تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 173 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امیدوارم این کلاسا دیگه بلا استفاده نباشن !
    از 6 تا کلاسی که الان هست 3 تاش کاملا بلا استفاده هست و فقط برای جذابیت بیشتر طراحی شده و اصلا کاربرد بخصوصی ندارن !
    wizzard - archer - blade master !! منظورم اینه , بود و نبودشون تو بازی تاثیر نداره و این دقیقا بر عکس اون چیزیه که باید باشه .

مثلا تو بازی های مشابه ویزارد مغمولا مجیک دمیج خیلی بالایی میزنه و اسپل های خاصی داره که روی پارتی تاثیر میذاره .
    یا آرچر که باید به عنوان دمیج زن تو پارتی ها باشه به جاش veno میارن چون همون پتش تقریبا انداره آرچر دیمج میزنه تازه تانک هم میتونه بشه .
    BM هم که کلاس pvp ه . تو این بازی هم ماشالا چقدر pvp قوی طراحی شده .

امروز هم یه آموزش درمورد کلریک damage dealer خوندم که حتی میتونه از ویزارد هم بیشتر دمیج بزنه !
    در کل با 1 تانک و 5 تا کلریک میشه هر باسی رو تو این بازی زد و بقیه کلاس ها در نقشن
    اگه از اول اینا رو میدونستم یه Veno میساختم (هم کوئست راحت میزنی - هم میتونی تنهایی باس بزنی پول در بیاری - هم تو پارتی راحت اینوایت میشی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

زمستان قراره دو تا کلاس جدید بدن به اسم psychic و assassin .
    این مثل اینکه قسمتی از یک expansion جدید به نام rising tide هست که قرار هست زمستان release بشه.ظاهرا قراره محیطهای جدیدی هم اضافه بشه که در حال اماده سازی هست. اون پچ 350mb ماه پیش هم مثل اینکه قسمتی از همین expansion بوده و ظاهرا هر ماه یک اپدیت بزرگ مثل این خواهیم داشت تا expansion کامل دانلود بشه.
    محتویات این expansion هم بیشتر به اب مربوط میشه.هم نژادهای جدید موجوداتی هستند که در زیر اب زندگی می کردند و بر طبق داستان بازی بعد از سالها دو باره ظاهر شدند و هم محیطهای جدید بیشتر ابی هستند.مثل مردابهایی که با قارچهای بزرگ پوشیده شده یا ابشارهای بزرگ.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم این کلاسا دیگه بلا استفاده نباشن !
    از 6 تا کلاسی که الان هست 3 تاش کاملا بلا استفاده هست و فقط برای جذابیت بیشتر طراحی شده و اصلا کاربرد بخصوصی ندارن !
    wizzard - archer - blade master !! منظورم اینه , بود و نبودشون تو بازی تاثیر نداره و این دقیقا بر عکس اون چیزیه که باید باشه .

مثلا تو بازی های مشابه ویزارد مغمولا مجیک دمیج خیلی بالایی میزنه و اسپل های خاصی داره که روی پارتی تاثیر میذاره .
    یا آرچر که باید به عنوان دمیج زن تو پارتی ها باشه به جاش veno میارن چون همون پتش تقریبا انداره آرچر دیمج میزنه تازه تانک هم میتونه بشه .
    BM هم که کلاس pvp ه . تو این بازی هم ماشالا چقدر pvp قوی طراحی شده .

