تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 114 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

بازی قشنگی به نظر میرسه. اگه وقت کنم حتما بازیش میکنم. اگه میرزه بگین بگیرمش دوستااااااااااااااان

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

آره میارزه.بازیش خیلی قشنگه و باس فایتهای قشنگی هم داره

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

دوباره سلام!

شرمنده ولی اینو چطوری باید کشت؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    کاری نداره
    اون پیله هایی که آویزونه رو باید بندازیشون زمین بعدش برداریشون و پرت کنی تو دهن غوله.اونم مشغول خوردن پیله ها میشه و تو هم میری پشتش با اون مشت آهنیت هی بهش ضربه میزنی.همین

3. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان اين غولي كه شبيه ربات هست رو چه طور بايد كشت؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان اين غولي كه شبيه ربات هست رو چه طور بايد كشت؟
    این مدل غول 3.4 باری باهاش مواجه میشی در اینده
    .
    روش کشتنشم خیلی خیلی اسونه !! باید تو این پنجره های دایره مانند که رو زمین هستن پورتال قدرتی بسازی !! یعنی یکی رو سمت چپی میزاری و بعد میری رو یکی دیگه سریع و پورتال دوم رو میسازی و بعد سریع میری داخل یکی از اون یکی در میای و میفتی بالا سرش و ادامه ی ماجرا ...

.

پیشنهاد میکنم یه پروتال رو زمین و یکی رو دیوار سمت چپ بزنی بعد که نزدیک دیوار شد . بپری تو پورتالی که تو زمینه و از بالا سرش در بیای

امیدوارم متوجه شده باشی

6. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AOM

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این بازی هم بالاخره به جمع بازیهایی پیوست که تمام اچیومنتهاش آنلاک شد
    آخرین اچیومنت مال آنجلیک بیست بود که باید وقتی سوار اون پرنده غول پیکریم توی مسیر 150 تا دشمن رو بکشیم خیلی سخت بود! ولی عملی شد.
    راستی غیر از کد The Hollow Lord کد آنلاکر دیگه ای نیست؟ مثلا گوالانت جدید بده؟ من رفتم توی آیرون کانوپی اونقدر از اون جوجه تیغی ها با هاروستر Death کشتم لولش رسید به 4 خیلی فاز میده این وار الان دیگه شده یه پا غول بی شاخ و دم با این همه تشکیلات
    من که شدید حال کردم این دفعه که روی درجه آپوکالیپتیک تموم کردم بار اول که پارسال بازی کردم روی درجه ایزی بود به این حد فاز نداد توصیه می کنم این بازی رو حتما کامل تموم کنید وقتی وار تمام تجهیزات ممکن رو به دست میاره دیگه هیچ جنبنده ای حریفش نیست. با این وضع دیسترویر هم نفس نمی تونه بکشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این مدل غول 3.4 باری باهاش مواجه میشی در اینده
    .
    روش کشتنشم خیلی خیلی اسونه !! باید تو این پنجره های دایره مانند که رو زمین هستن پورتال قدرتی بسازی !! یعنی یکی رو سمت چپی میزاری و بعد میری رو یکی دیگه سریع و پورتال دوم رو میسازی و بعد سریع میری داخل یکی از اون یکی در میای و میفتی بالا سرش و ادامه ی ماجرا ...

.

پیشنهاد میکنم یه پروتال رو زمین و یکی رو دیوار سمت چپ بزنی بعد که نزدیک دیوار شد . بپری تو پورتالی که تو زمینه و از بالا سرش در بیای

امیدوارم متوجه شده باشی
    چه شكلي ميشه رفت رو سرش؟روي ديوارها جاي پورتال نيست.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دیوارو بیخیال
    روی زمن یه پورتال درست کن.اون یکی پورتالو دوباره روی زمین درست کن ولی اندفعه قدرتی بزن.یعنی پورتالو نگه دار قدرتی بشه بعد بزن به زمن
    حالا از اون پورتال اولیه برو تو،از پورتال قدرتیه بیا بیرون(شوت میشه رو هوا)حالا بالاتو باز کن تا آرووم برسی رو سر غوله بعدش هم..............................

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

تموم شد!

ولی انگار نصفه تموم شد.میخاستم ببینم برای شما ها هم اونجایی که تیکه های شمشیرو دادم به ulthane فیلم نشون ندادن؟

یا بعد از کشته شدن Abaddon ؟
    من بعد از اینکه Abaddon رو کشتم 2 تا جمله زیرنویس شد بعد رفت رو اسم سازنده ها.
    برای همه اینطوری تموم شد یا نه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تموم شد!

ولی انگار نصفه تموم شد.میخاستم ببینم برای شما ها هم اونجایی که تیکه های شمشیرو دادم به ulthane فیلم نشون ندادن؟

یا بعد از کشته شدن Abaddon ؟
    من بعد از اینکه Abaddon رو کشتم 2 تا جمله زیرنویس شد بعد رفت رو اسم سازنده ها.
    برای همه اینطوری تموم شد یا نه؟
    نه فیلم نشون میده یوریل رو نشون میده و اینکه شمشیر رو از پشت فرو می کنه به شکم وار و خیلی چیزای دیگه یحتمل ریپ شده اس بازیت رو PC بازی کردی؟
    فیلم های کاتسن ها رو حذفیدن وگرنه کلی کاتسن نشون میده آخرش البته بهتر بود قبل تموم کردن می رفتی سراغ آبیسال آرمور و ... اون موقع می تونی با قدرت تمام دیسترویر رو داغون کنی رو چه درجه ای تموم کردی بازی رو؟
    Easy یا Normal یا Apocaliptic ؟

شما سه بار با این Boss درگیر میشی توی یه محوطه دایره ای که هر بار چیدمان خاص خوشون رو دارن پورتال ها بار اول پورتال ها روی زمین هستند بار دوم پورتال ها روی زمین هستند ولی نرده کشی شده روشون و شما حداقل باید 2 تاشون رو داغون کنید تا پورتال های بیان بیرون درواقع اون غوله خودش اینکار رو میکنه و شما باید روی پورتالها وایسی وقتی خواست با گزر ضربه بزنه دش بزنی و جا خالی بدی تا گرز نرده روی پورتال رو داغون کنه بار سوم به نظرم از همه راحت تر هست و روی دیوار هم پورتال هست که شما رو قشنگ پرت می کنه! کافیه پورتال رو به صورت پرتابی ایجاد کنی یعنی یکمی نگه داری تا یه سوپر پورتال ایجاد کنه
    Last edited by Spaniuly; 07-08-2011 at 18:01.

12. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

نه فیلم نشون میده یوریل رو نشون میده و اینکه شمشیر رو از پشت فرو می کنه به شکم وار و خیلی چیزای دیگه یحتمل ریپ شده اس بازیت رو PC بازی کردی؟
    فیلم های کاتسن ها رو حذفیدن وگرنه کلی کاتسن نشون میده آخرش البته بهتر بود قبل تموم کردن می رفتی سراغ آبیسال آرمور و ... اون موقع می تونی با قدرت تمام دیسترویر رو داغون کنی رو چه درجه ای تموم کردی بازی رو؟
    Easy یا Normal یا Apocaliptic ؟
    آره.رو pc بازی کردم.از اونجا که شمشیرو بردم پیش ulthane دیگه چیزی نشون نداد.

بازی رو هم رو easy تموم کردم.

نامردا معلوم نیست چرا حذف کردن.این همه زحمت بکشی بعد آخرش هیچی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •