تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 1024 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

روحیم خراب شد اینو خوندم ( ججمله ای که پررنگ کردم ) ، شوخی کردم ، من مسافرتم فعلا نمیتونم بخونم .
    [QUOTE:FRNSH]
    تایید!
    یکی از دوستام کلاس فیزیک و دیفرانسیل گرفته. نمیدونم چرا استراحت بعد از کلاسش به 3 یا 4 روز میکشه! از چهارشنبه که میره کلاس، هیچی نمیخونه تا شنبه که بازم کلاسه. از اون طرف هم همینطور!!!
    پارسال من بخاطر همین خراب شد ، رفتم یه موسسه ثبت نام کردم ( اسم نبرم بهتره )
    به ما گفتن فقط با برنامه ی کلاسای ما پیش برید تا قبل از عید همه دروس تمام میشه ، تابستون فقط شیمی 2 اونم نصفشو و عربی 2 رو تموم کردن ( فقط ) ، اصلا به ما نگفتن که شما باید تو تابستون پایه رو تموم کنید ، برای همین منم با خیال جمع فقط سر کلاس میرفتم و اگرم تو خونه میخوندم همونایی که تو کلاس درس دادن بود !

برو ، ضرر که نداره ، برو سوال پیچش کن [/quote]
    خوب سوال پیچش کنه چی گیرش میاد به نظرم نره بهتره

2. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

bnmnb جون اگر یکی بیاد بهت هر چی خواست هم بگه باز ازش تشکر میکنی ؟ :لول از این نظر گفتم که دیدم از همه پستا بدون استثنا تشکر میکنی
    دوستان شما درس خوندن رو ول کردین چسبیدین به تشکر کردن من؟؟؟

راستی در مورد اون کسایی هم که احیانا به من بخوان توهین کنن.بهترین جمله این هست که :
    جواب ابلهان خاموشی است

4. 4 کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی در مورد اون کسایی هم که احیانا به من بخوان توهین کنن.بهترین جمله این هست که :
    جواب ابلهان خاموشی است
    بابا چرا ميزني؟!كي حالا توهين كرد؟

6. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

دوستان شما درس خوندن رو ول کردین چسبیدین به تشکر کردن من؟؟؟

جواب ابلهان خاموشی است
    دوست عزیز اینها قصد توهین ندارن فقط می خوان باهات شوخی کنن شما هم یکم ظرفیت شوخی داشته باش دیگه

8. 2 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چاکر همه هم هستیم .من کی گفتم کسی توهین کرده؟ من گفتم احیانا اگه کسی خواست توهین بکنه.نگفتم کسی توهین کرده

10. 2 کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

4

یک روشی هست که شما میری پیش همون کسی که می خوای کارنامشو ببینی شماره شناسنامشو میگیری (ولی یادت باشه یک جوری از دهنش بکش بیرون که متوجه نشه) بعدش میتونی حس فضولیتو ارضا کنی
    حالا ما رفتیم شماره شناسنامه رو طبق فیلم عملیات غیر ممکن3 بدست آوردیم شما اون روش میگی

12. این کاربر از amir_dre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

12

میبنم که همگی مشغول کسب علم و دانش هستید ، و خبری هم از اسپم نیست انشاءالله همگی به آرزوهاتون برسید و همگی با رتبه 1 برید دانشگاه شریف و سال بعد اسم دانشگاه شریف بشه دانشگاهp30world من که به دلایلی مدتی نبودم و نخواهم بود اومدم تا از یه دوست عزیز تشکر کنم که تو تاپیک کنکور 87 کتاب"تناسب مفهومی و قرابت معنایی دکتر هامون سبطی" معرفی کرد( شرمندم که اسمت یادم نمیاد انشاءالله همیشه موفق و سربلند باشی) قابل توجه دوستان من تو ادبیات 0 بودم ولی با این کتاب مطمئنم پیشرفت قابل توجهی میکنم به همگی پیشنهاد میکنم تا فرصت هست این کتاب مطالعه کنید.
    تازه فهمیدم بعضیها میگن کتاب خوب بهتر از کلاس رفتن یعنی چی؟! واقعا ارزش کتاب های خوب بهتر از کلاس های سرکاریه!

14. 5 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

\تازه فهمیدم بعضیها میگن کتاب خوب بهتر از کلاس رفتن یعنی چی؟! واقعا ارزش کتاب های خوب بهتر از کلاس های سرکاریه!
    تایید .
    در مورد سوالتون باید بگم که کتاب یا کلاس آدمو وارد یه جو علمی ای میکنه که به نظر من جوی که با کتاب واردش میشیم بهتر از جو کتابه ، چون راحتی آدم شرط اولو تو درس خوندن ایفا میکنه و همچنین تو کلاس مثلا اگه یه معلم یه تست حل میکنه و شما اونو کاملا متوجه بشی بعدش یه دانش آموز دیگه که متوجه نشده بخواد از معلم سوال بپرسه همین سوال و جواب کلی وقت رو هدر میده ( برای ما نه برای اون که سوال کرده ) تازه اگه وقت رفت و آمد و تشکیل شدن کلاس و ... رو در نظر نگیریم ؛ اما اگه تو خونه بخونیم و تست بزنیم، یه تستو که حل کردیم بلافاصله میریم سراغ تست بعدی ، بدون هدر رفتن وقت ( برای ما بازم ) .
    ولی کلاس یه خوبی ای داره که اگه از یه درسی خوشمون نیاد ولی خودمونو مجبور کنیم بریم سره کلاسش ، بعد از نیم ساعت نمیتونیم کلاسو ول کنیم ، بنابراین باید 2 ساعت یا 1.5 ساعت کلاسو کامل به همون درس گوش بدیم .

16. 4 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

تایید .
    در مورد سوالتون باید بگم که کتاب یا کلاس آدمو وارد یه جو علمی ای میکنه که به نظر من جوی که با کتاب واردش میشیم بهتر از جو کتابه ، چون راحتی آدم شرط اولو تو درس خوندن ایفا میکنه و همچنین تو کلاس مثلا اگه یه معلم یه تست حل میکنه و شما اونو کاملا متوجه بشی بعدش یه دانش آموز دیگه که متوجه نشده بخواد از معلم سوال بپرسه همین سوال و جواب کلی وقت رو هدر میده ( برای ما نه برای اون که سوال کرده ) تازه اگه وقت رفت و آمد و تشکیل شدن کلاس و ... رو در نظر نگیریم ؛ اما اگه تو خونه بخونیم و تست بزنیم، یه تستو که حل کردیم بلافاصله میریم سراغ تست بعدی ، بدون هدر رفتن وقت ( برای ما بازم ) .
    ولی کلاس یه خوبی ای داره که اگه از یه درسی خوشمون نیاد ولی خودمونو مجبور کنیم بریم سره کلاسش ، بعد از نیم ساعت نمیتونیم کلاسو ول کنیم ، بنابراین باید 2 ساعت یا 1.5 ساعت کلاسو کامل به همون درس گوش بدیم .
    اگه درسی رو دوست نداشته باشی سر کلاس هم گوش نمی دی و چرت میزنی

18. 3 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سلام .میگم فردا امتحان قلمچی دارممن که کلا 15 ساعت درس خوندم واسه آزمونش.شما چطور؟همه آماده اید نه؟

20. این کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •