دوست من شما هیچ راهی به جز اغاز دوباره بازی نداری. چون در هر صورت میراندا میمیره. شما یک راهی داری سیوی که در پایین لینکشو رو میدم رو دانلد کنی بعد وارد بازی کنی. چون این سیو هم مقدار پاراگونش و هم مقدار رنجیدش در نسخه شماره 1 کامل بوده هر بار که پاراگون و رنجید بگیری 25% بیشترش میکنه. اینطوری خیلی زود پاراگونت پر میشه. در ضمن شما تو مرحله سامارا تو کافه که وارد میشی باید با دو نفر بد رفتار کنی تا توجه مورینا دختر سامارا رو جلب کنی. بعد که با هم نشسین. در موردart هنر travel سفر و یکی دیگه هم خشونت و جنگ صحبت کن بعد در بین 6 گزینه ها ی دیالوگ. گزینه سمت چپ و پایین ترین گزینه رو همش انتخاب کن . اینطوری مورینا میبردت خونش. اونجا رو باهاش حرف بزن و فقط گزینه های رنجید یعنی پایین سمت راست رو بزن. اینطوری سامارا میاد تو و بعد از بین سامارا و دخترش مورینا . سامارا رو انتخاب کن.
اون دوستمون که گفت نمیشه بدون 10 شخصیت بازی رو تموم کرد بگم که وقتی به شما مرحله IFF رو داد و شما انجامش دادی. دیگه میتونی با همون تعداد یارت که شاید 5 نفر هم باشند بری مرحله اخر که در این صورت احتمال مرگ خودتون خیلی زیاده.
شما دوست من همه مامورت های جانبی رو برو که خیلی مفیده چون هم اپگرید میگیری البته نه تو همش. و هم مقداری منابع و پول.
شما در صورتی میتونی وفاداری میراندا رو برگردونی که پاراگونت کامل باشه که با 3 مرحله اصلا نمیشه.
من خودم 2 بار بازی رو تموم کردم که بار اول میراندا و جیکوب مردن و بعد از بازی کردن نسخه 1 و تموم کردنش و فهمیدن داستان اصلی بازی
.gif)
دوباره 2 رو بازی کردم البته با سیو زیر
.gif)
و همه یارام زنده موندن و با میراندا رومانس کردم.
در مورد سیو بگم که چون درجه کلاس شخصیت نسخه 1 بازی 60 و کامله با وارد کردن این سیو در بازی میتونید نیروهای جدید بگیرید. برای خودتون سپر بزارید .و مثل جک و جیکوب و میراندا..... قدرت های بایوتیکی داشته باشین. خیلی بازی بهتر میشه.
این جور بازی ها رو هم بیشتر شرکت بایو ور میزنه که تو بین همه بازی هاش این بازی هم دیاوگ های کمتری داره و هم شخصیت ها و گرافیک فوق العاده بهتری. و هم اکشن های بیشتری
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیو مس افکت 1 با نام thieving Shepard که همه درجات و پاراگون و رنجیدش کامله و تو بهترین صورت تموم شده و اندرسون مسول کنسول انسان هاست در سیتادل. فقط در هنگام تعیین قیافه کارکتر گزینه default رو بزنید تا قیافه خوده شپرد باشه.
در ضمن وقتی اندرسون مسول کنسول گری باشه میتونید ماموریتتون رو دوباره زیر نظر و کمک شفاهی( نه عمیلی) سیتادل . با همون عنوان spectre انجام بدین.
Has both paragon and renegade maxed from multiple playthroughs. During the final
playthrough(the one this save will import to) Shepard was more paragon and finished with a paragon ending.
All quests were found and completed including the collection quests.
He also completed the Bring Down the Sky DLC and he let the Baterian escape so he could save the hostiges.
Ashley Lived
Romanced Ashley
Wrex lived
Rachni Queen Saved
Conrad Verner was treated nicely
UNC: Asari Diplomacy sidequest completed
Experiements were conducted on Nirali Bhatia's body. Shepard explained why to Mr. Bhatia.
Feros Zhu's Hope became prosperous with all there food/water/power quests being completed.
None of the colonists that were brainwashed died.
Garrus was convinced to be more renegade and to not follow the rules.
The council was saved
Shepard picked Anderson
Took all of the party members
During the game Shepard was partied mostly with Tali and Garrus.
Big thanks to ThievingSix for submitting this Shepard!