اره دوست عزیز فایلها رو از توی اینترنت دان میکنی و توی رم اصلی گوشی میریزی و با ایکس ترمینال نصبش میکنی البته این راه یه کمی سخته با وایالیس هم راحتره و هم بهترو سریعتره .
اره دوست عزیز فایلها رو از توی اینترنت دان میکنی و توی رم اصلی گوشی میریزی و با ایکس ترمینال نصبش میکنی البته این راه یه کمی سخته با وایالیس هم راحتره و هم بهترو سریعتره .
salam goshi man ram dakhelish ke 274 megabait por shode va nemizare barname download konam kasi midone beghe man chikar konam ya chejori ram ro pak konam
سلام
من ميخوام N900 بخرم ولي يك سوال دارم و اون اينه كه آيا اس ام اس فارسي ميگيره يا نه؟
اگر نمي گيره مي شه نرم افزاري روش نصب كرد كه اين قابليت بهش اضافه بشه؟
ممنون
سلام عزیزان
دو تا سؤال:
حدود یک هفته است که هیچ اس ام اسی نمیتونم بفرستم، پیغام incorrect number میده. به جای استفاده از دفتر تلفن، شماره هم وارد میکنم faild میزنه.
هنوز فایل صوتیم بلوتوث نداره. برنامه petrovich باید بعد از rootsh نصب بشه؟ متوجه نمیشم، ساده بگین چجوری فایل های صوتی بلوتوث دار میشن؟
ممنون
آره عزیز
هم اس ام اس فارسی میگیره و هم میتونی فارسی تایپ کنی با نرم افزار ukeyboard از توی مخازن گوشی
سلام
یک سوال !
برای ضبط صدا با N900 چیکار باید کرد ؟
برنامه ای واسش هست ؟ کیفیتش با برنامه های ضبط صدا چطوره ؟
ممنون اسکات جان ببخشید که این آیکون تشکرم فعال نیست .
فقط لطف میکنی بگی که کار باهاش چطوره ( راستی من وایرلس هم دارما ) ! ؟؟؟؟
ممنوون میشم!
salam goshi man ram dakhelish ke 274 megabait por shode va nemizare barname download konam kasi midone beghe man chikar konam ya chejori ram ro pak konam
گوشیت چیه n900 هست ؟اگه جواب بله هست که خودش 32 گیگ داره که اپدیتش میکنی 27 گیگ برات میمونه 27 گیگ باقی مونده رو خودت هر چی بخوای میریزی و خودتم پاک میکنی .دست خودته .
سلام
من ميخوام N900 بخرم ولي يك سوال دارم و اون اينه كه آيا اس ام اس فارسي ميگيره يا نه؟
اگر نمي گيره مي شه نرم افزاري روش نصب كرد كه اين قابليت بهش اضافه بشه؟
ممنون
بله دوست عزیز هم متونی از کیبورد مجازی استفاده کنی و هم کنترل اسپیس رو بزنی از کیبورد اصلی استفاده کنی . البته قبلش هم باید برنامه زبان فارسی رو دان کنی .
سلام عزیزان
دو تا سؤال:
حدود یک هفته است که هیچ اس ام اسی نمیتونم بفرستم، پیغام incorrect number میده. به جای استفاده از دفتر تلفن، شماره هم وارد میکنم faild میزنه.
هنوز فایل صوتیم بلوتوث نداره. برنامه petrovich باید بعد از rootsh نصب بشه؟ متوجه نمیشم، ساده بگین چجوری فایل های صوتی بلوتوث دار میشن؟
ممنون
بهترین کار اینه که گوشیتو طبق دستور عملی که مهدی داده فلش و اپدیت کنی .
سلامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال !
برای ضبط صدا با N900 چیکار باید کرد ؟
برنامه ای واسش هست ؟ کیفیتش با برنامه های ضبط صدا چطوره ؟
اره دوتا برنامه هست که یکیش ریکالیر هست کیفیتشون واقعا عالیه .
Last edited by scott_tomes; 14-06-2010 at 15:55.
oخواهش عزیز اگه وایالیس داری که کارت راحتره
مدم وایالیس داری یا یواس بی وایالیس ؟
اگر مودم داری روی ساعت گوشیت کلیلیک کن عد برو توی شاخه اینترنت کانکشن و در اخر هم روی مودم خوت کلیک کن . به اینترنت وصل میشی .و اگه گوشیتو اپدیت نکردی هنوز برو توی منیوی گوشی و توی قسمت more روی گزینه
app.manager کلیک کن دانلود رو بزنی شروع به چک کردن میکنه اگه اپدیت نکرده باشی گوشی رو بهت اطلاع میده و بعد از اپدیت کردن تمام شاخه ها توی قسمت دانلود مشخصه هر برنامه ای که بخوای دانلود میکنی خودش نصب میکنه . به همین راحتی.
سلام كسي جواب سوال منو نميدونه همه برنامه ها اجرا ميشه ولي تو قسمت دانلود واپديت كه ميرم هيچ فايلي وجود نداره و پيغام ميده كه حافظه داخلي پر شده من چيكار كنم كسي ميدونه چجوري رم داخلي رو پاك كنم منظورم رم276 مگابايتيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)