دوستان درست شد![]()
من گوشیمو بهمن ماه با گارنتی ماکروتل خریدم 315000 .بعدم درمورد خدمات اطلاعی ندارم فقط جایی که من گوشیمو خریدم نمایندگی خود سامسونگ بود و هر چیز اضافه ای که خریدم با ضمانت نامه تحویل گرفتم.بعدم من که 315 پول بدم بابت یه گوشی بعدم بخواد خراب بشه میندازمش تو جوب. یعنی چی میتونه خراب بشه مگه من می زارم.
وسایل داخل جعبه هم به طور مفصل تو سایت GSM.IR هست که اینجا برات میزارم ((
گوشی سامسونگ S8000 Jet یک گوشی مالتی مدیای پیشرفته به شمار می رود اما تقریبا با محتویات استاندارد بسته یک گوشی عرضه می شود. به همراه آن یک شارژر ، یک کابل microUSB ، کارت حافظه 2 گیگابایتی و یک هدست دو تکه عرضه می شود.این هدست دوتکه به سوکت صوتی 3.5 میلی متری ختم می شود و شما می توانید آنرا با هر هدستی که دوست داشته باشید جایگزین نمایید.در این جعبه همین طور چند کتابچه و یک سی دی که محتوی آخرین نسخه Samsung PC Studio است قرار دارد.
تنها چیز اضافه ای که با سامسونگ S8000 Jet به شما تحویل داده می شود ، یک کیف چرمی با طراحی عجیب است))
فقط کیفی که من گرفتم با اون چیزی که تو عکسه فرق داره.
دوستان لطف کنین کمکم کنین
راستی سوالم......دقت کردید وقتی مکالمتون تموم میشه یه جدول میاد که 6تا آیکون داره برای چند ثانیه میاد و میره..میخواستم بدونم اون چیه...توش آیکون ضبط کردن هم هست..میخواستم ببینم اگه بخوام مکالمه رو ضبط کنم باید نرم افزار بریزم یا خودش داره..ممنون..[/QUOTE]
بالاخره بعد از کلی گشتن اسم برنامه ای رو که برای ضبط مکالمه توی گوشی قبلی بود و پیداکردم.اسمش
Ultimate Voice Recorder v5.01.1 ([URL="http://www.Mob4u.ir]) بود که از سایتی که اسمش هست دانلودش کردم .فقط یه چیزی نگفتی گوشیت چی؟این برنامه برای سیمبیان .
Last edited by part gah; 28-04-2010 at 12:36.
دوستان به نظرتون اين گوشي بر چسب براي ضد خش ميخواد؟
اگه اره ميخوام ببينم اگه بچسبونم تابلو معلوم كه بر چسب داره يا نه؟
کار از محکم کاری عیب نمیکنه
من که یه برچسب مخصوص جت خریدم هزار تومان و زدم روی lcd ، اصلا هم معلوم نیست
بد نیست شما هم بخری
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
با قیمت خیلی خوبی خریدی
فکر نمیکنم توی بسته شما رم میکرو 2 گیگ بوده باشه درسته ؟ برای اروپا و آمریکا این رم رو اضافه می گذارند
من که قیمت روز این گوشی رو هفته پیش گرفتم 330 بود با گارانتی ، شما چطور 3ماه پیش این رو 315 خریدی با گارانتی ؟
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
میشه بگی چی شد که درست شد ؟
این فریمور که نصب کردی باعث چه تغییراتی توی گوشیت شد ؟ چه مثبت چه منفی لطفا بگو
برای نصبش اینترنت پرسرعت نیازه درسته؟
و از کجا این فریمور رو گرفتی
Last edited by rouzbeh_ziafati; 28-04-2010 at 19:06.
سلام
بچه ها عجب فرمور با حالیه این S800MDXJC1 سرعت گوشی خیلی بهتر شده و فارسی رو نشون میده(البته چپکی)
و گوشی صفحش یه حالت باحالی کم نور میشه
حتما امتحانش کنین
[QUOTE=rouzbeh_ziafati;4894112]کار از محکم کاری عیب نمیکنه
من که یه برچسب مخصوص جت خریدم هزار تومان و زدم روی lcd ، اصلا هم معلوم نیست
بد نیست شما هم بخری
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
دوست عزيز شما از كجا گرفتي كه مخصوص جت بوده؟
تو تاچ گوشي تاثير نداره؟
من واست میگم ببین این فریمور برای کشورهای مالزی و سنگاپور و ویتنام و خلاصه کشورهای شرق آسیاست همین طور که دوستمون گفتن فارسی رو چپکی و جدا از هم نشون میده ولی خیلی فریمور خوبیه من تا حالا 3تا فریمور عوض کردم ولی این از همه جدیدتر و بهتره و خیلی تاچ گوشی بهتر میشه نسبت به فریمورهای قبلی.تاریخ فریمور برای ماه سوم میلادی 2010 هستش.میشه بگی چی شد که درست شد ؟
حجم فریمور نزدیک 125mb هستش و میتونی از این سایت دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایشون 315 تومان با گارانتی ماکروتل خریدن نه مایکروتل!
میشه بگی چی شد که درست شد ؟
دوستان توجه کنن گارانتی اصلی سامسونگ مایکروتل هست نه ماکروتل ! به انگلیسی هم درستش Microtel هست که نمونه تقلبیش میزنه Macrotel
از روی رنگ کارت گارانتی هم میشه تشخیص داد که نمونه تقلبی رنگ مات داره ! البته بگم اصلا" گارانتی وجود نداره فقط یه کارت هست که خودشون تولید کردن و به اسم گارانتی قالب ملت میکنن
یسری مغازه دارها هم قیمت میگیری ازشون قیمت خیلی پایین میدن ! مثلا" گوشی بدون گارانتی الان حدود 310 میچرخه ! قیمت میدن 280 ! ولی بری بگی آقا 280 جعبشو با وسایل بده ببرم نمیده بهت میگه باید برنامه بریزم که اونم 30 40 50 برات آب میخوره ! این قیمتو میدن که مشتری رو بکشونن توی مغازه !
من امروز هرچی دنبال این مدل با رنگ مشکی با گارانتی مایکروتل گشتم نبود ! یعنی کلا" تو بازار نیست .
ولی بدون گارانتیش بود با برنامه و اینا 310 315 !
رنگ صورتی با گارانتی مایکروتل هم تا 315 قیمت دارم .
منم چون طلبه مشکیش بودم کلا" بیخیال شدم فعلا"!
Last edited by dvb2sat; 29-04-2010 at 00:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)