پروداکت کد قرمز فارسی : 0574324
از جف استفاده کن تا پروداکت را عوض کنی بعد هم با nsu از سایت نوکیا آپدیتش کن تا فارسی اضافه بشه
پروداکت کد قرمز فارسی : 0574324
از جف استفاده کن تا پروداکت را عوض کنی بعد هم با nsu از سایت نوکیا آپدیتش کن تا فارسی اضافه بشه
نه چون برنامه اون گوشی ها سازگار با صفحه تاچ 5800 نیستن
ولی موافق نیستم کیفیت ساختش از ان 85 فنلاندی خیلی بهتره تازه برو سری یکش رو که فنلاندیه بگیر ببین عجب چیزیه
منظورت سری یک n85 بود یا 5800؟ولی موافق نیستم کیفیت ساختش از ان 85 فنلاندی خیلی بهتره تازه برو سری یکش رو که فنلاندیه بگیر ببین عجب چیزیه
چون 5800 فنلاندی نداره
سلام دوستان
من گوشی 5800 خریدم ولی Type گوشیم را که از طریق *#0000# 'گرفتم با Type ی که زیر باتری روی گوشی زده شده فرق داره. یعنی اولی RM-356 هست و دومی RM-347!!!!!! این چه معنی میتونه داشته باشه؟ اصلا Type گوشی یعنی چی؟
سلام. دوستانی که خریدن این گوشی رو یکم بیان توضیح بدن. گوشی چه جوریاست ؟
چرا 5800فلاندی ندارهبرو سایت نوکیا ویاسایت های دیگه که فروشگاه آنلاین دارند 90%این ها نوشتند که گوشی ساخت فلاندیعنی همه ی فروشگاه هاگوشی5800رو به عنوان اصل فلاند قالب میکنند
خب اگه در حال رانندگی باشید، هم مشکل و هم خطرناکه !
ولی از شوخی گذشته (که امیدوارم vanish جان دلخور نشده باشن)، می خوام بگم که موافق نیستم. وقتی از صفحه full screen QWERTY استفاده می کنین و دیگه مجبور نیستین واسه بعضی از حروف سه یا چهار مرتبه یه کلید رو فشار بدین، و برای انتخاب اعداد و علائم سجاوندی، گاهی شیش تا هفت بار همین کار رو انجام بدین، چرا باید گفت کار کردن باهاش سخته. تجربه من می گه که هم آسونتره و هم سریعتر، و این ویژگی رو توی کیبوردهای فیزیکی نمی شه داشت. البته من اس ام اس باز اونجوری نیستم، اما واقعاً درک نمی کنم که چرا و چطوره که بعضیا در مورد کار با این گوشی و یا اصولا تایپ با گوشیهای تاچ اسکرین این قدر complain دارن، خوشحال می شم اگه در مورد تجربه خودتون روشنتر و دقیقتر صحبت کنید.![]()
بله متاسفانه این هم یکی از معایب این نوع از گوشیها هستند .....
ولی با این همه , باز هم طرفدارهای خاص خودشو داره
دیروز میلاد نور بودم نمایشگاه نوکیا بود و 5800 دمو هم بود..باهاش کار کردم احساس کردم دارم با ایفون کار میکنم انقدر که تاچش حساس و دقیق و نرم بودش
امروز بر حسب اتفاق نمایشگاهه تو پایتخت هم بود و من هم از خدا خواسته دوباره گرفتم باهاش کار کردم...خیلی برام عجیب بود که چرا دیشبیه انقدر خوب بود و امروزیه انقدر سفت و ضعیف و خنگ!!!!!!!
کسی میدونه علتشو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)