اوه آپدیت میده ؟ من فکر کردم بازی رو میزاری Paly DVD میده و نمیتونی اجرا کنی .
نه دیگه ربطی به بازی نداره . مگه Dashboardـت با آخرین ورژن آپدیت نیست ؟ میگی بازی رو میزاری آپدیت میده حتما برای همین Dashboard هستش
اوه آپدیت میده ؟ من فکر کردم بازی رو میزاری Paly DVD میده و نمیتونی اجرا کنی .
نه دیگه ربطی به بازی نداره . مگه Dashboardـت با آخرین ورژن آپدیت نیست ؟ میگی بازی رو میزاری آپدیت میده حتما برای همین Dashboard هستش
یعنی الان باید چه کنم. من تازه کارم رفیق ببخشید اینهمه سوال میکنم
داشبورد رو اپدیت کنم ؟ میشه لینک دانلود با اموزشش رو بزارین ؟
نیاز به lt+ ندارم ؟ اصلا چی هست ؟
داشبورد كه مسلما" ميدونيد چيه؟
همون محيط سبز رنگ ايكس باكسه كه ميريد توي منو هاش ميچرخيد!
حالا اين داشبورد هر چند وقت يبار يه اپديت داره كه بايد انجامش بديد تا يسري بازي ها رو بتونيد روي كنسول اجرا كنيد(حالت نرم افزاري هست)
لينك دانلودش هم توي صفحه اول همين تاپيك بايد باشه!
كاري نداره ميريزي رو فلش ميزني به كنسول روشن كردي خودش اپديت شده
بعد از عرضه بازي هايي مثه fable و NFS HP و AC يسري پچ امنيتي روي بازي ها گذاشتن به اسم ap2.5 (شرمنده اين تيكه خيلي كتابي شد) حالا اين ap به چه دردي ميخوره؟ هيچي
فقط براي جلوگيري از رفتن افرادي مثه منو شما
كه از كنسول كپي استفاده ميكنن براي ورود به محيط XBL .
حالا اين LT+ اومد يكاري كرد كه باز عمو بيل بيچاره گول خورد و نتونست جلوي ما رو بگيره
بدين روش كه شما كنسولتو ميدي روي درايوش يسري عمليات پيچيده انجام ميگيره كه اگر خودت بخواهي انجام بدي يا به احتماب نيم درصد موفق ميشي يا به احتمال 99.5 درصد بايد فاتحه كنسولتو بخوني
(اين LT+ به نوعي اپديت سخت افزاري محسوب ميشه براي ورود به محيط XBL وهمچنين اجراي اون سه تا بازي كه در اينده نه چندان دور بيشتر هم ميشن)
آخرین آپدیت ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با این حساب حالا باید چه کنیم ؟
من لایو اصلا بازی نمیکنم و با اون بازی ها مشکل دارم که میگه باید آپدیت بشه
من اگه همین داشبورد رو آپدیت کنم مشکلم حل میشه ؟ میتونم بازی ها رو بدون مشکل بازی کنم ؟
نه، چون ميخواهيد NFS بازي كنيد بايد حتما" LT+ رو بر بدن كنسول مبارك بزنيد
حالا چه بخواهيد بريد لايو ، چه نخواهيد بريد لايو !
قربون شکلت برم نمیخواستی بری لایو میگفتی من یه راه آسونتر میگفتم بهت
بیا این آموزش رو بخون برای کسانی هست که نمیخوان برن لایو
قصدم از دادن لینک این سایت تبلیغ نیستش فقط چون خیلی ساده و کامل توضیح داده اینجا قرار میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن
دوست عزیزی که لینک آموزش رو گذاشتین بسیار ممنون فقط چند سوال داشتم در مورد اموزش
ورژن داشبرد من 2.0.12416.0 هست که انگار مشکلی ندارم از این جهت چون تو آموزش گفته بود :
درست میگم ؟اگر نسخه فعلی داشبورد شما 2.0.8955.0 یا 2.0.9199.0 و یا پایین تر می باشد موفق به اجرای این بازی و حتی بازیهای جدیدتر خواهید شد!
در اموزش صحبت از اون 3 دیسک یا 3 آپدیت میباشد که باید به ترتیب در دستگاه گذاشته شود
آیا اون 3 آپدیت رو برای دانلود لینکش رو دارین ؟
و سوال اخر اینکه در آموزش گفته شده :
یعنی وقتی 3 آپدیت رو نصب کردم در آخر سی دی بازی رو بزارم و آپدیت رو بزنم قبول میکنه ؟ من لایو بازی نمی کنم و دستگاه هم به اینترنت وصل نیست. آیا آپدیت از روی خود سی دی اجرا میشه یا از اینترنت دانلود میکنه ؟پس از آپدیت کنسول با سه دیسک شماره گذاری شده،بازی Assassin's Creed: Brotherhood را داخل درایو کنسول گذاشته و کنسول را خاموش کنید.پس از روشن کردن کنسول سوالی مبنی بر قبول یا رد آپدیت داشبورد از شما پرسیده خواهد شد،در این مرحله نیز با زدن گزینه Yes کنسول شروع به آپدیت نهایی کرده و یکبار خاموش و روشن خواهد شد.
آخه الان که سی دی رو میزارم و اپدیت رو میزنم قبول نمیکنه. بخاطر این هست که هنوز اون 3 تا اپدیت رو انجام ندادم ؟
ممنون
راستی من 3 تا کنسول دارم که روی یکیش Assassin's Creed: Brotherhood به راحتی اجرا میشه با اینکه ورژن داشبرد همشون یکیه. جریان چیه ؟
Last edited by Milo.Metallboy; 04-01-2011 at 10:49.
اينجاست كه ميگن دود از كنده بلند ميشه
من فكر ميكردم با اين روش فقط AC BH اجرا ميشهبه خودم ميگفتم چجوري AC اجرا ميشه بعد NFS اجرا نميشه؟
لينك دادي ،خوندم خودم از دست خودم خندم گرفت![]()
Last edited by ehsan 360; 04-01-2011 at 22:49.
نه شرمندهآیا اون 3 آپدیت رو برای دانلود لینکش رو دارین ؟
من خودم به همون ترتیبی که گفته بود این کارو کردم و بازی هارو اجرا کردم . آپدیت رو از رو خود بایز اجرا میکنه .یعنی وقتی 3 آپدیت رو نصب کردم در آخر سی دی بازی رو بزارم و آپدیت رو بزنم قبول میکنه ؟ من لایو بازی نمی کنم و دستگاه هم به اینترنت وصل نیست. آیا آپدیت از روی خود سی دی اجرا میشه یا از اینترنت دانلود میکنه ؟
آخه الان که سی دی رو میزارم و اپدیت رو میزنم قبول نمیکنه. بخاطر این هست که هنوز اون 3 تا اپدیت رو انجام ندادم ؟
نمیدونم والا من کلا در مورد جریان کنسول شما و اجرای بازی ها گیج شدم : دیراستی من 3 تا کنسول دارم که روی یکیش Assassin's Creed: Brotherhood به راحتی اجرا میشه با اینکه ورژن داشبرد همشون یکیه. جریان چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)