آقا سهراب دستتون درد نکنه که جواب سوالامو دادید . حالا یه سوال ؟ این سر کرپی فرمون تا سر لوله ی دوشاخه چقدری باید فاصله داشته باشه ؟ آخه تو یکی از دوچرخه ها لوله دوشاخه حدود 2 میلی متری بالا تر از کرپی فرمونه و تو اون یکی دوچرخه سر لوله دوشاخه 1.2 سانتی متر پاین تر از سر کرپی فرمون هست. . اصلن اگر خیلی دردسر داره و دوچرخه ساز راحت میتونه درست کنه ببرم بدم به دوچرخه ای درستش کنه .. .... .. . . با تشکرفک کنم فهمیدم چیکار کردین شما وقتی کمکها رو داشتین میبستین مطمئنید همه چیو گذاشتید؟ ساچمه ها یا اون بوشا احتتمال خیی خیلی زیاد کمک برادر شما بلند تر بوده پیچ بالای کرپی نمیتونه سفت کنه حالا شکا وچند تا واشر زیر کرپی رو دست بزن ببین لق نمیزنه؟
تا وقتیم درستش نکردی دیگه سوار چرخ نشو چون احتمال صدمه زدن به پیشونی چرخت هست اون موق خر بیار باقالی بار کن میشه
Last edited by psp2004; 18-06-2010 at 12:15.
نه فهمیدم چیکار کردین الان تو اون دوچرخه ای که لوله دوشاخ بالاتره شما لقی دارین و این درسته شما یا کمک رو نیم سانت کوتاه کنید که فک میکنم سخت باشه براتون یا اینکه یه دونه واش 4 میلیمتری بگیر که فک میکنم 1000 تومن بشه بنداز زیر کرپی که کرپی از دوشاخ بیاد بالاتر اگه متوجه نشدی بگو واست تصویری بگم![]()
سلام به همه
دوستان بالاخره با هر دردسری بود ما هم دوباره یه چرخ گرفتیم با همه دردسراش
حالا دونه دونه معرفی میکنم واسه علاقه مندان
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
Model Number RD-M771-GS
Series DEORE XT
Shifting Action Top Normal
Mount Type Drop-out
Maximum Sprocket 34T
Minimum Sprocket 11T
Front Difference 22T maximum
Total Capacity 33T
Guide Pulley sealed ceramic bushing
Tension Pulley sealed bearing
Pulley Bolts stainless steel
Pulley Bolts Retainer
Bracket Body aluminum/painted
Bracket Pivot Seal single O-ring
Plate Body aluminum/painted
Plate Pivot Bolt steel
Plate Pivot Seal single O-ring
Outer Link aluminum/painted
Inner Link aluminum/painted
Link Pin Bushings fluorine coated (4)
Outer Plate aluminum/anodized
Inner Plate aluminum/anodized
Average Weight 228g
ساخت ژاپن
آقا سهراب من تو هر دو تا دو چرخه لقی دارم هم اونی که سر لوله دوشاخه پایین تره هم اونی که بالاتره فک کنم ساچمه هاش هم تو هر دوتا دوچرخه سالم باشن . فاصله استاندارد سر لوله دوشاخه تا سر کرپی باید 0.5 سانت باشه دیگه ؟ یه تلاش دیگه هم میکنم ببینم چی میشه ... واقعن خیلی خیلی ممنون .. راستی دوچرخه جدیدتون هم مبارک...
آقا تبریک می گمبلاخره کوزه گر ما هم یه کوزه شکسته برای خودش کنار گذاشت
حالا سهراب جان اگه حالش رو داشتی اکس دوچرخه خودت رو هم بزار و بگو کجاهاش احتیاج به تعمیر داره . راستی چند خریدیش؟
سهراب جان مبارکه.ایشالاه چرخش واست بچرخه.منتطره معرفی کاملش هستیم.
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
لاستیک
Designed with World Champion Christoph Sauser, the CrossMark is the dramatic evolution of the Cross Country racing tire. The nearly continuous center ridge flies on hardpack, yet has enough spacing to grab wet roots and rocks. The slightly raised ridge of side knobs offers cornering precision never before seen on a tire this fast.
* Fast rolling center ridge - front or rear
* Raised side knobs for better cornering
* Lightweight Ultimate Sidewall Technology
وزن 705 گرم بدون تیوپ
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
دیسک
وزن 160 گرم
طبق عوض کن
* Wide link design Deore M531 front mountain bike derailleur
* Wide pivot link design for greater torsional rigidity improves shifting response and service life
* Multi-fit compatibility means that this front derailleur will fit any frame type or seat tube size
* Cable routing can be used with frames built for top or bottom pull derailleurs
* Mega9 drivetrain compatibility
* Reinforced steel chain guide offers high strength and rigidity for improved shiftingresponse
* Maximum capacity of 22 teeth, and up to 48 tooth chainring
* Weight: 171 grams
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
توپی
300 گرم
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
اینم دیسکشه
هر چی گشتم وزنشو چیدا نکردم
اینم پنجه هاشه البته رو چرخ فعلا نبستم
در حالت کلی فعلا پدرم درو مده از 3 شنبه دارم روش کار میکنم روز جمعه هم کامل روش کار کردم
اشکالاش اینا بوده
لوله زینش به خاطر استفاده نا درست کج شده بود اصلاح شد
شانژمانش تنظیم نبود سیم دنده کلا عوض شد و تنظیم شد ماند یه روز علاف بودم که دوتا سیم ردیف کنم انقدر بد نگهداری شده بود
دیسکاش اصلا تنظیم نبود و لنتاش تموم شدهتنظیم شدن تا بعئا پول دستم بیاد لنت بخرم
توپی عقب و جلو لق بود بازش کردم گریس کاری کردمش تمیز شدن ساچمه هاش وگیواش باید عوض بشن ولی فعلا کار میکنن تا بعد یه فکری به حالش بکنم
لاستیککاش 30% بیشتر نمونده تیوپاش رو عوض کردم تو لاستیکاشم تمیز کردم یه تیوپ رو بردیدم انداختم داخلش بهد تیوپ نو انداختم اینم فعلا کار میکنن تا بعد
کلا چرخ رو روغن کارش کردم ولی فعلا یکمی کار داره
یه لوله زین نو باید بگیرم چون این از یه حدی چایین تر نمیره چون خانومم میخواد سوار بشه نمیتونه
روغن ترمزشم باید عوض بشه
لاستیکم میخواد
فعلا یکمی پول موجود نیست تا حقوق بگیریم ببینیم چقدرش میمونه
اگه کسی تو ضیح خواصی میخواد بگه
قربانه همه سهراب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)