دوستان ویواز پرو به بازار جهانی ارائه شد اینم لینک خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ویواز پرو به بازار جهانی ارائه شد اینم لینک خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت : VivazPro
دوستان این گوشی مثل بقیه گوشیهای سیمبیان ریست میشه ؟
مخلصیم
Last edited by S A M S U N G; 25-05-2010 at 23:13.
سلام
بله با همون کد 7370 ریست میشه فقط یه کد مخفی سه دکمه هم هست که هنوز پیداش نکردم جایی.تو 5800 با گرفت دکمه دوربین و سبز و قرمز میشه اما این...
دوستان چیزی که مرددم میکنه تو خرید این گوشی ظاهر ظریف و حساسشه...چون باید یه گوشی بگیرم که حداقل سه سال کار کنه و طبعا از ریخت نیوفته... برای همین مجبورم گوشی استخونداری بگیرم که به همین راحتیا نه بدنش بپکه نه رنگش بره و...همین دلیله که بین این و htc Touch 2 گیج شدم (میدونم هیچ ربطی به هم ندارند و اون پاکته و وبندوز و این حرفا ولی از استیل این دوتا خوشم اومده) که اگه این گوشی محکم بود و بدنه ی قوی داشت حتما اینو انتخاب می کردم
...نظر دارندگان محترم چیه؟!
سلام
دوست عزیز من اون htc رو نداشتم اما معمولا htc ها کیفیتشون عالیه.
ولی در مورد ویواز من بهت اطمینان میدم جنس بدنش واقعا خوبه.
ولی آخه چطور گوشی ای که از اولش درش یه مقدار لق باشه و کنار صفحه اش و بدنه فاصله داشته باشه می تونه سه سال دووم بیاره؟! اینم هست که من MP3 Player داشتم و دیگه اگه این رو بخوام بخرم می خوام با این گوش کنم. یعنی کار دو برابر ازش خواهم کشید!
برای همین به نظرم نمیتونه تحمل کنه و کمه کم رنگ بدنه میره، اینطور نیست؟!
دوستان عزیزی که زیاد تو موبایل فروشی ها و .... رفت و آمد دارند هر موقع ویواز پرو دیدن جایی بگن
قیمت هم بدن که چه بهتر
پولی واسه خرید ندارما
همینجوری دوست دارم زودتر بیاد شاید یه پولی از آسمون افتاد و خریدمش![]()
دوست عزیز شما ویواز دارین؟
من دارم دوتا هم در دسترس دارم.
عزیز دلم رنگ بدنه ویواز جوریه که پلاستیکش همون رنگه.حالا ببین یه مثال میزنم.گوشی ویواز یکی از آشناهای ما محکم خورد رو آسفالت و کشیده شد.
پشت بدنش یجایه کوچیکش حالت کندگی شد اصلا.ولی زیرش باز همون رنگ مشکی بود حالا میفهمی منظورمو؟
ولی مثلا ساتیو دیدم رنگه بدنش رفته بود.چون خود بدنش یه پلاستیکه بیرنکه (کرم مانند) بعد یه لایه رنگ روشه .
خیالت راحت رنگش نمیره.
مورد بعدی:
چه ربطی داره نور میزنه بیرون به 3 سال دووم آوردن؟
من کا750 که خریدم از یجایه کیپدش نور میزد بیرون الانم بیش از 5سال دارمش.نه سوراخش بیشتر شده نه کمتر![]()
به نظر من با توجه به خواسته شما ساتيو بگيريد بهتره چون الان با توجه به اينكه ساتيو از ويواز قديمي تره ولي هنوز در جزء بهترين هست واز ويواز گرون تر هست. در صورتي كه ويواز افت قيمتش خيلي زياده ميتونم بگم روزانه هست ..من امروز در شيراز 340 قيمت گرفتم در صورتر كه ساتيو 450 هست
می دونم ربطی نداره فقط خواستم بگم دقیق نشدن اونقدر که همچین چیزی داره!
آها پس از نظر رنگ رفتن نگران نباشم!
آخه برای این گیر دادم که من چند سال پیش یه T610 داشتم از ریخت افتاد زود خیلی تو مخ بود.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)