تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 296 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینو یکی از بچه ها امروز بهم داد دیگه میترسم اخبار pes جدید رو توی تاپیک بزارم چون پارسال تمام اخبار رو ترجمه میکردم و همش وعده های بسیار جذابی بود که کونامی به خیلیاش عمل نکرد بچه ها آخرش که بازی اومد خیلی سرخورده شدن و شاید تقصیر من بوده که تمام اخبار رو توی تاپیک میذاشتم .

به نظرت اگه خبر جدیدی از نسخه بعد بزارم بچه ها چه عکس العملی نشون میدن ؟

In an interview in the recent issue of Famitsu, series producer (and originally programmer) Shingo "Seabass" Takatsuka cited the criticisms Pro Evolution Soccer / Winning Eleven has taken over the years, particularly in Europe, and promised for this year a PES that's been powered up many levels. The updates will come in both graphics and gameplay areas. Winning Eleven games until now, he said, have been just extensions of the Famicom era. Players were fine with this through the PlayStation 2 , but the development staff now need to change their concepts and ideas to something more appropriate for the new generation machines like Xbox 360 and PS3.

He wouldn't give share specifics about what kind of changes to expect, but he did say that the area of the game that most clearly shows the changes is the relationship between AI and player motions.

The changes will have an effect on how the game controls, said Takatsuka. Until now, they've had a "Famicom-like" belief that good controls means fast movement. But it isn't this simple. Particularly on the new hardware, this type of thinking will lead to players being too fast. Some players in Europe have actually complained that the game's tempo is too fast. On the other hand, some players do seem to like faster speeds. The staff will be taking balance into account during the tuning process.

Despite all the changes, Takatsuka said to expect the new PES between November and December. The game is currently 30% complete.

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------

بابا...پس باید سال بعد منتظر Hossein-2011 باشیم!
    کارتهای تخصصی بازیکنان و مهارتهای پنهان در تعدیل و اینها تغییر نمیکنه که نه؟
    نه نمیکنه .

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

بابا...پس باید سال بعد منتظر Hossein-2011 باشیم!
    کارتهای تخصصی بازیکنان و مهارتهای پنهان در تعدیل و اینها تغییر نمیکنه که نه؟
    نمیدونم چم شده که تمام تفریحم شده همین بازی . تازه بازیم کم میکنم بیشتر توی ادیت و این حرفا هستم . الان دارم از توی موتور بازی میام بیرون دستام هنوز روغنیه
    Last edited by 4039; 16-02-2010 at 02:07.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

طبق قوانین انجمن ، عبارت غیر فارسی بدون زیر نویس!! ممنوع.گزارش بدم که ترجمه نکردی منو داری زجر میدی
    میگم این Famicom-like منظورش چیه؟
    راستی چجوری توی دوماه 30 درصدشو رفتن؟اینجوری که به تغییرات دیگه نباید امیدوار بود.نسخه 2010 دوماه قبل از انتشار 60 درصد ساخته شده بود.
    حسین درباره موارد مختلف AI یه توضیح بدی بد نیستها.مثل اینکه داریم بهش نزدیک میشیم.
    Last edited by mohammad_87; 16-02-2010 at 01:35.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

طبق قوانین انجمن ، عبارت غیر فارسی بدون زیر نویس!! ممنوع.گزارش بدم که ترجمه نکردی منو داری زجر میدی
    میگم این Famicom-like منظورش چیه؟
    راستی چجوری توی دوماه 30 درصدشو رفتن؟اینجوری که به تغییرات دیگه نباید امیدوار بود.نسخه 2010 دوماه قبل از انتشار 60 درصد ساخته شده بود.
    حسین درباره موارد مختلف AI یه توضیح بدی بد نیستها.مثل اینکه داریم بهش نزدیک میشیم.
    منظورش نینتندو هستش .30 درصد اول مهم نیست خیلی از چیزها توی نسخه های مختلف یکسانه .
    به چی نزدیک میشیم ؟
    اینا از سیستمهای پیشرفته هوش مصنوعی استفاده نمیکنن .
    مثلا توی یک نوع از ai خود موتور هوش مصنوعی اقدام به کسب تجربه میکنه مثلا اگه یک بار از طریقی بهش گل بزنی دیگه از اون راه گل نمیخوره . اینا که نمیان از این سیستمها استفاده کنن .
    Last edited by 4039; 16-02-2010 at 01:41.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

