به عقیده من و ساف این شماره بازی جانشین شایسته ای برای PES 6 هستش .بیشتر توی PODCAST توضیح میدیم .اونا به من و ساف قول دادن که EA رو میگیرن ( جا میزارن ) .
پرتاپ اوتها بنظر میرسه مثل سابقه .بطور کل توی مقوله دفاع زیاد کار شده .تکلهای از نزدیک و تکلهایی که بحالت سر خوردن زده میشن خیلی خوب طراحی شدن .انیمیشن های جدید شوت . بازیکنان همش سعی میکنن از پای تخصصیشون استفاده کنن .
- امکان اینکه دروازه بانو امتحان کنیم نبود اما من شنیدم کنترل دورازه بان که سابقا وجود داشت توی این شماره مجددا برگشته .
- حرکت 90 درجه منو یاد pes 6 میندازه .
- فریبها روی استیک سمت چپ دسته بازی قرار ندارد .
- سیستم برخورد بازیکنان به هم مثل قبله اما بنظرم کمی بهتر شده .حرکت توپ بنظر بهتر و واقعی تر شده .
- ما کلا سه ساعت بازی کردیم و دو تا بازی کردیم اولیش صفر صفر شد دومیشو سه یک من از ساف بردم .
-انیمیشن های دویدن با توپ مایلها بهتر از قبل شده .
-شما میتونین با دویدن سریع مدافعین رو جا بزارین اما طبیعت سیستم دفاعی بازی بندرت به شما اجازه میده که به راحتی بتونین از سد مدافعین بگذرین .
- بزودی قراره اخبار مهمی درباره مد آنلاین منتشر بشه .
-پاسکاری توی این بازی دقیق تر شده .توی نسخه 2009 پاسکاری زیاد جالب بود .
- فکر میکنم سرعت بازی به اندازه نسخه 6 باشه .
- دیگه مثل قبلا نمیشه با بازیکنان سریعی مثل مسی یک تنه دفاع حریفو بهم ریخت .
- من احساس کردم هر بازیکنی تمایل داره رفتار خودشو توی زمین پیاده کنه مثلا مسی بیشتر تمایل به دریبل کردن داشت ژاوی دادن پاسهای موثر و دقیق و...
- فردا توی PODCAST توضیحات کاملی درباره سیستم کارت میدیم .
- هنوز موقع پرتاپ اوتها توسط حریف دیوار نا مرئی که اجازه نمیده بازیکن ما جلوتر بره وجود داره ممکنه این مشکلو حل کنن من بعدا اینو از کونامی میپرسم .
- منظور از اینکه گفته میشه کارت یک ویژگی خاص از یک بازیکن رو غیر فعال کرد این نیست که اون ویژگی کلا از اون بازیکن گرفته میشه منظور اینه که در قالب استراتژی تیمی اون بازیکن از اون ویژگی استفاده نمیکنه مثلا شوت زنی در یک وضعیت خاص .
-
مهران جان سوالتو پرسیدم اینم جواب سوالی که در مورد اتمسفر پرسیده بودی .
Dear Adam
Thank u for answers .
What about atmosphere ?
was good, but too early
الان سرش خیلی شلوغه درمورد دوربین و ... امشب ازش میپرسم .
حجم سوالات اینقدر زیاده که به بیچاره امون نمیدن جواب بده توی هر دقیقه چند تا سوال ازش میپرسن .
اینم جواب سوال دوم
Were photographers and cameras backside and beside of goals when you were playing ? (were observable?)
No idea, didnt notice I'm afraid.
هیچ نظری ندارم . حواسم بهشون نبود . شرمنده .