تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 140 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1394

نام تاپيک: ســمـنـد Samand

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان به نظرتون سمند EF7 بنزینی بهتره یا سورن ELX ....؟؟؟
    اگه واقعا موتور EF7 خوبه پس چرا روی سورن نمیزارن...؟؟؟
    اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
    من خودم شخصا قیافه سورن رو نمیپسندم ولی داخل اتاق ELX خیلی زیباتر شده
    در مورد موتور هم من اینطور برداشت میکنم که هیچوقت نمیان یک خودرو رو تکمیل و با بهترین شرایط بدن بیرون چون باعث کاهش فروش سایر محصولات و خوابیدن خط تولید سایر محصولات میشه
    من همیشه خودم میگم چرا نمیان همین سمند EF7 رو خود کارخونه کروز کنترل و دنده اتوماتیک و سانروف و چرخ های عقب دیسکی و ... رو روش قرار بده ، فکر میکنم مهمترینش همین باشه که محصول کامل ممکنه متضررشون کنه تو تولید سایر محصولات

2. 4 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

ای بابا بین محصولات ایران خودرو تنها همین سمند با بودجه ما و چیزی که از یه ماشین میخواهیم هست که اونم مثل اینکه کلا فاکتور کیفیت رو ازش حذف کردن

4. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم شخصا قیافه سورن رو نمیپسندم ولی داخل اتاق ELX خیلی زیباتر شده
    در مورد موتور هم من اینطور برداشت میکنم که هیچوقت نمیان یک خودرو رو تکمیل و با بهترین شرایط بدن بیرون چون باعث کاهش فروش سایر محصولات و خوابیدن خط تولید سایر محصولات میشه.
    من همیشه خودم میگم چرا نمیان همین سمند EF7 رو خود کارخونه کروز کنترل و دنده اتوماتیک و سانروف و چرخ های عقب دیسکی و ... رو روش قرار بده ، فکر میکنم مهمترینش همین باشه که محصول کامل ممکنه متضررشون کنه تو تولید سایر محصولات
    منم با داخل سورن خیلی حال میکنم .
    از وقتی که سمند تاکسی شده تزئینات داخلش خیلی برام یکنواخت شده
    اگه سورن با موتور EF7 تولید میشد تو انتخابش یه لحظه هم شک نمیکردم

ای بابا بین محصولات ایران خودرو تنها همین سمند با بودجه ما و چیزی که از یه ماشین میخواهیم هست که اونم مثل اینکه کلا فاکتور کیفیت رو ازش حذف کردن
    رفیق اینکه کیفیت ماشین های ایرانی پایینه شکی توش نیست ولی رسیدگی به ماشین خیلی مهمه من الان یه پراید 141 دارم که 4 ساله داره کار میکنه و بیشتر از 60000 کار کرده و خداروشکر هیچ وقت منو لنگ نزاشته و جز آب و بنزین و روغن و جلو بندی و تسمه هیچ خرجی نداشته.
    خدایی از پراید بی کیفیت تر که پیدا نمیشه ولی با کمی رسیدگی میشه از همین پراید درحد بنز کار کشید
    منکه شخصا رو ماشین خیلی حساسم یه جورایی مثه ناموسم میمونه

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سورن ای ال ایکس که خیلی سر تر از سمند ال ایکس ef7 هست و یه موتور خوب در سمند نمی تونه چیز هایی مثل ایربگ دوم.چهار چرخ دیسک.ایمنی و استاندارد بالاتر.نفوذ صدای کمتر.تهویه اتوماتیک و ظاهر زیباتر رو جبران کنه. این طور که ایران خودرو گفته تا مرداد 91 سورن ای ال ایکس رو هم با موتور ef7 تولید خواهد کرد که البته تا حرف ایران خودرو عمل بشه سال 93 هم تحویل شده.
    من خودم هم الان 2 ماهی هست موندم سورن ELX بخرم یا ام وی ام 530 هر کی هم یه چیزی میگه.

7. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سورن ای ال ایکس که خیلی سر تر از سمند ال ایکس ef7 هست و یه موتور خوب در سمند نمی تونه چیز هایی مثل ایربگ دوم.چهار چرخ دیسک.ایمنی و استاندارد بالاتر.نفوذ صدای کمتر.تهویه اتوماتیک و ظاهر زیباتر رو جبران کنه. این طور که ایران خودرو گفته تا مرداد 91 سورن ای ال ایکس رو هم با موتور ef7 تولید خواهد کرد که البته تا حرف ایران خودرو عمل بشه سال 93 هم تحویل شده.
    من خودم هم الان 2 ماهی هست موندم سورن ELX بخرم یا ام وی ام 530 هر کی هم یه چیزی میگه.
    چی بگم والا
    اخه یه موتور عوض کردن که انقد ادا اصول نداره که...!!!
    حالا اگه ممکنه از 0 تا 100 به موتور EF7 و موتور XU7 نمره بدین میخام بدونم چقد اختلاف دارن
    اگه واقعا اختلاف ناچیز باشه همون سورن ELX میگیرم.

9. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی بگم والا
    اخه یه موتور عوض کردن که انقد ادا اصول نداره که...!!!
    حالا اگه ممکنه از 0 تا 100 به موتور EF7 و موتور XU7 نمره بدین میخام بدونم چقد اختلاف دارن
    اگه واقعا اختلاف ناچیز باشه همون سورن ELX میگیرم.
    شتاب موتور EF7 بنزینی : 13.5 ثانیه
    حداکثر سرعت موتور EF7 بنزینی : 189 کیلومتر درساعت
    مصرف ترکیبی : 8.1 لیتر در صد کیلومتر

شتاب موتور EF7 گازسوز : 14.2 ثانیه
    حداکثر سرعت موتور EF7 گازسوز : 180 کیلومتر بر ساعت
    مصرف ترکیبی : 8.8 لیتر در صد کیلومتر (گاز)

شتاب موتور XU7 بنزین سوز : 11.9 ثانیه
    حداکثر سرعت همین موتور : 185 کیلومتر بر ساعت
    مصرف ترکیبی : 8.6 لیتر در صد کیلومتر

11. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

شتاب موتور EF7 بنزینی : 13.5 ثانیه
    حداکثر سرعت موتور EF7 بنزینی : 189 کیلومتر درساعت
    مصرف ترکیبی : 8.1 لیتر در صد کیلومتر

شتاب موتور EF7 گازسوز : 14.2 ثانیه
    حداکثر سرعت موتور EF7 گازسوز : 180 کیلومتر بر ساعت
    مصرف ترکیبی : 8.8 لیتر در صد کیلومتر (گاز)

شتاب موتور XU7 بنزین سوز : 11.9 ثانیه
    حداکثر سرعت همین موتور : 185 کیلومتر بر ساعت
    مصرف ترکیبی : 8.6 لیتر در صد کیلومتر

اطلاعات بالا اطلاعاتی هست که سازنده خودرو میگه ولی من شخصا خودم با سمند EF7 پایه گازسوز تو اتوبان فرودگاه امام خمینی 210 کیلومتر رفتم البته روی بنزین زده بودم و با بنزین داشت میرفت نمیدونم چطور اینا میگن 180 کیلومتر سرعت میره در صورتی که خیلی بیشتر میره ، فکر کنم اطلاعاتی که میدن بیرون عملی تست نشده و الا خیلی تفاوت داره به نظر من با این مشخصات
    از نظر شتاب هم که به نظر من خیلی سرتر از سایر موتورهایی هست که روی این خودرو کار گذاشته شده
    موتور 16 سوپاپ و شتاب خیلی عالی
    Last edited by Ship Storm; 10-01-2012 at 00:20.

13. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اطلاعات بالا اطلاعاتی هست که سازنده خودرو میگه ولی من شخصا خودم با سمند EF7 پایه گازسوز تو اتوبان فرودگاه امام خمینی 210 کیلومتر رفتم البته روی بنزین زده بودم و با بنزین داشت میرفت نمیدونم چطور اینا میگن 180 کیلومتر سرعت میره در صورتی که خیلی بیشتر میره ، فکر کنم اطلاعاتی که میدن بیرون عملی تست نشده و الا خیلی تفاوت داره به نظر من با این مشخصات
    از نظر شتاب هم که به نظر من خیلی سرتر از سایر موتورهایی هست که روی این خودرو کار گذاشته شده
    موتور 16 سوپاپ و شتاب خیلی عالی
    ببین عزیزم این چیزیه که سازنده خودرو اعلام کرده و در شرایط استاندارد گفته انقدر میره و مطمئن باش یه چیزی هم روش گذاشته و اینو گفته.
    در خیلی از ماشین ها امپر سرعت تا 20 کیلومتر در ساعت هم بیشتر از حد واقعی نشون میده.
    به هر حال نمی دونم مشکل از کجاست اگه به 200 تای شماست من خیلی شنیدم که با همین سمند معمولی هم 220 تا میرند

هر جایی رو شما نگاه کنید این امار رو میدن خیلت راحت این امار کاملا درسته
    شتاب موتور xu7 خیلی بهتر از ef7 هست سرعت ها هم همین جور

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ببین عزیزم این چیزیه که سازنده خودرو اعلام کرده و در شرایط استاندارد گفته انقدر میره و مطمئن باش یه چیزی هم روش گذاشته و اینو گفته.
    در خیلی از ماشین ها امپر سرعت تا 20 کیلومتر در ساعت هم بیشتر از حد واقعی نشون میده.
    به هر حال نمی دونم مشکل از کجاست اگه به 200 تای شماست من خیلی شنیدم که با همین سمند معمولی هم 220 تا میرند

هر جایی رو شما نگاه کنید این امار رو میدن خیلت راحت این امار کاملا درسته
    شتاب موتور xu7 خیلی بهتر از ef7 هست سرعت ها هم همین جور

در مورد سرعت که فکر میکنم دقیق باشه چون با GPS موبایل هم من اندازه گرفتم دقیق بوده البته 3 الی 4 کیلومتر اختلاف داشته و GPS کمتر نشون داده ولی نه بیشتر بطوری که مثلا 120 کیلومتر که میری و آمپر خودرو 120 رو نشون میده GPS موبایل 116 117 نشون مدیه
    اطلاعات کامل رو خود شرکت ایران خودرو زده ولی باز هم به نظر من این ها در عمل چیز دیگه ای هستند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

رفیق اینکه کیفیت ماشین های ایرانی پایینه شکی توش نیست ولی رسیدگی به ماشین خیلی مهمه من الان یه پراید 141 دارم که 4 ساله داره کار میکنه و بیشتر از 60000 کار کرده و خداروشکر هیچ وقت منو لنگ نزاشته و جز آب و بنزین و روغن و جلو بندی و تسمه هیچ خرجی نداشته.
    خدایی از پراید بی کیفیت تر که پیدا نمیشه ولی با کمی رسیدگی میشه از همین پراید درحد بنز کار کشید
    منکه شخصا رو ماشین خیلی حساسم یه جورایی مثه ناموسم میمونه
    این درست
    ولی منظور من این بود که مثلا من خودم سمندی که دارم مال 84 هست وقتی بیام توی این شرایط تصادف کنم با سرعت 20 تا سپر ماشین یه سمتش نمیشکنه فقط فرو میره یا فوق فوقش رنگش میره ولی سمندی که الان اومده بیرون اونقدر از کیفیت سپر زدن که وقتی با این سرعت تصادف میکنی میشکنه

17. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •