تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 180 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

هیلو بحثش جداست.. ولی kz3 چرا؟! این بازی به جز این که انحصاری ps3 هست و از حمایت های بسیار زیاد این قشر بازیباز برخورداره ، چه چیز خاصی داره که این طور برتر می دونینش؟
    از نظر امتیازی هم در خود کنسول ps3 ، کرایسس 2 ، بدون خیلی از لطف ها بهتر عمل کرده (منبع metacritical) .
    کاری به مالتی پلیر و گیم پلی ندارم ، چون کاملأ سلیقه ای هستن.. ولی صدا گذاری بحثش جداست.. به نظر من موسیقی و صدا گذاری کرایسس 2 ، از گرافیکش هم درخشان تر بود . دیگه خیلی ها کرایسس 2 رو با موسیقیش می شناسن و نه گرافیکش...
    در کل عرضم این هست که کرایسس 2 ، ایراد هایی داره که بر هیچ کس پوشیده نیست و کم لطفی هایی که نسبت به نسخه ی pc بازی شده ، خیلی ها رو نا امید و ناراحت کرده ، ولی نکات مثبت و درخشانش بسیار زیاد هست که نمی شه ازشون گذشت و خیلی راحت می شه این بازی رو هم ردیف بزرگان قرار داد .
    دوست عزیز البرز جان من در اون دو پست اخیر خودمون که نقل و قول کردیم خیلی خوشحال شدم چون هم شا هم من به خوبی دو بحث خوب رو انجام دادیم بدون حاشیه و هر دو نظراتمون رو گفتیم به قول یارو به خوبی حرفه ای برداشت کردیم.
    البرز جان من هیچ وقت منظورم خاص دلم این نیست که کرایسیس بازی کمی هستش بسیار بزرگ و قابل توجه من خودم از فن های این بازی هستم و همیشه دوست دارم این بازی در صدر باشه وقتی اومدم اونجا میگم چهره هاشون نظرمو جلب نکرد واقعا از عمق ناراحتی بود چون سیستم هایی که بازی رو روی انها امتحان کردم هم بسیار قوی بودن و از شگ این که نکنه روی کنسول همچین موردی وجود داره در اومدم که کاش وجودداشت.

متاسفاه اشتباه از من بود که پست اول صفحه پیش رو با نقل قول ننوشتم ! این طور که معلوم هست شما هم به خودت گرفتی در صورتی که من مخاطبم شما نبودید...
    2 خط بعدی مارو قهوه ای کردی، چیزی نمی گم چون اشتباه من بود ولی شما هم نباید این جوری برخورد می کردید!
    کجا بودی می دیدی من برای kz هفته ای PS3 اجاره می کرم!!!! نمی دونم چرا در مورد داستان کرایسیس سوال پرسیدی !! انقدر ابله فرض کردی ؟
    همه تو این فروم می دونن من به همه احترام گذاشتم و خواهم گذاشت دلیلی برای بی احترامی نیست!!!
    خوشحالم که پست های من باعث شد با شخصیت بعضی از دوستان بیشتر و بهتر آشنا بشم!!
    اشنا شدن نمی خواد با هر کی بودی هر شخصی بود جز چند نفری که فعلا تو این قضایا شرکت داشتن که خارج نمیشه به غیر من هم نفرات دیگه از دوستان خود من هستن و با اونها هم اگر بودی انگار با من بودی فرقی نمی کنه
    خودتون کلمه نامناسب به کار میبرین شروع میکنیند بعدا فکر میکنی که افراد دوروبرتو شنخاتی...اصلا انتظار از شما بیشتر هستش که بحث هارو ههمه اخرش قبول کنیم نه این که به این موارد بکشونیم. کسی که دقت کنه توجه کنه میتونه کاملا درک کنه تفاوت رو در بین بسیاری از مسائل ولی خب توجه می خواد ..دقت می خواد یهویی جواب دادن کاری رو از پیش نمیبره..
    این که شمارو ابله فرض میکنم یا نه بستگی به برداشت خودتون هستش ....به من ربطی نداره چون کسی که این حرف رو در مورد داستان میزنه باید بدونه که داستان هر سه تا شوتر معروف کیلزون هیلو و کرایسیس در رده بالایی قرار داره
    بهتره که کمی به خودتون برگردین و توجه داشته باشین به تک تک کلمه هایی که میگین.
    Last edited by Layken; 30-03-2011 at 14:40.

2. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

از حق نگذریم ، داستان این بازی بیش از 6-7 می ارزید
    دوست عزیز قرار باشه به داستان این بازی نمره ای بیش تر از 7 بدن اون وقت بازی هایی مثله ALAN WAKE یا HEAVY RAIN لایق چی هستن ؟ نمره 5 یعنی متوسط پس 6 یا 7 یعنی خوب !
    درسته بازی نسبت به دو نسخه قبلی داستان بهتری داره ، مثلا چپتر a corpse walking ( یا یه همچین چیزی بود اسمش ) روایت بسیار مناسبی داره اما بعد از اون داستان به سمت هندی شدن میره یک نفر مسئول نجات دنیا میشه که باید با 1000 نفر و موجودات بیگانه بجنگه !دی:
    +
    البته داستان سلیقه هم توش دخیله شما خوشتون اومده گوشت شه بچسبه به تنتون !دی:
    دوست عزیز البرز جان من در اون دو پست اخیر خودمون که نقل و قول کردیم خیلی خوشحال شدم چون هم شا هم من به خوبی دو بحث خوب رو انجام دادیم بدون حاشیه و هر دو نظراتمون رو گفتیم به قول یارو به خوبی حرفه ای برداشت کردیم.
    البرز جان من هیچ وقت منظورم خاص دلم این نیست که کرایسیس بازی کمی هستش بسیار بزرگ و قابل توجه من خودم از فن های این بازی هستم و همیشه دوست دارم این بازی در صدر باشه وقتی اومدم اونجا میگم چهره هاشون نظرمو جلب نکرد واقعا از عمق ناراحتی بود چون سیستم هایی که بازی رو روی انها امتحان کردم هم بسیار قوی بودن و از شگ این که نکنه روی کنسول همچین موردی وجود داره در اومدم که کاش وجودداشت.

ها confirmed !!! دی:
    Last edited by amin 2010; 30-03-2011 at 14:44.

4. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یرلی اصلأ و ابدأ داستان HAlo رو مسخره نکرد.. نویسنده ی مستقل کرایسس2 گفته بود که روایت داستانی در halo خوب نبود (یا همچین چیزایی ) . که اولأ هیچ طرفدار کرایسس از حرف این جناب حمایت نکرد و دومأ اصلأ این حرف ربطی به شرکت کرایتک نداره..
    البته فکر کنم این نویسنده بازی معتقد بود که هیلو بولشت ِ !! که به نظرم به کار بردن این کلمه کلا برای بازی ها اصلا مناسب نیست چه برسه برای یه بازی بزرگ

.........

دوستان به نظرم این بحث خیلی طولانی و تخصصیه
    کسی که می خواد این دو تا بازی رو مقایسه کنه با هر جفت اونا رو تموم کرده باشه که فکر کنم تعدادشون اینجا زیاد نباشه
    سو تفاهم نشه ها منظور این دوستان نسخه کنسولی بازی هست و نمیاین نسخه پی سی کرایسیس 2 رو با کیلزون 3 مقایسه کنن!
    مثلا منظورشون اینه که نسخه ps3 کیلزون 3 از نسخه ps3 کرایسیس 2 یکمی بهتره.....
    کلا بازم میگم این بحث خیلی تخصصیه و لازمه اون در نظر گرفتن تمام ابعاد این دو بازیه
    بعدشم الان لحن پستا کم کم بد میشه و صورت خوشی نداره. به نظرم فعلا بی خیال این بحث بشید

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

هیلو بحثش جداست.. ولی kz3 چرا؟! این بازی به جز این که انحصاری ps3 هست و از حمایت های بسیار زیاد این قشر بازیباز برخورداره ، چه چیز خاصی داره که این طور برتر می دونینش؟
    از نظر امتیازی هم در خود کنسول ps3 ، کرایسس 2 ، بدون خیلی از لطف ها بهتر عمل کرده (منبع metacritical) .
    کاری به مالتی پلیر و گیم پلی ندارم ، چون کاملأ سلیقه ای هستن.. ولی صدا گذاری بحثش جداست.. به نظر من موسیقی و صدا گذاری کرایسس 2 ، از گرافیکش هم درخشان تر بود . دیگه خیلی ها کرایسس 2 رو با موسیقیش می شناسن و نه گرافیکش...
    در کل عرضم این هست که کرایسس 2 ، ایراد هایی داره که بر هیچ کس پوشیده نیست و کم لطفی هایی که نسبت به نسخه ی pc بازی شده ، خیلی ها رو نا امید و ناراحت کرده ، ولی نکات مثبت و درخشانش بسیار زیاد هست که نمی شه ازشون گذشت و خیلی راحت می شه این بازی رو هم ردیف بزرگان قرار داد .
    خوب دوست من بنده که قبلا گفتم در مورد موسیقی این بازی و صداگذاریش :
    killzone:
    گرافیک بیشتر و داستان منسجمتر و موسیقی بهتری نسبت به کیلزون 3 داره....ولی در بقیه زمینه ها مثه مولتی پلیر و گیم پلی و صدا گذاری و هوش مصنوعی از کیلزون 3 عقب.
    .
    ولی به نظر من در مورد صداگذاری کیلزون بهتره.......در مورد گیم پلی اگه هوش مصنوعی اونقدر ضعیف عمل نمی کرد میشد بهش گفت گیم پلیش بهتر از کیلزون .مولتیش هم به نظر من کیلزون 3 بهتره........ .

البته داور اصلی و قابل قبول سایتا متا و کلا امتیازات هستش که شما درست می فرمایید ....بنده نظر شخصیمو گفتم..........

.
    .

مراد مقایسه بازی با HALO که کلا توهین به این عنوان انحصاری 360 هست و بس !
    در مورد گرافیک و نقد ها هم والا من نظر شخصیمو دارم میگم ! بنظر من کرایسیس در360 بهترین هست ولی رو PS3 من هر جور حساب می کنم کیلزون در سطح بالاتری هستش !از نظر چهره ها که کلا نباید باهم مقایسه بشن ، بنظر من کرایسیس خیلی تو این زمینه ضعیف کار کرده (خیلی ضعیف نسبت به سطح کلی بازی میگم نه این که چهره ها در بازی ضعیف باشن ، در مقام مقایسه !) البته گیم پلی بازیopen world FPS هست که خوب قائدتا مستلزم محیطی بزرگتر نسبت به KZ3 هست که کاملا خطی هستش ، پس نسبت به وسعت شاید بتونیم بگیم کرایسیس رو جزئیات نسبتا خوب کار کرده ( دوباره شد قضیه وسعت و TD2 دی اما از نظر سنگینی بازی حساب کنیم شما رو ارجاع میدم به صحنه هایی از KZ3 که سوار اون ماشین های عظیم هستین و هر لحظه دارین به محیط شلیک می کنید ، با اون همه جزئیات با تخریب عالی و خون کاملا داینامیک !! تعداد انفجار ها شاید در هر دقیقه حدود 40 تا باشه !! اما کرایسیس تمام تخریب محیطش کاملا به صورت از پیش رندر شدست ! ساختمون هایی که در بازی می افتن همه کاملا از پیش تعیین شدست و شما توش نقشی ندارین !
    از بعد گرافیک آرمین جان کیلزون 3 بلطبع باید با نسخه ایکس باکس کرایسیس مقایسه بشه چون نسخه ps3 اصلا hd نیس و در نتیجه کمی بافتا تار...........از لحاظ سایتا هم نسخه ایکس باکسش بهترین گرافیک کنسولی انتخاب شده.

