باید یوزر اكانت كنترل را غیر فعال كنی
برو استارت منو و روی عكس اكانتت كلیك كن
اون پایین نوشته یوزر اكانت كنترل
برو روش كلیك كن و بیارش رو حداقل كه خاموش بشه
بعد هم ریستارت كن
مشكلت حل میشه
باید یوزر اكانت كنترل را غیر فعال كنی
برو استارت منو و روی عكس اكانتت كلیك كن
اون پایین نوشته یوزر اكانت كنترل
برو روش كلیك كن و بیارش رو حداقل كه خاموش بشه
بعد هم ریستارت كن
مشكلت حل میشه
دوستان من دو تا سوال داشتم:
1. ويندوز 7 موقع نصب کردن ويندوز ويستا را آپگريد ميکند و اجازه نميدهد که هم ويندوز ويستا و هم 7 کنار هم داشته باشيد! درسته...
2. آيا ويندوز 7 را ميتوان کنار ويندوز XP فقط داشت بدون داشتن ويندوز ويستا؟ (يعني ترتيب ويندوزها مهم نباشه)
1-هم میشه ویستا رو اپگرید كرد هم میشه كنار 7 جداگانه باشه
2-بله اول اكس پی نصب كن بعد هم نسخه 7 رو البته میشه اول 7 نصب كرد و بعد اكس پی ولی دردسر داره و باید بوت لودر را تعمیر كنی
سلام دوستان عزیزم
ببخشید من چندتا سوال دارم از شما عزیزان.
من میخوام ویندز 7 دانلود کنم و بهترین و بدون هیچ مشکلی هم باشه از این لیست پاین کدام یکی بهترن هست؟ اگر هم نیست شما اسم ویندزی 7 که خوبه را کامل بنویسید.
Microsoft.Windows.7.Ultimate.x86.iNTERNAL-UP2DATE
Microsoft.Windows.7.Ultimate.7600.16385.RTM.x64.Re tail.English.DVD-MS
Windows Microsoft.Windows.7.Ultimate.7600.16385.RTM.x86.Re tail.English.DVD-MS
Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x86-GRP
Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x64-GRP
Microsoft.Windows.7.Professional.Edition-ZWTiSO
Microsoft.Windows.7.Enterprise.Edition.REPACK-ZWTiSO
Microsoft.Windows.7.Professional.Edition.x64-ZWTiSO
MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.X86.OEM-YOMOFOSHEREISOEM
Microsoft.Windows.7.Enterprise.Edition.x64-ZWTiSO
MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.X64.OEM-YOMOFOSHEREISOEM
یک سوال دیگه هم دارم این Language.Pack خوب دانلود کنم یاویندزی که دانلود میکنم خودش زبان ایرانی را میشناسه یعنی میشه فارسی تایپ کنم و به چه کاری میاد این پکها؟اگر باید Language.Pack دانلود کنم از این لیست کدام یکی بهترین است ؟
Microsoft.Windows.7.Language.Pack.x86.DVD.MULTILAN GUAGE-SHooTES
Microsoft.Windows.7.Language.Pack.x64.DVD.MULTILAN GUAGE-SHooTERS
Microsoft.Windows.7.Language.Packs.DVD1.x86-UP2DATE
Microsoft.Windows.7.Language.Packs.DVD1.x64-UP2DATE
مرسی و پایدار باشید
سلام Gamemaster عزیز
سیستمه من 86 را هم جواب میده که فکر کنم بهتره بازم من نمیدونم شما اساتید بهتر میدونید.
ولی سوال من اینه که کدام یکی از این وینوز ها را دانلود کنم که کامل و بدون خط باشه یعنی از همه بهتره؟
با بازی و دیگر چیزها دیگه مشکل نداشه باشه.
مرسی دوست من
مودم ای دی اس ال azteckام رو 7 دراورش نصب نمیشه .چکار کنم؟؟؟ :(
اون درایور هایی که داشتم نصب کردم. یه سری از دستگاهها به ایم ویندوز نمخورد ولی به زور خوروندمش
بعد نمیدونم مال کارت گرافیک رو که نصب کردم بخش ان ویدا کنترل پنل نیمود. نمیدونم چرا.
اون دفعه هم اعصابم خورد شد همین جور دگمه ریست روی کیس رو 50 باز زدم تا ترکید بعد اومد ری استور شد و عکسا دیگه باز میشن ولی صفحه آبی موقع خاموش کردن همچنان میاد.
حالا الان مهم ترین مشکلم اینه که ویندوز گوشی موبایل رو میشناسه ولی بخشی نمیاد که بشه رفت توش یعنی تو مای کامّیتر هیچی نمیاد. سی دی خودش رو هم نصب کردم. باید چی کار کنم؟ اگه همین حل شه خیلی خوب میشه حالا باسه اون صفحه آبی به زور خاموشش مکینیم میزنیم تو سرش از برق میکشیم ولی اینو یه راهنمایی کنید خیلی خوب میشه.
.................................................. ......................................
این جوری که شما تو سر سیستمتون می زنید خوبه که باز روشن میشه!!!!!! گوشی موبایلت چی هست .....؟؟؟ منظورت از نیومدن تو مای کامپیتور این بود که حافظه جانبی گوشی رو نمیشناسه ...؟؟؟؟ چون من حتی از این گوشی های چینی هم وصل کردم راحت می شناخت ...سونی ایرکسون . نوکیا رو هم وصل کردم به وسیله کابل راحت حافظه اونها رو به صورت یه رم (کول دیسک ، فلش مموری .. ) نشون می داد ...... برای کار با برنامه خود گوشی باید ببینی که نوع سیستم عاملت رو قبول می کنه .شاید ورژن به روز شده برنامه گوشیت تا سایت مربوطش باشه ..........
خوب من خودم از سافت گذر گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows 7 Ultimate RTM x64 Retail MSDN
ولي دقدق نميدونم كدوم از اوناي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)