باز این موتوياليستی اومد
حالا شانس گندم ، اين page ش رو پيدا نميكنم ...
راستي آخرين خبر رو شنيديد ....!؟؟!
GOmnia هم توليد شده ..... امير بشون بگو چه امكاناتي داره![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
باز این موتوياليستی اومد
حالا شانس گندم ، اين page ش رو پيدا نميكنم ...
راستي آخرين خبر رو شنيديد ....!؟؟!
GOmnia هم توليد شده ..... امير بشون بگو چه امكاناتي داره![]()
سلام دوست عزیز. این صحبتهای یکی از بچه هایی که این گوشی رو خریده در یک فروم موبایل دیگه :
من که بدون هیچ ملاحظه ای با ال سی دی گوشی کار میکنم و تا حالا هیچ خط و خشی روش نیفتاده (البته اگه نینجای عزیز هم نظرش رو بگه بهتره) در صورتی که تازه دو روز بود که 5800 رو خریده بودم وخیلی هم مواظبش بودم رو ال سی دیش چند تا خط افتاده بود . تا اونجا که من در مورد این گوشی اطلاع دارم سطح رویی گوشی ضد خشه.
و این هم صحبتهای دوستمون نینجا با اجازه از ایشون :
جنس ال سی دی این گوشی هم دقیقا عین آیفونه و gsmarena.com هم تو مشخصات گوشی به ضد خش بودن ال سی دی اشاره کرده(Scratch-resistant surface)
ضمن اینکه دوستان برای این گوشی همانند ایفون محافظ قدرتمند invisibleSHIELD اومده:
Features:
- Scratch-Proof, patented film
- Military Grade
- Lifetime Guarantee
- No added bulk
- Improves grip
- Invisible protection
و این هم صحبتهای کسی که از این محافظ استفاده میکنه :
من روي آيپادم اين محافظ رو دارم و بايد بگم فوق العاده است.
با قيچي كليد سكه و.... هرچي روش ميزنم آخ نميگه.
اين Invisible Shield يه ماده خاصي داره كه توي محافظت از هليكوپترهاي آمريكا بكار ميره!واسه همين اينقدر جنسش خوبه.
Last edited by mahroo_z1; 30-07-2009 at 11:10.
این هم کیفها و قابهای مخصوص این گوشی که به بازار اومده :
![]()
![]()
رضا جان تقریبا میشه گفت هر دو تا هم تو منوبندی یکیند و فرقی نمیکنند و کار کردن با هر دو تا هم بخاطر تاچ سیمبین راحته ولی سامسونگ مثلا یه قسمتی به نام media browser داره که راحت عکسها و فیلمها رو وقتی که زیاد باشند میشه پیدا کرد.
و بنابراین تو قسمت گالری i8910 دو سرو گردن از n97 بهتره.
در مورد آنتن دهی هم با اینکه ایرانسل تو تهران قاطی کرده ولی به هر حال آنتن تو گوشی پر نشون میده و مشکلی نداره.به نظر من بحث آنتن دهی قدیمی شده و نباید در موردش دیگه صحبت کرد چون الان همه گوشیها آنتن دهی یکسانی دارند.
اینم چند تا عکس از منوبندی گوشی i8910 و n97.
روشنایی ال سی دی هر دو تا هم روی صد در صد هست.
موفق باشید.![]()
باشه شنبه چکار مکنییییییجمعه جون خودت رو كنترل كن![]()
امین بابت کیفها ممنون خیلی باحال بودن
خدارو شکر بحث ال سی دی زیر نور آفتاب هم به خوبی و خوشی تموم شد فقط موندم برو بچ نوکی اس ای دیگه میخان
چه بهونه ای بیارن
نینجا جان در مورد روتیتش بگو که همه جای گوشی این قایبلیتو داره ومثه امنیا I900 هستش یعنی چند تا حالت روتیت داره ؟
و اینکه اندازش اذیت نمیکنه و یه نمونه فیلم آپ کن بزار اگر میشه زود تر فیلمو بگیر راستی چندتا عکس OUTDOOR هم بگیر و
ممنون فعلا همینها یادم بیاد تا برنامه بعد خدااااااااااا نگهدار![]()
نینجای عزیز شما که n97 و 8910 رو داری از نضر صدا (هندزفری و اسپیکر) کدومشون با کیفیت تر و بلندتره؟
سلام دوست عزیز. شما به صفحه 84 همین تایپیک مراجعه کنید.![]()
خبري از مايكروتل نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
نه هنوز علی جون من 2_3 شنبه میرم آمار میگیرم آورده باشه میگیرم آمار میدم![]()
تو این یکی دو روزه قیمت گوشی 100 تومن!! کاهش پیدا کرده!کسی میدونه علتش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)