+

در مورد مقایسه این دو بازی از لحاظ گرافیک راستش من رشتم یه چیز دیگس و خیلی نمیتونم تخصصی در این مورد بگم و نظر سایتا رو ارجح میدونم........ولی درسته کرایسیس از لحاظ گرافیک ایراداتی داره ولی در عوض برتری های بیشتری هم نسبت به کیلزون داره که باعث میشه سایتا بهتر بدوننش :

نورپردازی دینامیک عالی رو کنسول(نه نرپردازی نقطه ای) - وسعت زیاد محیطها و استفاده از ابجتکها چند برابر بیشتر از محیطها و آبجکتهای کیلزون(بشکه رو می گیری دستت میترکونی بعد تیکه هاشم میتونی برداری) - فیزیک -بافتاشم فکر نکنم کم و کسری از کیلزون داشته باشه - گرافیک شبش هم که دیوانه کنندس

از لحاظ افکتا هم خیلی جاب کار شده صدها افکت جالب داره.همین افکت اب این بازی رو با افکت مرحله برفی کیلزون مقایسه کن که شلیک میکردی آب تکون نمیخورد

ولی از لحاظ فریم و تخریب محیط و اینا کیلزون بسیارر زیباس........البته در محیط کوچیکتر میشه بیشتر انفجار و تخریب و این حرفا راه انداخت...... ....

البته امین جان همینوطور که گفتم مقایسه دقیق گرافیک این دو بازی کار من نیس و باید به حرفای سایتا مراجعه کرد چون در تخصص اوناس
    .
    .

.
    .
    Last edited by halflife g; 30-03-2011 at 14:51.

8. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درود
    دوستان با 9600 512 ddr3 و 4 گیگ رم و intel e7300 میشه بازی رو روون اجرا کرد ؟!
    دوستان بین دعواهاتون جواب منو هم میشه بدید !؟

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

درود
    دوستان با 9600 512 ddr3 و 4 گیگ رم و intel e7300 میشه بازی رو روون اجرا کرد ؟!

عزیز منظورت از روون چیه معلومه شما در تنظیمات پایین 60 فریم رو هم خواهید گرفت اما در حالت ادونس فکر کنم حداکثر 25 فریم بگیرید ( فکر کنم سایت هم به این منظور وجود داره )

مورد مقایسه این دو بازی از لحاظ گرافیک راستش من رشتم یه چیز دیگس و خیلی نمیتونم تخصصی در این مورد بگم و نظر سایتا رو ارج میدونم........ولی درسته کرایسی ایراداتی داره ولی در عوض برتری های بیشتری هم نسبت به کیلزون داره که باعث میشه سایتا بهتر بدوننش :

نورپردازی دینامیک عالی رو کنسول(نه نرپردازی نقطه ای) - وسعت زیاد محیطها و استفاده از ابجتکها چند برابر بیشتر از محیطها و آبجکتهای کیلزون)بشکه رو می گیری دستت میترکونی بعد تیکه هاشم میتونی برداری) - فیزیک -بافتاشم فکر نکنم کم و کسرس از کیلزون داشته باشه - گرافیک شبش هم که دیوانه کنندس

از لحاظ افکتا هم خیلی جاب کار شده صدها افکت جالب داره.همین افکت اب این بازی رو با افکت مرحله برفی کیلزون مقایسه کن که شلیک میکردی آب تکون نمیخورد

ولی از لحاظ فریم و تخریب محیط و اینا کیلزون بسیارر زیباس........البته د محیط کوچیکتر میشه بیشتر انفجار و تخریب و این حرفا راه انداخت...... ....

تایید میشه !دی: ( مراد میگم ما جقدر حرف همو خوب میفهمیما !دی
    البته من رو 360 بازی کردم CRYSIS 2 رو . تنها بازیی که نورپردازیش در سطح این بازی هستش به نظر من AWهستش ،اون بازی هم نورپردازیش بسیار حرفه ای بود .
    +
    کلا این هنر هشتم هم مثله داداش بزرگش ! بسیار سلیقه ای هستش ، حتی گیم پلی هم سلیقه ای هستش ، نمونه بارزش هم همین بازی BS که بنظر من گیم پلی بسیار کندی داره اما نظر خیلی از دوستان این بازی گیم پلی بسیار هیجان انگیزی داشت ! کلا بحثو همینجا تموم می کنم !کسی دیگه بحث کنه با من طرفه !! دی:
    +
    این قضیه پشتیبانی نکردن از DX11 و شایعه خوندن عرضه پچ برای نسخه PC چیه ؟

+
    بازی تموم شد ! به زودی نقد گزاشته خواهد شد
    البته فکر کنم این نویسنده بازی معتقد بود که هیلو بولشت ِ !! که به نظرم به کار بردن این کلمه کلا برای بازی ها اصلا مناسب نیست چه برسه برای یه بازی بزرگ

وحید از دست همین کلیف هم من خیلی عصبیم ، این هایپش سر BS خیلی منو عصبی کرده ! الان من کلا جز دیوید کیج با یامائوچی ، کلیفی و مولینکس و بزرگای صنعت بازیسازی مشکل دارم !دی:

11. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب ارمین جواب داد..این پاک بشه لطفا

13. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آقا آقا منم بازی بدین : دی
    +
    بازی تموم شد ! به زودی نقد گزاشته خواهد شد
    اگه لطف کنی و نزاری خیلی ممنون میشم

آره نویسندش بوده:

In an interview with NowGamer, Morgan describes Halo’s story as “bullshit”. He goes into more detail about his call out on the Halo story.

“The reason that its fiction doesn’t work has nothing to do with the fact that you don’t get to see Master Chief’s face, it’s because of lines like ‘Okay … I’m gonna get up there and kill those guys’”
    البته تو یه مصاحبه یرلی با گیم اینفورمر ایشون هم سری هیلو رو مورد عنایت قرار داده بودند..
    +
    در مورد بازی هم حرف خاصی ندارم..راستی عیدتون هم مبارک

15. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان بین دعواهاتون جواب منو هم میشه بدید !؟
    فعلا که من با پایین تر از سیستم شما دارم روون بازی میکنم + مولتی پلیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از نظر من کرایسیز 2 هنوز جای کار داره !!! باید منتظر پچ های زیادی برای این بازی باشیم ! از نظر من اگه تاریخ عرضه رو یه چند ماهی عقب می انداختند و بازی رو بدون این باگ ها بیرون می دادنند واقعا بازی بی نظیری می شد ! من نمی دونم یعنی خودشون متوجه ی این باگ های عجیب نشدنند !
    هرچند که پچ هم برای بازی بیاد تقریبا 90 % بازیخورها کرایسیز رو چندین بار تجربه کردنند و جذابیت روزهای اول رو براشون نخواهد داشت !
    این همه روی دایرکت 11 مانور دادن ! بعد معلوم شد بازی کلا بر مبنای دایرکت 9 ساخته شده و نهایتا بعد ها چند تا افکت دایرکت 11 می خواد به بازی اضافه بشه دیگه !!! غیر از اینه ؟ مثلا چقدر می خواد تغییر کنه !
    از نظر من یه بازی فقط گرافیک نیست ! چقدر مسخره هست وقتی یکی رو می کشی روی زانوش بیافته و تبدیل به یه مجسمه بشه !!! داستان هم که من فکر کردم چی می خواد بشه ! البته خوب بود ها ولی نه در حد اون همه ادعا !
    نمی دونم چی بگم ! فقط من از این بازی یه غول توی ذهنم ساخته بودم ولی ...
    در کل کرایسیز 2 فعلا !!!!! ارزش دفاع کردن رو نداره ! . ( نظر شخصیم بود ! ) تا بعد که ببینیم چه اتفاقاتی می خواد بیافته !!!
    البته اصلا نمی خوام بگم بازی بدی و ... ها فقط نسبت به نسخه ی اول و ادعا های کرایتیک ذهنیت دیگه ای نسبت به این بازی داشتم ...

18. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •