دوست عزیز البرز جان من در اون دو پست اخیر خودمون که نقل و قول کردیم خیلی خوشحال شدم چون هم شا هم من به خوبی دو بحث خوب رو انجام دادیم بدون حاشیه و هر دو نظراتمون رو گفتیم به قول یارو به خوبی حرفه ای برداشت کردیم.هیلو بحثش جداست.. ولی kz3 چرا؟! این بازی به جز این که انحصاری ps3 هست و از حمایت های بسیار زیاد این قشر بازیباز برخورداره ، چه چیز خاصی داره که این طور برتر می دونینش؟
از نظر امتیازی هم در خود کنسول ps3 ، کرایسس 2 ، بدون خیلی از لطف ها بهتر عمل کرده (منبع metacritical) .
کاری به مالتی پلیر و گیم پلی ندارم ، چون کاملأ سلیقه ای هستن.. ولی صدا گذاری بحثش جداست.. به نظر من موسیقی و صدا گذاری کرایسس 2 ، از گرافیکش هم درخشان تر بود . دیگه خیلی ها کرایسس 2 رو با موسیقیش می شناسن و نه گرافیکش...
در کل عرضم این هست که کرایسس 2 ، ایراد هایی داره که بر هیچ کس پوشیده نیست و کم لطفی هایی که نسبت به نسخه ی pc بازی شده ، خیلی ها رو نا امید و ناراحت کرده ، ولی نکات مثبت و درخشانش بسیار زیاد هست که نمی شه ازشون گذشت و خیلی راحت می شه این بازی رو هم ردیف بزرگان قرار داد .
البرز جان من هیچ وقت منظورم خاص دلم این نیست که کرایسیس بازی کمی هستش بسیار بزرگ و قابل توجه من خودم از فن های این بازی هستم و همیشه دوست دارم این بازی در صدر باشه وقتی اومدم اونجا میگم چهره هاشون نظرمو جلب نکرد واقعا از عمق ناراحتی بود چون سیستم هایی که بازی رو روی انها امتحان کردم هم بسیار قوی بودن و از شگ این که نکنه روی کنسول همچین موردی وجود داره در اومدم که کاش وجودداشت.
اشنا شدن نمی خواد با هر کی بودی هر شخصی بود جز چند نفری که فعلا تو این قضایا شرکت داشتن که خارج نمیشه به غیر من هم نفرات دیگه از دوستان خود من هستن و با اونها هم اگر بودی انگار با من بودی فرقی نمی کنهمتاسفاه اشتباه از من بود که پست اول صفحه پیش رو با نقل قول ننوشتم ! این طور که معلوم هست شما هم به خودت گرفتی در صورتی که من مخاطبم شما نبودید...
2 خط بعدی مارو قهوه ای کردی، چیزی نمی گم چون اشتباه من بود ولی شما هم نباید این جوری برخورد می کردید!
کجا بودی می دیدی من برای kz هفته ای PS3 اجاره می کرم!!!! نمی دونم چرا در مورد داستان کرایسیس سوال پرسیدی !! انقدر ابله فرض کردی؟
همه تو این فروم می دونن من به همه احترام گذاشتم و خواهم گذاشت دلیلی برای بی احترامی نیست!!!
خوشحالم که پست های من باعث شد با شخصیت بعضی از دوستان بیشتر و بهتر آشنا بشم!!
خودتون کلمه نامناسب به کار میبرین شروع میکنیند بعدا فکر میکنی که افراد دوروبرتو شنخاتی...اصلا انتظار از شما بیشتر هستش که بحث هارو ههمه اخرش قبول کنیم نه این که به این موارد بکشونیم. کسی که دقت کنه توجه کنه میتونه کاملا درک کنه تفاوت رو در بین بسیاری از مسائل ولی خب توجه می خواد ..دقت می خواد یهویی جواب دادن کاری رو از پیش نمیبره..
این که شمارو ابله فرض میکنم یا نه بستگی به برداشت خودتون هستش ....به من ربطی نداره چون کسی که این حرف رو در مورد داستان میزنه باید بدونه که داستان هر سه تا شوتر معروف کیلزون هیلو و کرایسیس در رده بالایی قرار داره
بهتره که کمی به خودتون برگردین و توجه داشته باشین به تک تک کلمه هایی که میگین.