بچه ها کسی سیو از این بازی داره بزاره
سلام رفیق. شرمنده که من دیر رسیدم. آخه من فقط شب ها به اینترنت وصل میشم.
این هم مشخصات سیستم من:
Motherboard : Foxconn X38 A
CPU : Intel Q6600
Ram : Corsaire DDR2 2 GB 1066 * 2
Graphic : Geforce 8600 GTS
Power : coolerMaster 550W
البته این سیستم تو اجرای بازی خیلی خوب عمل میکنه. ولی فقط تو لود این بازی مشکل دارم.
کرایسیس رو خیلی سریعتر از این حرف ها بالا می آورد.
تو Cod 5 سر پانزده ثانیه من تو صفحه ی بازی بودم.
ولی این بازی لعنتی همه جوره داره من رو اذیت میکنه.
الان هم که به اخراش رسیدم، اینقدر مسابقات طولانی شده که میره تو اعصاب و روان ادم پشتک میزنه.
عزیزم، درایور یک نوع نرم افزار یا بهتره بگم میان اابزاری ِ که معمولا تو یک سی دی همراه کارت گرافیکت عرضه میشه. وقتی که ویندوزت رو عوض میکنی، باید اون رو دوباره نصب کنی. در واقع درایور کارت گرافیکی، هم باعث میشه که سیستم عامل کارت گرافیک رو بشناسه و هم موقع اجرای بازی ها بهتر و با حد اکثر قدرت عمل کنه.
اگر درایور رو نصب نکنی و یا بری پاکش کنی، و بعد بری بازی کنی، اون وقت میفهمی که درایور به چه دردی میخوره.
حالا اگر گرافیکت Nvidia است که باید بری تو سایت خودش/
اگر هم Ati است که باز هم باید بری تو سایت سازنده ی گرافیک.
معمولا تو قسمت Support و یا Downlod Driver به اسونی میونی با دادن مدل گرافیکت، جدیدترین درایورش رو دانلود کنی و بری حالش رو ببری.
بازی کلا لودینگ طولانی داره حالا بیشتر بسته به نوع سیستمها زمانش فرق میکنه برای من حدود 45
ثانیه طول میکشه حالا شما مگر چقدر زمان میبره که طولانی شده اگر بخواهید بهتر بشه روزلیشن
رو یک کم بیار پایین امتحان کن فکر کنم کمتر بشه زمان لودینگ
خیلی بازی اشغالیه به نظر من !!! نه فرمون درست حسابی داره نه داستان قشنگی !! گرافیکشم علکی سنگینه !! بچه ها به شما چند fps میده ؟؟
من نهایت 50 fps میگیرم با اخرین تنظیمات ! گرافیکمم تو امضام هست.. من grid رو 110 بحس میگیرم .. world at war رو 90 میگیرم و evil 5 رو 120 اونوقت این بازی اشغالی تا 30 هم میاد !!! از crysis هم سنگینتره !
من دو تا مشکل باهاش دارم:
گیم پدم رو نمیشناسه!!
و دوربین از داخل ماشین بیرون نمیاد!
باید چی کار کنم؟
برای دوربین بیرون..کلید f رو بزن
برای تنظیم گیم پد هم..برو توی :
option>driving>control
اونجا یکی از تنظیمات رو بردار...یا از آخرین تنظیم...خودت برا دکمه هات تنظیم کن
سختی بازی رو که خودت میتونی مشخص کنی..easy ..medium...
برای اون مشکلی که داری ..توی عکس سمت چپت :
اولی رو 0 کن
اونی که الان نارنجیه(تو عکس) اون رو اگه زیاد کنی...فرمونت سریع تر واکنش نشون میده
گزینه : speed streeng رو هم اگه کم کنی...تو سرعت بالا..سریع میپیچه....( که احتمال برخورد هات زیاد میشه)
بقیه اش هم مهم نیست
عکس سمت راست..:
گزینه اول ..درجه سختیه
دومی : نوع حرفه ای بودنته( البته بسته ه نوع هندلینگ خودروت)
اون دوتا که خاموشه...با نوع سختیت عوض میشه...البته تو حالت مدیوم...خودت میتونی تنظیمش کنی...که اولیش برای کمک فرمونه( که سر پیچ ماشین خودش بپیچه..البته نه زیاد) و دومی برای ترمز خودکار
گزینه anti lock برای ترمزه..که on یعنی حالت abs.... یعنی با ترمز زدن..خط ترمز نمیندازی
گزینه traction control که میزان هرز گردی لاستیکها( همون تییک آف به زبون خودمونی ) رو کم و زیاد میکنه...اگه خاموش باشه..سر پیچها به مشکل بر میخوری و ماشین هی میپیچه( همون مشکلی که اکثرا دارن)
گزینه stability : که سیستمیه برای تو خط راست نگه داشتن خودرو....که نمیزاره ته خودرو به بازی بیافته و فرمون در بره
گزینه damage :که اگه full بزارید...خرابی ماشین..رو حرکتش هم تاثیر میزاره( حتی خاموش هم میشه)
گزینه اتوماتیک کلاچ هم که بهتره خاموش باشه
و گزینه اخر هم که دنده اتومات یا دستی هستش![]()
از روي سي دي كارت گرافيك درايور رو ريختم درست شد ولي وقتي دوباره رفتم تو بازي همونطوري شد
شما بهتره اول درایور به روز کارت گرافیک رو دانلود کنی کاری که من همیشه میکنم
که بسیار برای بازیهای روز حیاتی و مهمه بعدش کلا کارت گرافیک تون رو ریمو و دوباره
نصب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)