آره اگه با گارانتی بگیری خیالت راحت تره!حالا به نظرتون چينيش رو با گارانتي بخرم بهتره ؟
آره اگه با گارانتی بگیری خیالت راحت تره!حالا به نظرتون چينيش رو با گارانتي بخرم بهتره ؟
سلام به همه
دوستان من امروز گرفتم 202
یه چند تا سوال با وای فای میشه اپدیتش کرد؟
این جی پی اس داره یا نه؟
تنظیمات جی پی ار اس رو چه جوری باید حالیه این کرد
چرا کاتولوگ انگیلیسی نداره؟ عربیه این!!!!!!!
48 تا موزیک داره 47 تاش عربیه سفارشه ملخ خوراس این؟
یه چند تا بازی بگین که بشه از کل قدرت گوشی استفاده کرد
من یه چند تا فلم دارم به فرمتی تبدیل کنم که با کیفیت خوب بتونم ببینم؟
مممنون که وقتگذاشتید خوندید و میخوای چاسخ بدید
مبارکت باشه.انشالله خیرشو ببینی.دوستان من امروز گرفتم 202
بنده اطلاعی ندارم ولی به گمانم بشه با وایر لس آپدیت کرد.یه چند تا سوال با وای فای میشه اپدیتش کرد؟
خیر متاسفانه نداره!این جی پی اس داره یا نه؟
باید یه اس ام اس بدی به اپراتور (ایرانسل) بهد اون برات اس ام اس تنظیمات رو میفرسته.(متاسفانه شماره شو ندارم.)تنظیمات جی پی ار اس رو چه جوری باید حالیه این کرد
تعجب میکنم چرا کاتالوگ انگلیسی نداره!مال من بااینکه عربی بود و گارانتی هم نداره ولی کاتالوگ انگلیسی داره.چرا کاتولوگ انگیلیسی نداره؟ عربیه این!!!!!!!
من همون دقیقه اول همشو پاک کردم.48 تا موزیک داره 47 تاش عربیه سفارشه ملخ خوراس این؟
من تو نخ بازی نیستم.یه چند تا بازی بگین که بشه از کل قدرت گوشی استفاده کرد
من با Any Video Converter کانورت میکنم.با پسوند mp4 ولی نمیدونم از کل کیفیت صفحه نمایش استفاده میکنه یا نه!من یه چند تا فلم دارم به فرمتی تبدیل کنم که با کیفیت خوب بتونم ببینم؟
خودم میدونم پاسخ هام مفید نبود ولی دلم نیمد پاسخ ندم.مممنون که وقتگذاشتید خوندید و میخوای چاسخ بدید
سلام به همه دوستان عزيز
من ديروز (1389/03/09) اين گوشي رو خريدم
شماره IMEI رو به نمايندگي نوكيا ارسال كردم، نوشت: Nokia 5530، تاريخ پايان اعتبار گارانتي 1390/03/29
مشكلي نداره ؟ تاريخ پايان گارانتيش درسته ؟
متشكرم
چند گرفتی؟
راستی اگه من اینو اپدینت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
نترکه گوشی؟
سلام
برای 5530 زیاد فریم نیومده هنوز.ولی اگه فریم ورت 10 و 11 هست حتما آپدیت کن که پره باگه.
خیالت راحت مشکلی پیش نمیاد.
پاسخ های SAH-IE عزیز کاملا درست بود , فقط من یه چند تا چیز دیگه اضافه می گم یکی اینکه خود گوشی جی پی اس نداره اما شنیدم که میشه با خرید یه قطعه جانبی (فکر کنم بهش می گفتن بلوتوث جی پی اس) از جی پی اس هم استفاده کرد .
این تاپیک یه ویدیو پلیر خوب معرفی کردند + کانورتر همین شرکت که به avi تبدیل می کنه و پلیر اش هم avi میخونه که کیفیت اش خوبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه از نظر اضافه بودنش میگید , مشکلی نداره ماله من هم 1 , 2 ماه اگه اشتباه نکنم اضافه تر داشت .
Last edited by behii; 01-06-2010 at 11:02.
سلام دوست خوبم
من 203 هزار تومان با گارانتي خود نوكيا خريدم
در مشهد زندگي ميكنم
![]()
کسی میتونه لینک بده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده یادم رفت لینک رو بذارم :
می تونی از سایت خودش هم بگیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)