تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 190 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

يعني چي پس من چي كار كنم ؟ من يه سيو دارم قبل از مرحله ي آخر. اگه ميشه راهنمايي كنيد كه من دختر سامارا رو چطوري پيدا كنم ؟ سفينه رو چطوري آپگريد كنم؟ وشما چيكار كرديد كه همتون زنده موندين؟

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

بازي اين يه تيكش مسخره است

اتفاقا قشنگی بازی به اینجاست که بنا به کارهایی که تو بازی میکنی تهش عوض شه.

شما مراحل کسب وفاداری همه کارکترها رو رفتی؟ اگه رفتی و همه لویال شدن احتمال مردن یارات کمتر میشه.
    2 پیشنهاد دارم.
    1- تو مرحله وفاداری سامارا خودشو انتخاب کن نه دخترشو. تا زنده بمونی.
    2- مرحله وفاداری تالی رو بعد از باقی 5 کارکتر دیگه برو تا پاراگونت حسابی پر شه تا بتونی با حرفات یک کاری کنی گناه تاللی بخشیده شه و تو سفینه باقی بمونه. اگه این کارو کنی تالی بعدا یک پست مهم تو محل زندگیش میگیره. بعده مرحله تالی مرحله جک رو برو تا بتونی تو دعوایی که بین جک و میراندا اتفاق میفته گزینه پاراگون رو بزنی که هر دو وفادار بمونن. بعد مرحله وفاداری لگویین هم یک دعوایی بین تالی و لگویین میشه که اونجا هم گزینه ابی(پاراگون ) رو بزن.

اپ دیت ها هم باید در مراحل بیشتر گاو صندوقها و جعبه ها رو باز کنی تا پیدا شن یا از مغازه ها بخری. برای نصب هر کدومش رو خودت یا سفینه باید مقدار زیادی منابع داشته باشی که با گردش در سیارات نا شناخته پیدا میشه.

بهت پیشنهاد میکنم بری این سایت و سیو بازی شماره یک رو دانلد کنی چون تو روند بازی تاثیر داره و تو بازیت وارد کن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مشکلی بود بگو

2. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

8

اتفاقا قشنگی بازی به اینجاست که بنا به کارهایی که تو بازی میکنی تهش عوض شه.

شما مراحل کسب وفاداری همه کارکترها رو رفتی؟ اگه رفتی و همه لویال شدن احتمال مردن یارات کمتر میشه.
    2 پیشنهاد دارم.
    1- تو مرحله وفاداری سامارا خودشو انتخاب کن نه دخترشو. تا زنده بمونی.
    2- مرحله وفاداری تالی رو بعد از باقی 5 کارکتر دیگه برو تا پاراگونت حسابی پر شه تا بتونی با حرفات یک کاری کنی گناه تاللی بخشیده شه و تو سفینه باقی بمونه. اگه این کارو کنی تالی بعدا یک پست مهم تو محل زندگیش میگیره. بعده مرحله تالی مرحله جک رو برو تا بتونی تو دعوایی که بین جک و میراندا اتفاق میفته گزینه پاراگون رو بزنی که هر دو وفادار بمونن. بعد مرحله وفاداری لگویین هم یک دعوایی بین تالی و لگویین میشه که اونجا هم گزینه ابی(پاراگون ) رو بزن.

اپ دیت ها هم باید در مراحل بیشتر گاو صندوقها و جعبه ها رو باز کنی تا پیدا شن یا از مغازه ها بخری. برای نصب هر کدومش رو خودت یا سفینه باید مقدار زیادی منابع داشته باشی که با گردش در سیارات نا شناخته پیدا میشه.

بهت پیشنهاد میکنم بری این سایت و سیو بازی شماره یک رو دانلد کنی چون تو روند بازی تاثیر داره و تو بازیت وارد کن.
    کد:
    مشکلی بود بگو
    منظورت از وفاداري چيه؟ منظورت اون مرحله هايي هست كه مينويسهhelp mirandaويا مثل اين. آره اينارو رفتم اما من مرحله ي كمك كردن به سامارا رو رفتم ولي دخترش نيومد. و تو عكس بازي يه مرد گنده هست كه تو واسه من اونم نيومده . اينارو چطوري بايد بيارم ؟ تو اون دعواي بين ميراندا و جك من طرفداري جك رو كردم. وگزينه ي بين اين ها وجود نداشت . در ضمن من نصف assignment هارو رفتم نه همشون رو چون به نظرم چرت ميومدند.