منظورش نینتندو هستش .30 درصد اول مهم نیست خیلی از چیزها توی نسخه های مختلف یکسانه .
    به چی نزدیک میشیم ؟
    اینا از سیستمهای پیشرفته هوش مصنوعی استفاده نمیکنن .
    مثلا توی یک نوع از ai خود موتور هوش مصنوعی اقدام به کسب تجربه میکنه مثلا اگه یک بار از طریقی بهش گل بزنی دیگه از اون راه گل نمیخوره . اینا که نمیان از این سیستمها استفاده کنن .
    من شاخه های مختلف هوش مصنوعی رو نمیشناسم.فکر میکردم به تکامل AI در pes داریم نزدیک مشیم.یعنی همونطور که قبلا گفته بودی که الان از منطق فازی استفاده میشه فکر میکردم در نسخه های بعدی روشهای دیگری از AI استفاده بشه و کم کم به یک تکامل برسه.منظورم این بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستی محمد جان الان چیکار میکنی درس میخونی ؟ چندمی ؟
    من تا 5-6 دقیقه دیگه باید برم .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

محمد جان فردا توی مسنجر درمورد این لیگ بشینیم صحبت کنیم چطوره ؟ تو کی هستی ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

راستی محمد جان الان چیکار میکنی درس میخونی ؟ چندمی ؟
    من تا 5-6 دقیقه دیگه باید برم .
    الان داشتم یه متن بلند بالا درباره هوش مصنوعی میخوندم.واقعا چیز جالبیه.میگم خدا پدر این جان مک کارتی رو با این اختراعش بیامرزه.
    عزیزم من تا مدارک شما هنوز خیلی راه دارممعماری میخونم.
    به زبان خیلی علاقه دارم ولی وقتشو ندارم.عید اینترچینج رو شروع کردم ولی اردیبهشت رهاش کردم.چون وقت نمیکردم بخونم.الان وقت بشه کم کم پیش میرم.(یکی بیاد اینجا میگه اینا چه ربطی به لیگ داره)
    شبت بخیر باشه.منم میرم این مقاله هوش مصنوعی رو کامل بخونم...
    تا فردا خدانگهدارت
    ---------------
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منظورت یاهو منسنجره؟فردا میرم سر کار بعد هم یه بازی تو لیگ دارم.همینجا قرار میذاریم خوبه؟حدود 8 شب.
    Last edited by mohammad_87; 16-02-2010 at 02:07.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

الان داشتم یه متن بلند بالا درباره هوش مصنوعی میخوندم.واقعا چیز جالبیه.میگم خدا پدر این جان مک کارتی رو با این اختراعش بیامرزه.
    عزیزم من تا مدارک شما هنوز خیلی راه دارممعماری میخونم.
    به زبان خیلی علاقه دارم ولی وقتشو ندارم.عید اینترچینج رو شروع کردم ولی اردیبهشت رهاش کردم.چون وقت نمیکردم بخونم.الان وقت بشه کم کم پیش میرم.(یکی بیاد اینجا میگه اینا چه ربطی به لیگ داره)
    شبت بخیر باشه.منم میرم این مقاله هوش مصنوعی رو کامل بخونم...
    تا فردا خدانگهدارت
    ---------------
    کد:
    منظورت یاهو منسنجره؟فردا میرم سر کار بعد هم یه بازی تو لیگ دارم.همینجا قرار میذاریم خوبه؟حدود 8 شب.

خوبه شبت بخیر

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

برنامه هفته نوزدهم ( هفته پایانی نیم فصل )

بلکبرن ----------------------------------- آرسنال---------------------------------- تا ساعت 1 بعد از ظهر
    تاتنهام ----------------------------------- چلسی---------------------------------ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
    ولورهمپتون ----------------------------- منچستر سیتی------------------------ساعت 2 تا 6 بعد از ظهر
    منچستر -------------------------------- وستهام--------------------------------ساعت 6 تا 9.30 شب
    هال سیتی ----------------------------- لیورپول---------------------------------ساعت 9.30 تا 10.15 شب
    فولهام ---------------------------------- اورتون----------------------------------ساعت 10.15 تا 10.45 شب

آخرین سیو بازی :
    کد:

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

آرسنــال 2 - 1 بلک بــرن
    • اینم سیو بازی
      کد:
      • اینم آمار بازی

از من خداحافظ تــــا ساعت 11:30 شب
    Last edited by Armin 7; 16-02-2010 at 11:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •