با کرمانشاه اشتباه گرفتم...
با کرمانشاه اشتباه گرفتم...
سیگنال قابل اعتماد نیست
یکم گرون تر میده و بابت هر چیزی هم پول میگیره
اتصالات که تو خیابون بهشتی هست(وسطای خیابون سر کوچه ای که مطب دکتر صابری قبلا اونجا بود) مغازش پره گوشی های جدید هست مخصوصا واسه کسایی که بخوان گوشی جدید بخرن htc هاش فوق العاده با قیمت خوب و مطمئن
من همین ایکس6 رو که ازش خریدم یه هندز فری فابریکش مجانی یکی دیگه هم بهم داد یه کیف دستی هم مجانی برداشتم
کلا اتصالات آدم خوش بر خورد تری هست و من به آدم های خوش بر خورد اعتماد بیشتری دارم
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
بچه ها یکی کمک کنه دیگه!![]()
بخاطر پروداکت کد گوشیت هست. پروداکت کد گوشیت رو به فارسی تغییر بده، سپس دوباره تلاش کن.
شاد باشین![]()
یکم توضیح میدی داریوش جون
من Noob هستم یکم
پرداکت کد رو اگه عوض کنم مشکلی واسه Imei پیش نمیاد که؟
یعنی موقع فروش بگن گوشیت فلانه و فلانه(البته تا این گوشی نسوزه عوضش نمی کنم)
چطور پرداکت کد رو عوض کنم؟
پرداکت کد جدید رو از کجا گیر بیارم؟
راستی من پرداکت کد خوب می خوام ها که کاملا باحال باشه
Last edited by W580; 02-07-2010 at 12:24.
چند سوال در مورد x6
من قسمت مربوط به تنظیمات اهنگ رو پیدا نمیکنم راهنمایی کنید
کد های مربوط به کشور و تاریخ ساخت گوشی رو میخواستم
نوکیا برای هر مدل از گوشی هاش، یک سری کد در نظر گرفته که بر مبنای اون مناطق رو بر حسب زبانی می شناسه. معمولا پروداکت کدهای مشهور سریع تر از بقیه آپدیت می شن و مابقی دیر تر و بعضا هیچ وقت آپدیت نمی شن!!!خوشبختانه پروداکت های فارسی زود به زود براشون آپدیت میاد!
1. هیچ ربطی به IMEI نداره! نگران نباش
2. برای تعویض پروداکت کد گوشی این آموزشو ببین:
3. برای یافتن پروداکت کد گوشیت هم به اینجا برو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مگه اتصالات خودش داره قاچاقی گوشی میفروشه؟ چون بیشتر از افغانستان و پاکستان میارن گوشی اونجا گوشی ها بیششتر پروداکت پاکستانه اگه نگاه کنی اردو هم دارن!
پروداکت کدت رو فارسی کن بعد دوبراه از طریق OVI SUITE 2 گوشیتو آپ دیت کن
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
من از سیگنال متنفرم. میشناسم کجاست. تو خیابون شهید بهشتی فکر کنم مقابل بهشتی 18 باشه دقیقا یادم نیست یه مغازه دو دهنه.
اصولا باید گوشی آپ دیت شده بهت میداد. راه حلشو من و دوستان واست نوشتیم اگه راهنمای خیلی سریع می خوای بگم بهت البته اگه مشکلت حل نشده
اینم بگم با پنبه سر می برن. آدمهای خوش برخورد جوری ضربه می زنن که نمی فهمی از کجا خوردی
Last edited by Help118; 02-07-2010 at 13:14.
کدهای بدردبخورت اینها هستن:
ستاره مربع صفر شش مربع: واسه شماره سریال
ستاره مربع چهار تا صفر مربع که شماره سریال و ورژن گوشی و تاریخ ساخت و آپ دیت گوشی و سایر اطلاعات رو واست میزاره
نکته: دو کد بالا و شماره سریال رو پک و زیر باتری رو گوشی باید باهم مچ باشن
ستاره مربع 92702689 مربع: میزان مصرف شده از گوشی که خیلی مهمه!!!!
کدهای ری ست
کد ری ست: ستاره مربع 7780 مربع: برای بازگرداندن تنظیمات و ری ست
کد ری ست و فرمت گوشی(خطرناکه ها همه چیزت می پره واسه اون وقتی که داغون کردی ): ستاره مربع 7370 مربع
قبلا یه ری سیت سه دکمه ای هم داشتیم ولی تو این تاچ ها عملی نیست
کدهای عمومی
دایورت: ستاره 21 ستاره شماره موردنظر مربع
حذف: مربع 21 مریع و بهتراز اون مربع مربع 21 مربع
و دیگری برای حذف دایورت: مربع مربع 002 مربع
انتقال در صورت اشغال بودن خط یا انتقال در صورت رجکت کردن وسط شما: ستاره 67 ستاره شماره مورد نظر مربع
حذف: مربع 67 مربع و بهتر از اون مربع مربع 67 مربع
--------------------------------------------------------
تشکر خشک و خالی راه دوری نمی ره ها
--------------------------------------------------------
منظورت از تنظیمات آهنگ چیه؟ واضح تر بگو تا بگم. اگه منظورت تنظیمات اکوآلایزر واسه مدیا پلیره که این از قسمت option انجام می شه
Last edited by Help118; 02-07-2010 at 13:12.
قربان شما
جهت مزید اطلاع حضار متذکر می شم
نقشه کامل شهرهای
تبریز
تهران
کرمانشاه
مشهد
شیراز
اصفهان
و نقشه کل راههای ایران در حال حاظر در دسترس هستند و میگه نوکیا قول داده سایر شهرها رو روبراه کنه.
مشکل من اینجاست که تو هیچ جای وب پرداکت کد فارسی گیر نمیاد واسه گوشی ایکس 6
دوستان اگه شما گوشیتون آپدیت شده پرداکت کدتون رو به من هم بدید آپدیت کنم
من پرداکت کد آمریکایی عوض کردم که یارو به ورژن 20 آپدیت کرده بود ولی هنوز Ovi Suite می زنه آپدیت موجود نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)