تورو خدا بهم كمك كنين . الان براي شما قبل مرحله ي آخر چه مرحله هايي هست؟

من نزديك 50 تا بازي تموم كردم اما اين بازي يه چيز ديگست . خيلي پيچيده هستش

داره خودمونی میشه mammad*2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اولین تجربه RPG من بود بازی واقعا عالی بود.فکر می کنم بدترین پایان بازی مال من باشه
      محتوای مخفی: پایان بازی من 
    چون نه تنها همه افراد من کشته شدند از جمله jacob خود فرمانده شپرد هم کشته شد

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

منظورت از وفاداري چيه؟ منظورت اون مرحله هايي هست كه مينويسهhelp mirandaويا مثل اين. آره اينارو رفتم اما من مرحله ي كمك كردن به سامارا رو رفتم ولي دخترش نيومد. و تو عكس بازي يه مرد گنده هست كه تو واسه من اونم نيومده . اينارو چطوري بايد بيارم ؟ تو اون دعواي بين ميراندا و جك من طرفداري جك رو كردم. وگزينه ي بين اين ها وجود نداشت . در ضمن من نصف assignment هارو رفتم نه همشون رو چون به نظرم چرت ميومدند.

تورو خدا بهم كمك كنين . الان براي شما قبل مرحله ي آخر چه مرحله هايي هست؟

من نزديك 50 تا بازي تموم كردم اما اين بازي يه چيز ديگست . خيلي پيچيده هستش
    اخه يعني چي چرت مي اومد؟؟؟اونام بايد بري تا پارا يا رنجر بيشتر بگيري...
    ببين اون وفاداريها همون مثلا هست كه شما گفتيد...
    بايد افرادت لويال باشن تا بهتر نتيجه بگيري...
    شما كه ميگي اين بازي يه چيز ديگه هست ژس يه كم قدر شناس باش...
    حوصله داشته باش و از اول يه بار ديگه با دقت بيشتر برو...
    راستي چه جوري به قول خودت اون مرد گندهه نيومده و شما تمومش كردين؟؟؟اخه اين كه نشد...
    اونجا هم كه طرفداري جك رو كردي وفاداري ميراندا رو از دست دادياحتمالا ميراندا هم اخرش مرده...دليل اينكه گزينه ي بين اين ها وجود نداشت اينه كه پارا و رنجر بالايي نداشتي...
    اصلا دوست من مي دوني اين دوتا چين؟؟؟

اولین تجربه RPG من بود بازی واقعا عالی بود.فکر می کنم بدترین پایان بازی مال من باشه
      محتوای مخفی: پایان بازی من 
    شما هم مثل همين دوست بالايي هستين...
    يه عالمه تصميمات اشتباه و كارايي كه بايد ميكردين و نكردين...

6. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

قشنگی بازی به اینکه با تصمیمات خودت تمومش کنی و اون زیبایی آخر بازیرو ببینی .
    من خودم 5 تا از بهترین یارامو از دست دادم اما با این که ناراحت بودم از این پایان زیبا گریه میکردم.اگه همشون زنده بمونن که لذت نداره دی:
    وقتی از کنار تابوت دوستات رد میشی و خورشید اونجوری می درخشه فوقوالعاده است.

این دوستمون که فکر نکنم هیچ کدوم اینارو دیده باشه چون شفرد رو از دست داده.

8. 2 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اخه يعني چي چرت مي اومد؟؟؟اونام بايد بري تا پارا يا رنجر بيشتر بگيري...
    ببين اون وفاداريها همون مثلا هست كه شما گفتيد...
    بايد افرادت لويال باشن تا بهتر نتيجه بگيري...
    شما كه ميگي اين بازي يه چيز ديگه هست ژس يه كم قدر شناس باش...
    حوصله داشته باش و از اول يه بار ديگه با دقت بيشتر برو...
    راستي چه جوري به قول خودت اون مرد گندهه نيومده و شما تمومش كردين؟؟؟اخه اين كه نشد...
    اونجا هم كه طرفداري جك رو كردي وفاداري ميراندا رو از دست دادياحتمالا ميراندا هم اخرش مرده...دليل اينكه گزينه ي بين اين ها وجود نداشت اينه كه پارا و رنجر بالايي نداشتي...
    اصلا دوست من مي دوني اين دوتا چين؟؟؟

از اول كه نميشه . خيلي زياده. خوب اين پاراگون ورنجر رو كجا بايد ببينم كه چقدر هستش ؟ حال نميشه شما يه راهنمايي كنين الان من سه مرحله به غير از مرحله آخر دارم . يه مرحله هم از خيلي وقت مونده. اگه من اين ماموريت هاي فرعي رو برم ميتونم وفاداري يارامو بالا ببرم .؟ شما يه كاري به من بگو كه منچي كار كنم آخر بازي نميرم؟منظورم شپرد هست . واسه شما آخره بازي وقتي به سفينه چسبيد چيگفتش. واسه من به خلبان گفت تو برو و خودشو انداخت.

همه ي بازي هاي اين سبك اين جوري اند ؟ من كه تا حالا بازيي با اين سبك نديدم .

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست من شما هیچ راهی به جز اغاز دوباره بازی نداری. چون در هر صورت میراندا میمیره. شما یک راهی داری سیوی که در پایین لینکشو رو میدم رو دانلد کنی بعد وارد بازی کنی. چون این سیو هم مقدار پاراگونش و هم مقدار رنجیدش در نسخه شماره 1 کامل بوده هر بار که پاراگون و رنجید بگیری 25% بیشترش میکنه. اینطوری خیلی زود پاراگونت پر میشه. در ضمن شما تو مرحله سامارا تو کافه که وارد میشی باید با دو نفر بد رفتار کنی تا توجه مورینا دختر سامارا رو جلب کنی. بعد که با هم نشسین. در موردart هنر travel سفر و یکی دیگه هم خشونت و جنگ صحبت کن بعد در بین 6 گزینه ها ی دیالوگ. گزینه سمت چپ و پایین ترین گزینه رو همش انتخاب کن . اینطوری مورینا میبردت خونش. اونجا رو باهاش حرف بزن و فقط گزینه های رنجید یعنی پایین سمت راست رو بزن. اینطوری سامارا میاد تو و بعد از بین سامارا و دخترش مورینا . سامارا رو انتخاب کن.

اون دوستمون که گفت نمیشه بدون 10 شخصیت بازی رو تموم کرد بگم که وقتی به شما مرحله IFF رو داد و شما انجامش دادی. دیگه میتونی با همون تعداد یارت که شاید 5 نفر هم باشند بری مرحله اخر که در این صورت احتمال مرگ خودتون خیلی زیاده.
    شما دوست من همه مامورت های جانبی رو برو که خیلی مفیده چون هم اپگرید میگیری البته نه تو همش. و هم مقداری منابع و پول.

شما در صورتی میتونی وفاداری میراندا رو برگردونی که پاراگونت کامل باشه که با 3 مرحله اصلا نمیشه.

من خودم 2 بار بازی رو تموم کردم که بار اول میراندا و جیکوب مردن و بعد از بازی کردن نسخه 1 و تموم کردنش و فهمیدن داستان اصلی بازی دوباره 2 رو بازی کردم البته با سیو زیر و همه یارام زنده موندن و با میراندا رومانس کردم.

در مورد سیو بگم که چون درجه کلاس شخصیت نسخه 1 بازی 60 و کامله با وارد کردن این سیو در بازی میتونید نیروهای جدید بگیرید. برای خودتون سپر بزارید .و مثل جک و جیکوب و میراندا..... قدرت های بایوتیکی داشته باشین. خیلی بازی بهتر میشه.

این جور بازی ها رو هم بیشتر شرکت بایو ور میزنه که تو بین همه بازی هاش این بازی هم دیاوگ های کمتری داره و هم شخصیت ها و گرافیک فوق العاده بهتری. و هم اکشن های بیشتری

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------

کد:
    سیو مس افکت 1 با نام thieving Shepard که همه درجات و پاراگون و رنجیدش کامله و تو بهترین صورت تموم شده و اندرسون مسول کنسول انسان هاست در سیتادل. فقط در هنگام تعیین قیافه کارکتر گزینه default رو بزنید تا قیافه خوده شپرد باشه.

در ضمن وقتی اندرسون مسول کنسول گری باشه میتونید ماموریتتون رو دوباره زیر نظر و کمک شفاهی( نه عمیلی) سیتادل . با همون عنوان spectre انجام بدین.

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------

Has both paragon and renegade maxed from multiple playthroughs. During the final
    playthrough(the one this save will import to) Shepard was more paragon and finished with a paragon ending.

All quests were found and completed including the collection quests.

He also completed the Bring Down the Sky DLC and he let the Baterian escape so he could save the hostiges.

Ashley Lived
    Romanced Ashley
    Wrex lived
    Rachni Queen Saved
    Conrad Verner was treated nicely
    UNC: Asari Diplomacy sidequest completed
    Experiements were conducted on Nirali Bhatia's body. Shepard explained why to Mr. Bhatia.

Feros Zhu's Hope became prosperous with all there food/water/power quests being completed.
    None of the colonists that were brainwashed died.

Garrus was convinced to be more renegade and to not follow the rules.
    The council was saved
    Shepard picked Anderson
    Took all of the party members

During the game Shepard was partied mostly with Tali and Garrus.

Big thanks to ThievingSix for submitting this Shepard!

11. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دوست من شما هیچ راهی به جز اغاز دوباره بازی نداری. چون در هر صورت میراندا میمیره. شما یک راهی داری سیوی که در پایین لینکشو رو میدم رو دانلد کنی بعد وارد بازی کنی. چون این سیو هم مقدار پاراگونش و هم مقدار رنجیدش در نسخه شماره 1 کامل بوده هر بار که پاراگون و رنجید بگیری 25% بیشترش میکنه. اینطوری خیلی زود پاراگونت پر میشه. در ضمن شما تو مرحله سامارا تو کافه که وارد میشی باید با دو نفر بد رفتار کنی تا توجه مورینا دختر سامارا رو جلب کنی. بعد که با هم نشسین. در موردart هنر travel سفر و یکی دیگه هم خشونت و جنگ صحبت کن بعد در بین 6 گزینه ها ی دیالوگ. گزینه سمت چپ و پایین ترین گزینه رو همش انتخاب کن . اینطوری مورینا میبردت خونش. اونجا رو باهاش حرف بزن و فقط گزینه های رنجید یعنی پایین سمت راست رو بزن. اینطوری سامارا میاد تو و بعد از بین سامارا و دخترش مورینا . سامارا رو انتخاب کن.

اون دوستمون که گفت نمیشه بدون 10 شخصیت بازی رو تموم کرد بگم که وقتی به شما مرحله IFF رو داد و شما انجامش دادی. دیگه میتونی با همون تعداد یارت که شاید 5 نفر هم باشند بری مرحله اخر که در این صورت احتمال مرگ خودتون خیلی زیاده.
    شما دوست من همه مامورت های جانبی رو برو که خیلی مفیده چون هم اپگرید میگیری البته نه تو همش. و هم مقداری منابع و پول.

شما در صورتی میتونی وفاداری میراندا رو برگردونی که پاراگونت کامل باشه که با 3 مرحله اصلا نمیشه.

من خودم 2 بار بازی رو تموم کردم که بار اول میراندا و جیکوب مردن و بعد از بازی کردن نسخه 1 و تموم کردنش و فهمیدن داستان اصلی بازی دوباره 2 رو بازی کردم البته با سیو زیر و همه یارام زنده موندن و با میراندا رومانس کردم.

در مورد سیو بگم که چون درجه کلاس شخصیت نسخه 1 بازی 60 و کامله با وارد کردن این سیو در بازی میتونید نیروهای جدید بگیرید. برای خودتون سپر بزارید .و مثل جک و جیکوب و میراندا..... قدرت های بایوتیکی داشته باشین. خیلی بازی بهتر میشه.

این جور بازی ها رو هم بیشتر شرکت بایو ور میزنه که تو بین همه بازی هاش این بازی هم دیاوگ های کمتری داره و هم شخصیت ها و گرافیک فوق العاده بهتری. و هم اکشن های بیشتری

کد:
    سیو مس افکت 1 با نام thieving Shepard که همه درجات و پاراگون و رنجیدش کامله و تو بهترین صورت تموم شده و اندرسون مسول کنسول انسان هاست در سیتادل. فقط در هنگام تعیین قیافه کارکتر گزینه default رو بزنید تا قیافه خوده شپرد باشه.

