مطمئنی که استاره؟
احتمالا باید 5230 باشه نه 5233. درسته؟
توجه داشته باش که فقط برنامه های با پسوند jar روش نصب میشه.
مطمئنی که استاره؟
احتمالا باید 5230 باشه نه 5233. درسته؟
توجه داشته باش که فقط برنامه های با پسوند jar روش نصب میشه.
اره روی جعبه نوشته star GT- 5230 . منم هم برنامه های jar رو ریختم هم برنامه هی که jar و jad داره اما هیچکدام جواب ندادو مینویسه unsupported file type
دوست عزیز شما مطمئنی که برنامه جاوای مخصوص استارو رو گوشی می ریزی؟(چون هر برنامه جاوایی روی گوشی جواب نمیده)
شما به صفحه80 و 81 همین کلوپ برو یک دیکشنری و چندتا بازی هستش که مخصوص این گوشیه و بدون هیچ مشکلی نصب و اجرا میشن(100 در100 تست شدن و کار می کنن).یک تستی کن ببین چی میشه.
در ضمن اینکه گوشی شما s5230 یا s5233 باشه هیچ فرقی نمیکنه و هر برنامه ای که روی s5230 نصب بشه روی s5233 هم نصب میشه.(به غیر از فریم ور).
در ضمن شما برای دریافت بازی و برنامه مخصوص این گوشی می تونی به سایت gallery.mobile9.com مراجعه کنی و نوع گوشیوتو s5230 رو از لیست انتخاب کنی و در قسمت software بری .کلی برنامه و بازی واسه این گوشی هستش.برو چندتا برنامه دانلود کن و نصب کن ببین چی میشه(90 درصد برنامه ها و بازی هاش روی گوشی جواب میده).اما قبلش صفحه 80 و 81 یادت نره.اگه اینا رو تست کردی و جواب نگرفتی بیا مطرح کن تا راه حلی بدیم.
موفق باشید.
با سلام
دوست عزیز از صفحه 80 . 81 بازیهای مار و منچ و شطرنج رو ریختم با دیکشنری ام بازم جواب نداد همش همون جمله رو مینویسه که نمی تونه باز بکنه نظرتون چیه
دوست عزیز، احتمال داره firmware گوشی شما قدیمی باشه.
برو توی قسمت keypad (جایی که شماره می گیری) و کد زیر رو وارد کن:
#1234#*
زیر <SW VER> یه کد داره. اونو پست بذار تا بهت بگم...
نوشته s5230MMIG2
مال من اینه قدیمیه یا جدید؟
s523ajpig3
دوست خوبم free_touch هیچ ربطی نداره که جاواش به گوشی بخوره یا نه. اگه نخوره می گه JAR not founds ولی چون نوشته Unsuported file قضیه یه جورایی سوال برانگیز می شه
سلام
ممنون میشم جوابمو بدید یه کم سوالاتم زیاده
1-میخواستم بدونم این گوشی s5230 با s5233 چه فرقی داره؟
2-این که میگن قلم و کیف رو باید جدا بخری درسته؟ مگه s5233 روش قلم نداره پس جدا فروختن معنا نداره؟
3-من میخوام از نمایندگی مایکروتل بخرم آیا وسایل اضافه که توی جعبه هست رو بهت میدن؟
4-لطف کنید محتویات جعبه رو بگید چیه
5-من تو سایت سامسونگ دیدم زده بود سیستم عامل samsung os قضیه اش چیه؟
6-قیمت رو امروز s5233 رو میگفت 180 تومان خوبه؟ مموری 2g & 1g چنده؟
دوست گرامی اشتباه می کنی.
من تا حالا بیش از 20-30تا برنامه جاوا گرفتم و ریختم تو گوشی اما هنگام نصب این ارور رو میده :unsupported file (در حالی که فایل جار هست)
اگه شک دارید یک برنامه که فایلش جار هست اما مخصوص استار نیست می ذارم وشما نصب کن و متوجه میشی که همین ارور رو میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)