اتفاقا من هم همين سوال رو دارم . ممنوم ميشم دوستان يه توضيحي بدن![]()
اتفاقا من هم همين سوال رو دارم . ممنوم ميشم دوستان يه توضيحي بدن![]()
راستي در مورد برنامه E-SMOKE يه توضيحي بدين ؟؟ اصلا كارش چيه ؟؟؟
به خاطر اینکه توی امریکا شما یه قرارداد به اپراتور AT&T میبندید و یه آیفون به اون قیمت به شما میدن و شما در ازای استفاده از خدمات اون اپراتور ماهی 40دلار هم شارژ میدید طی یه سال که قیمتش حدودا همین حدود ایران درمیادش
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
بچه ها کسی هست که چیز پی ان روی آیفونش داشته باشه
من برای چند دقیقه احتیاجش دارم چون یه برنامه دوربین فیلمبرداری خریدم و حالا برای اپدیتش باید آی پیمو عوض بکنم که اولتراسرف جواب نمیده چون باید از خود گوشی آپدیتش کنم
سلام و خسته نباشین.اقا برنامه مثل auto cad اپل داره اگه داشته باشه 100% ان شا الله این گوشی رو میگیرمو ممنون میشم اگه پاسخ بدین اگر داشته باشه این گوشی معرکه هستش
یه برنامه واسه سرگرمیه و کار خاصی انجام نمیده.
عکس یه سیگاره که دود می کنه و زمانی که شما از طریق میکروفون گوشی هوا را می کشید آتیش سیگار قرمز میشه و دود بیشتر میکنه و ...
همچین چیزی امکان نداره.
مرسی
این برنامه فینگر پرینت هم سرگرمیه یا واقعا کاربرد عملی داره ؟؟؟
سلام به دوستان- من اطلاعات کمی در مورئ این گوشی دارم خواهشا کمک کنید چون میخوام از بین 3g کار کرده و 3gs کار کرده یکی رو بگیرم ---- اولا میخواستم بدونه با هیچ برنامه ای نمیشه رو این گوشی ها divx و xvid پخش کرد؟ و دوما برای راه اندازی gpsاون نقشه شهرهای ایران وجود داره ؟(به خوبی نفشه های سیمباین و ویندوز موبایل) ---- و بعدشم واسه من که قبلا با سیمباین و ویندوز موبایل کار میکردم اگه همین 3gرو بگیرم واسم خوبه (منظورم اینه همین 3g هم سرعت اجرای برنامه و بازی هاش از بهترین های سیمباین ان 97 و اومینا اچ دی بهتره ؟یا نه در مقابل اینا کم میاره؟ خواهش میکنم تعصبی نظر ندین چون نظر شما رو خرید من تاثیر بسزایی داره --- ) بعدشم آیا همه ایفون ها -- میشن (این قضیه سریال ها چیه)--- دوما راهی هست که بشه تشخیص داد گوشی لاک هست یا آنلاک ؟
در آخر هم قیمت کارکرده این گوشیها چند هست در صورت تمیز بودن؟
Last edited by hamed999; 11-03-2010 at 12:42.
DivX که سهله با 3GS من mkv و flv هم پخش کردم اونم اچ دیاولا میخواستم بدونه با هیچ برنامه ای نمیشه رو این گوشی ها divx و xvid پخش کرد؟
میتونی نقشه های گوگل رو بریزی و آفلاین استفاده کنیدوما برای راه اندازی gpsاون نقشه شهرهای ایران وجود داره ؟(به خوبی نفشه های سیمباین و ویندوز موبایل)
من قبلا تجربه تلخ داشتن ن۹۷ رو داشتم و باید بگم نه خیر 3G در مقابل n97 به هیچ وجه کم نمیارهبعدشم واسه من که قبلا با سیمباین و ویندوز موبایل کار میکردم اگه همین 3gرو بگیرم واسه خوبه (منظورم اینه همین 3g هم سرعت اجرای برنامه و بازی هاش از بهترین های سیمباین ان 97 و اومینا اچ دی بهتره ؟یا نه در مقابل اینا کم میاره؟
ولی فقط سرعت نیست!
مثلا 3G فایل های HD و mkv رو نمیتونه پخش کنه ولی 3GS میتونه
کلا توصیه میکنم 3GS بگیر
قیمت هم کارکرده 3GS 16G حدود۶۰۰-۶۵۰ تومن معامله میشه
و 3G 16 گیگ تمیز آنلاک فکتوری حدود ۵۰۰-۵۲۰
با چه نرمافزاری mkv میبینی
من دنباله همچین نرم افزاری میگردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)