سلام
محسن جان لینک ها به دلیل عدم نمایش اسم سایت کار نمیکنن.
لینک زیر رو یه نیگا بنداز :
* ها رو از داخل آدرس بردار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
سلام
محسن جان لینک ها به دلیل عدم نمایش اسم سایت کار نمیکنن.
لینک زیر رو یه نیگا بنداز :
* ها رو از داخل آدرس بردار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
Last edited by Masоud; 15-01-2010 at 00:01.
مسعود خان، لینکهایی که توی اون فروم بود هم خرابن.![]()
سلام
وقتتون بخیر
من چند وقت به خاطر تبدیل فایلهای متنی با فونت فارسی PDF به WORD خیلی سرچ کردم و خیلی از نرم افزارها رو تست کردم اما بیشتر نرم افزارها متن رو UNCODE میکرد و نمیشد از اون استفاده کرد یا جملات رو خیلی به هم میریخت اونقدر که زمان بیشتری از تایپ کردن متن صرف می کرد
یک نرم افزار نسبت به بقیه برای این مورد بهتر بود نرم افزار PdfGrabber امیدوارم مورد استفاده واقع بشه
اردس سایتش ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لینک ها تست شده اند.
دانلود نرم افزار :
فايل هاي زير را دانلود كن و درون فولدر Plugins بريز :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت مرجع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون.
اینم لینکش :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با خسته نباشيد راستش من يه نرم افزار با كرك واسه ادغام پي دي اف ها به هم مي گردم راستي چند شماره قبل هفته نامه كليك روزنامه جام جم يه نرم افزار معرفي كرده بود كه با اون مي تونستي فايل پي دي اف رو بصورت يك كتاب الكترونيكي تبديل كني كه مي تونستي باهاش ورق بزني يعني درست مثل يك كتاب خواهشن اگه كسي اسم اين نرم افزار رو هم مي دونه بگه و اگه لينكشم بود كه واقعا ممنون مي شوم
اقايون پس چي شد از ديروز منتظرم كه يه نرم افزار معرفي كنيد![]()
آیا هنوز هم نرم افزاری که به درستی pdf فارسی را به ورد تبدیل کند نیامده؟
دنبال کتاب های شرلوک هلمز (ترجیحا فارسی) می گردم کسی نداره (به جز رسوایی در بوهاما و درنده باسکرویل)
نخیر موجود نیست
سلام
اینم یه لینک سالم ازش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)