امروز هم یه آموزش درمورد کلریک damage dealer خوندم که حتی میتونه از ویزارد هم بیشتر دمیج بزنه !
    در کل با 1 تانک و 5 تا کلریک میشه هر باسی رو تو این بازی زد و بقیه کلاس ها در نقشن
    اگه از اول اینا رو میدونستم یه Veno میساختم (هم کوئست راحت میزنی - هم میتونی تنهایی باس بزنی پول در بیاری - هم تو پارتی راحت اینوایت میشی)
    نه دیگه اینجوریا هم نیست.با این تحلیلت ریدی تو بازی
    تو بازیهایی که من دیدم بعضی کلاسا مخصوص پارتی هستن و بعضی دیگه مخصوص solo و pvp .
    راستی قیمت گلد داره میاد پایین بعد از اینکه anniversary pack ها از بوتیک برداشته شدن.
    امروز هم اینترنت من به ** رفته هنوز 50 مگ هم نتونستم دانلود کنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تاپیک رو هم نگاه کنید خیلی جالبه.خاطرات بازیکنا از dungeon های مختلف.خیلی خاطرات جالب و قشنگی توش هست.من کل تاپیک رو خوندم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه دیگه اینجوریا هم نیست.با این تحلیلت ریدی تو بازی
    دستت درد نکنه

تو بازیهایی که من دیدم بعضی کلاسا مخصوص پارتی هستن و بعضی دیگه مخصوص solo و pvp .
    ولی تا اونجایی که من دیدم هر کلاسی قابلیت این رو باید داشته باشه تا خودش بتونه انتخاب کنه که PVP باشه یا PVE و این به build که انتخاب میکنه بستگی داره . مثلا همینجا یه کلیریک اگه پوینت هاشو روی dex و mag و یه مقدار روی str بذاره و همچنین فقط اسکیل های دمیج زن رو بگیره میتونه دمیج خیلی بالایی بزنه حتی بیشتر از یه ویزارد یا آرچر البته در اینصورت میتونه light armor هم بپوشه که phy defence رو هم زیاد میکنه و کمتر دمیج میخوره . این میشه حالت PVP کلریک که البته بسیار مزخرف میشه .

در کل منظور من این بود که چون این بازی تقریبا PVE هستش باید بیشتر روی اسکیل های اون 3 تا کلاس کار میکردن تا حداقل یه خاصیتی تو پارتی داشته باشن به جز damage dealer بودن که اینو هر کلاسی هم میتونه انجام بده . تازه جاهایی هم که veno میتونه تانک بشه کلریک رو نمیبرن و به جاش همون barb میره ولی تو حالت humanoid که DD خوبی میشه .

من دیگه عمرا از خودم تحلیل در کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از mirage celestone ها به جز جینی میشه برای refine کردن gear ها هم استفاده کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از mirage celestone ها به جز جینی میشه برای refine کردن gear ها هم استفاده کرد.
    البته توی لولهای بالا تاثیرش بیشتره.ضمن اینکه امکان fail شدنش هم هست که در این صورت mirage از بین میره

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عکس دسته جمعی رو داشته باش (بانوان محترمه را اغفال کردیم)

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عکس دسته جمعی رو داشته باش (بانوان محترمه را اغفال کردیم)

بابا با کلاس.بابا دختر کش.بابا تیریپ.لباساشو ببین.اون تیریپت منو کشته.
    باز تنهایی رفتی TT ؟
    یاد فیلم charlie's angels افتادم.منم باید چند تا از این محافظا استخدام کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بابا با کلاس.بابا دختر کش.بابا تیریپ.لباساشو ببین.اون تیریپت منو کشته.
    باز تنهایی رفتی TT ؟
    یاد فیلم charlie's angels افتادم.منم باید چند تا از این محافظا استخدام کنم.
    چاکرم . نوکرم
    نه بابا اینجا BH zimo ! دهنم سرویس شد حالیشون کردم مثل آدم وایسن یه عکس یادگاری بگیریم
    اینا تا حالا از اینکارا نکرده بودن ! تو wow ما برای اولین بار به هر باسی که میرسیدیم یکی قبلش یکی هم بعد از کشتنش یه عکس میگرفتیم که یادگاری بمونه . خیلی با عکس گرفتن از بازی حال میکنم . یه مدت هم اون عکسی که سوار خرست بودی بک گراند گذاشته بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •