزير ارتباطات مي فرمايند 128 براي دانلود مقاله و مطالب علمي كافي ست ، وقتي فایروال مرکزی بر روی پهنای باند کلی کشور قرار مي گيره خوب اينا مشكلن ولي حتي اگر اين سياست غلط هم كنار گذاشته بشه و بخوان واقعا به تمامي كاربري ها (اعم از بخش خانگي و اداري) پهناي باند بالا بدن غير ممكنه لااقل در آينده نزديك مگر اينكه شرايط تغيير كنه.
وشرايط زماني تغيير مي كنه كه درگاه ورودي باند پهن ايران آزاد بشه.
Last edited by mehrdad38; 24-05-2010 at 16:39.
مشکل پهنای باند وجود نداره اینا هرچقدر هزینه کنن میتونن پهنای باند بخرن همین الانم نمیبینی هرچند وقت یبار وزیر ارتباطات میگه پهنای باند چندین درصد اضافه شد.
سلام دوستان من دیروز رفتم مرکز مخابراتیمون ( حکمت شعار) ADSL بگیرم گفت پورت نداریم 15 روز دیگه به نظرتون حرفشون حرفه صبر بکنم یا اینکه برم سراغ شرکت دیگه ای؟
سلام دوستان من دیروز رفتم مخابرات گفت بری گرفتن ADSL گفت پورت نداریم 15 روز دیگه اضافه میکنن به نظرتون صبر کنم حرفشون حرفه یا برم سراغ شرکتای دیگه؟
همون قدره كه تو تست پست اول هست. 12 تا 15 كيلو بيت
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
بله اضافه مي شه اگر نمي شد كه ديگه هيچي همين اينترنت زغالي هم نداشتيم. همون طور كه چند درصدي به پهناي باند كل اضافه مي شه نيازه به پهناي باند بيشتر از اون رشد پيدا مي كنه و پهناي باند جوابگوي همه نيست.
چرا ظريب شيرينك اين همه زياده تا هر كسي يه گوشه اي از سفره اينترنت يه لقمه بهش برسه. بهترين راه اين مشكل اينترنت دوربرد هست كه از پهناي باند ماهواره اي هست كه پستش هم كينگ ديزاينر تو همين فروم به عهده داره.
حالا از اين بحث بگذريم خيلي كش پيدا كرده از من و تو هم كاري بر نمياد بايد مسئولش به فكر باشه ما چكار كنيم
Last edited by mehrdad38; 24-05-2010 at 17:49.
خب اگه اون سیاست ها رو بذارن کنار کمتر پرچم بسوزونن 1 مگ رو هم راحت میتونن بگیرن
این وزیر ارتباطات ما اگه تو امریکا وزیر بود چی میشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)