الله اکبر.دمت گرم داداش اصلا به این فکر نکرده بودم.واقعا سخته ها.فکر کنم همون قسمت زیر گوشی باشه که کنار قسمت بازکردن درب گوشی هستش هست.خیلی آسونه فقط درش رو وا کن بند رو بنداز توش.![]()
الله اکبر.دمت گرم داداش اصلا به این فکر نکرده بودم.واقعا سخته ها.فکر کنم همون قسمت زیر گوشی باشه که کنار قسمت بازکردن درب گوشی هستش هست.خیلی آسونه فقط درش رو وا کن بند رو بنداز توش.![]()
اینو بزن :سلام می شه بگین با خود گوشی چه جوری آپدیت کنم
بعد Chek For Updates رو بزن اگه فریمور جدید کد پروداکت گوشی شما اومده باشه میشه آپدیت کرد ... حجمش هم حدودا" 10 مگ هست !*#0000#
من جدی خیلی سعی کردم خودت تا امتحان نکنی متوجه نمیشی البته ممکنه این بند من استاندارد نباشه و نیاز به یه بند نازک باشه!![]()
راستی همین الان که پست قبل رو زدم به گوشی نگاه انداختم دیدم نوشته update recomended یه همچین چیزی yes که زدم نوشته phone software , important(7006kb
شرمنده از پست های متوالی من الان زدم با همراه اول update بشه هرچه بادا باد!!
سلام
منم سعی کردم با گوشی اپدیت کنم نشد
روش اینکه فایل اپدیت رو دانلود میکنن و بعد نصب میکنن چطوریه؟
این تعمیراتی موبایل ها 20 ثانیه ای اپدیت میکنن !خوب فایل اپدیت رو دانلود میکنن بعد چی؟روش نصب چطوریه؟ و از کجا میشه این فایل اپدیت رو گیر اورد؟
چقدر شارژ داری !شرمنده از پست های متوالی من الان زدم با همراه اول update بشه هرچه بادا باد!!
میدونی الان این دانلود شه همراه اول پول خون باباشو ازت میگیره ؟![]()
اونا فلش می کنن که کار زیاد باحالی نیستسلام
منم سعی کردم با گوشی اپدیت کنم نشد
روش اینکه فایل اپدیت رو دانلود میکنن و بعد نصب میکنن چطوریه؟
این تعمیراتی موبایل ها 20 ثانیه ای اپدیت میکنن !خوب فایل اپدیت رو دانلود میکنن بعد چی؟روش نصب چطوریه؟ و از کجا میشه این فایل اپدیت رو گیر اورد؟
برای آپدیت از خود گوشی با استفاده از GPRS یا WLan طبق پست 1022 عمل کنید !
من 2 تا از گوشیامو به همین روش دانلود فایل آپ کردم اما اگر حجم این 7mb هست حجم فایل ها 150 mb برای یکی از گوشیام بود یکی دیگش هم 50 60 mb بعدش میریزی توی یه قسمت که به nsu مربوط هست و بعدش که به نت وصل شدی دیگه فایل dl نمیکنه و مستقیم گوشی رو up میکنه!
شما با چه سیمکارتی امتحان کردی؟؟![]()
میلادجان فرق فلش با اپدیت رو میدونیم اگه توجه به سوالم کنی مفهومه
من وقتی گوشیم رو خریدم ورژن10 بود همونجا هم دادم اپدیت کنم تا برگشتم عقب و نگاش کردم کار تمام و ورژن 11 تحویل گرفتم
پس این فلش نبود اپدیت بود،یه جا خونده بودم که فایل فریمور جدید رو دانلود میکنن و دارن و سریع برات نصب میکنن؟حالا میخوام راهش رو بدونم؟واینکه این فایل فریمور رو از کجا میشه دانلود کرد چون تو سایت نوکیا که نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)