الان بهترین کیفیت رو در سایز 50-55 چه مدلی داره ال ای دی و یا ال سی دی بهترین کیفیت رنگ و تصویر ممنون می شم راهنمایی کنین بودجه مشکلی نداره ممنون می شم اساتید
الان بهترین کیفیت رو در سایز 50-55 چه مدلی داره ال ای دی و یا ال سی دی بهترین کیفیت رنگ و تصویر ممنون می شم راهنمایی کنین بودجه مشکلی نداره ممنون می شم اساتید
led به نظر من samsung c8000
ولی کلی اگه بخوای بگیری panasonic vt 25 که پلاسماس.
همون طور كه دوستمون گفتند توي پلاسما vt پانا بهترين گزينست
اگه led ميپسندي ميتوني به samsung c8000 كه البته فكرميكنم بايد صبر كنيد كمي و همچنين lg lx9500 و البته به فيايپس 9705 و همجنين مدل hx900 سوني فكر كني كه البته همشون اعيوني وگرون قيمت وهمچنين بايد ديد كي وارد بازار ايران ميشن
hx 900 تو چندتا ریویو خیلی نتایج بدی گرفته مشکلات زیادی داره مثل halo effect و ... که برازنده tv با این قیمت نیست همینطور lx9500 اون پلاسمای vt25 پانارم من کلی گفتم بین همه tv یا فقط بین پلاسماها منظورم نبود.
به اینجا یه سری بزنی بد نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by lebowski; 24-07-2010 at 23:26.
این پلاسماها چطورن ماله پاناسونیک یعنی بهتر از ای ای دی هستن؟
در مورد الجي تصوير ش خيلي مشابه le8500 هست كه اونم از غير 3d هاي خيلي مطرح بازاره
در مورد سوني هم بايد بيشتر منتظر رويو هاي خوبي بود و البته حرف شما درسته
با تشكر واحترام به نظر شما وهمه سايتهاي خوب وعالي دنيا
نظر شخصيم بود نه چيز ديگه
پلاسما مشکل زاویه دید نداره مشکل رسپانس تایم نداره مشکل اینکه یه جای صفحه از یه جای دیگه تاریکتر یا روشنتر باشه نداره کنتراستش بالاتره ولی مصرف برقش بیشتره سایز کمتر از 42 اینچ نداره برایتنسش پائینتره واسه همین به درد جاهای خیلی روشن نمیخوره البته به جز این پلاسماهای جدید پانا مثل vt 25 یا g20 و v20 که از نئو پی دی پیای قبلی براقترن به درد جاهای خیلی پر نورم میخورن خلاصه ببین چی به دردت میخوره اگه خونتون خیلی جای پر نوریه ال ای دی یا ال سی دی به دردت میخوره ولی اگه زیر نور معمولی خونه فیلم و سریال میبینی مثل بیشتر خونه ها پلاسما خیلی بهتره چون هیچ مشکلی نداره.این پلاسماها چطورن ماله پاناسونیک یعنی بهتر از ای ای دی هستن؟
Last edited by lebowski; 24-07-2010 at 23:44.
در حال حاضر بهترین lcd 32 چیه؟؟؟
بیشتر میخوام باهاش xbox 360 بازی کنم...
من خودم sony ex500 رو دیدم میخواستم ببینم توی هم قیمتهای ex500 آیا از این بهتر هست یا نه؟؟
همينطور كه دوستمون گفت يكبار از نزديك bويا c رو هم ببينيد با هم مقايسه كنيد شايد نظرتون رو بيشتر گرفت با توجه به اينكه امكانات بهتري هم داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)