نمیدونم فقط میدونم میری تو تلوزون شترنجی هم میشیمیگما از این سایت ها بزنیم اعدامی میشیم؟![]()
نمیدونم فقط میدونم میری تو تلوزون شترنجی هم میشیمیگما از این سایت ها بزنیم اعدامی میشیم؟![]()
نخیر!
مسنکه امشب رفتی تو کاره دابل!
همممم
چی بگم
آخه این طوری با این قیمت های هاست و دامین و .... قانونی که نمیصرفه کار کنیم!
یا باید هاستمون رو اجاره بدیم یا تو هاستمون سایت چند طبقه ای چیزی بزنیم یا اینکه چیزهای بد ..... استغفرالله!×!
حالا این صاحاب هاستا عوض شدن یه دفه نیان گیر بدن به انجمن ها که وی بالتینتون جــــــیزه!؟
*/************************************/
این هاست ها رو هم هر کی فضا گرفت و کار کرد یه آمار بده شروع کنیم به شماره معکوس شمردن
بچه ها راستی گفتم کارت رو هم زدم؟ البته 2 ماهی میشه حدودا
از این 919 ها هم برای کارت گرفتم 40 چوق رفت تو پاچم
این طور هم که پیداست اگر حرف هم نزنیم سره وقت شارژش میپره
مردک (با صدای زن حرف میزنه نفهمیم مرده!) میگه 6 شهریور شارژش تمومه!
آخه چه معنی داره؟
---------------------------------
An affair between a very noble knight and a married future Queen of England spells doom for the young lovers. Romance- James Franco / Sophia Myles
Last edited by DaRiOuShJh; 05-05-2009 at 22:56.
نیما جان، امشب دبل پستر شدی!!!
مسکه حوس کردی سر دوشی هات رو ازت بگین!![]()
برادران محترم،
لطفاً این 2 هاست رو نخورید! کرم داره!
(والله بابا! پدرم در اومده تا این 2 تا رو پیدا کردم. 30 ساعت کانکت بودم (آمار رسمیش رو از ISPم گرفتم!) تا همین چرت و پرت ها هم در اومد)
خدایی شما قضاوت کنید : من گدا هستم؟![]()
کرم داره ! ؟![]()
حالا نمیشه چیزی بریزیم خوب شه ؟![]()
میگنمسکه حوس کردی سر دوشی هات رو ازت بگین!![]()
سوتی تایپی میگیری؟
اگه بدونی چه وضعی دارم.
در حال نبرد با ویروس ها!!!
هه هه هه
وضعه من که پاک خیطه امروزا
کلا در هنگیت به سر میبرم
دانشگاه هم نرفتم این هفته باز
الانم که هی دارم از ساعت 9 تا حالا کانال های ماهواره رو بالا پایین میکنم
فیلم درست حسابی هم پیدا میکنیم اینقد سانســـوری داره سر در نمیاریم چی به چیه
امشب میخواستم بزارم برای دانلود آفلاین ولی نشد
کلا حس و حاله هیچ کاری رو ندارم بد
نم نم دارم میشم شبیهه آواتارم
تو هم آره؟! خجالت نمیکشی اونوخ؟!
ولی بی شوخی، اگه راهش رو بلد باشی، از تو مقر فرماندهی سپاه هم میتونی آپدیت کنی سایتت رو و عمرا هم دستشون بهت نرسه...
ولی بهتره طرفش نری... آخر عاقبت نداره... کلی لعن و نفرین پشت سرته. به مکافاتش هم نمی ارزه.
بهترین کار اینه که بری تو پرورش ماکیان، بخصوص غاز... هم گوشتش خوشمزه هست (من نخوردم، اما شنیدم) ، هم گوشتش گرون تر از مرغ و اینجور چیزاس(من نخوردم، اما شنیدم) هم هنوز دست توش زیاد نشده...
روز خاستگاری، وقتی پدر عروس ازت میپرسه شغل جناب چیه، میگی غاز میچرونم![]()
ازینورا![]()
من تو کار پرورش غاز بودم در آمد نداره منحرف نکن بچه مردم رو اردک هم خوشمزه تره هم سودش بیشتره پرتی کار هم کمتره![]()
من قبلا دو سه تا اردک داشتم... خیلی کثافت کاری میکردن... آخرش رد کردم رفت... من یکی تا عمر دارم لب به گوشت اردک نمیزنم...
یادش بخیر، یه بار یکیشون رفت ته حوض آب، یه دقیقه اون زیر موند... اومدم ببینم چی شده، خفه نشده باشه، جلوی حوض که رفتم با سرعت پرید بیرون و از بالای سرم رد شد ... تمام بدن و لباسام رو به گند کشید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)