در ضمن وقتی اندرسون مسول کنسول گری باشه میتونید ماموریتتون رو دوباره زیر نظر و کمک شفاهی( نه عمیلی) سیتادل . با همون عنوان spectre انجام بدین.

Has both paragon and renegade maxed from multiple playthroughs. During the final
    playthrough(the one this save will import to) Shepard was more paragon and finished with a paragon ending.

All quests were found and completed including the collection quests.

He also completed the Bring Down the Sky DLC and he let the Baterian escape so he could save the hostiges.

Ashley Lived
    Romanced Ashley
    Wrex lived
    Rachni Queen Saved
    Conrad Verner was treated nicely
    UNC: Asari Diplomacy sidequest completed
    Experiements were conducted on Nirali Bhatia's body. Shepard explained why to Mr. Bhatia.

Feros Zhu's Hope became prosperous with all there food/water/power quests being completed.
    None of the colonists that were brainwashed died.

Garrus was convinced to be more renegade and to not follow the rules.
    The council was saved
    Shepard picked Anderson
    Took all of the party members

During the game Shepard was partied mostly with Tali and Garrus.

Big thanks to ThievingSix for submitting this Shepard!
    سيو رو تو همون درايو c كه سيو خود بازي هست وارد كنم ؟

رومانس كردي يعني چي؟

به مرحله ي سامارا رسيدم خبرت ميكنم كه يه راهنمايي بكني .

تو عكس بازي عكس يه پسر فضايي كوچولو هست اون كي مياد؟

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سيو رو تو همون درايو c كه سيو خود بازي هست وارد كنم ؟

رومانس كردي يعني چي؟

به مرحله ي سامارا رسيدم خبرت ميكنم كه يه راهنمايي بكني .

تو عكس بازي عكس يه پسر فضايي كوچولو هست اون كي مياد؟
    سيو رو توي mydocument توي پوشه بازي يك بريز...يا اگه بازي يك رو نداري فرقي نميكنه...تو يه جا بريز بعد از اونجا و توشط برنامه بازي وارد بازي دوم كن...
    رومانس هم همون عشق بازي هست...معلومه شما همينجوري رفتي جلووووووووووووو...
    مرحله سامارا هم رسيدي بگو...
    ولي درست برو جلو...يه كم اين تاپيك رو بخون خيلي چيزا مي فهمي...
    اون پسر فضايي هم من يادم نيست...

پارا و رنجر رو هم ميتوني توي قسمت squad ببيني...همونه كه زير عكس شفرد مياد و مثل نيم دايره هست...
    ابييه مربوط به پارا هست كه كاراي خوب رو نشون ميده و سمت راست هست و قرمزه مربوط به رنجر كه كاراي خشن رو نشون مي ده...

14. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سيو رو توي mydocument توي پوشه بازي يك بريز...يا اگه بازي يك رو نداري فرقي نميكنه...تو يه جا بريز بعد از اونجا و توشط برنامه بازي وارد بازي دوم كن...
    رومانس هم همون عشق بازي هست...معلومه شما همينجوري رفتي جلووووووووووووو...
    مرحله سامارا هم رسيدي بگو...
    ولي درست برو جلو...يه كم اين تاپيك رو بخون خيلي چيزا مي فهمي...
    اون پسر فضايي هم من يادم نيست...

پارا و رنجر رو هم ميتوني توي قسمت squad ببيني...همونه كه زير عكس شفرد مياد و مثل نيم دايره هست...
    ابييه مربوط به پارا هست كه كاراي خوب رو نشون ميده و سمت راست هست و قرمزه مربوط به رنجر كه كاراي خشن رو نشون مي ده...
    برنامه ي بازي چيه ديگه ؟

پس من اگه از اول همه ي ماموريت ها رو برم درست ميشه ديگه؟

من وقتي پوشه ي bio رو باز ميكنم چهار تا گزينه هست كه يكي از اونا سيو هستش .سيو رو اونجا بريزم ؟

من برنامه ي بازي رو پيدا كردم . و گزينه ي copy mass effect2 ... رو زدم اما اون سيوي رو كه من دانلود كرده بودم رو پيدا نكرد .

اگه ميشه يه راهنمايي در مورد اين كه چطوري سيو شماره ي يك بازي رو بزارم بدين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •