وقتی برسم خونه ادامه مطلب رو میزارم چون به فایلهای config احتیاج دارم
وقتی برسم خونه ادامه مطلب رو میزارم چون به فایلهای config احتیاج دارم
Mangos 3.3.0
سلام .
اینم یه سرور 3.3 با حجم 65.2 MB
این سرور کم حجم ترین سرور 3.3 هست که دانلود کردم معمولا سرور های 3.3 در حدود 170 تا 200 MB هستند .
این سرور رو خودم ران کردم و کار میکنه اما وقت نکردم
زیاد با هاش ور به رم .
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اموزش :
بعد ازاینکه Maps & DBC رو تو پوشه
MaNGOS Frost Repack 3.3.0a Evo-x Edition
کپی کردین این فایل رو اجرا کنین .
setup_xampp.bat
...
BY Andrea
...
جزئیات بیشتر در وبلاکم هست.
داداش از خونه رو که بلدیم چه جوری میشه از سرور هایی که هاست خدمات میده استفاده کرد .
1:IP ازموخابرات :خوب میری یه IP میگیر بدش سرور رو از خونه با همون IP انلاین میکنی کامپیوتر هم باید همیشه روشن باشه داداش .
2:Hamachi : اینم یه ابزار هست که رو هرسیستمی که نصب بشه اون کامپیوتر به سرور Hamachi وصل میشه و از خدماتش بهره میبره . مثله انلاین بازی کردن بعضی بازی ها و ...
دانلود Hamachi : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4031K
خوب اون فایل بالا رد دانلود میکنی . نصب میکنی . بعد نصب اجراش میکنی و رو دکمه ایی که شبیه روشن شدن هست کلیک میکنی وامیستی تا به سرور وصل بشی بعدش هر کاری خواستی میکنی .
مثله سرور ران کردن یا انلاین بازی کردن ...
اگر اشتباح میگم درستشو بگین .
اقای مدیر این پاسخ ها ی من رو اگر یکم سریتر تعید کنید چه خوب میشد
خوب از دیشب مانگوس رسما از نسخه 3.3.0 پشتیبانی می کنه. سرور دیگه ای توو ایران رو راه اندازی کردم، فعلا در حال تست میزان فشاری که به سرور میاد هستم ( لینکی که 2 صفحه قبل نوشتم مال سرور خودم هست که توو آمریکاست ، آدرس سرور ایران رو هنوز اعلام نمی کنم ) اون سرور رو کاملا فان کردم فعلا.
هیچ کدوم از حجم های کامپیال شده مانگوس بعد از فشرده سازی بالای 9-10 مگ نمی رسه !
خوب جناب الی که اینقدر تندتند سرور انلاین میکنین و فقط اینجا میاین خبرشو میدین و میگین که حجم های کامپایل شده منگوس بعد ازفشرده سازی بالای 9-10 مگ نمیرسه . و ...
چرا :
1: اموزشی دراین رابطه ( انلاین کردن سرور با استفاده از سرور هایی که خدمات هاست میدهند ) نمی میزارین که دیگران استفاده مفید کنند.
2: لینک منگوس مورد بحث خودتون رو برای دانلود بزارین تا ما ها اینقد سرور بالای 100-200 مگ دانلود نکنیم.
خوب من در دانلود کردن مشکل ندارم ولی دیگران شاید داشته باشن کیه که از دانلود یک فایل کارامد با حجم کم بدش بیاد .
با تشکر پیشاپیش از شما دوست عزیز![]()
دلیلش اینه که از محیط p30world و نوع برخوردی که با کاربرها میشه بدم میاد !
در مورد اینکه چرا روش انجام رو نمی گذارم. خیلی وقته تاپیک ناقصی توو
زدم که تا سوال و جواب نشه نمی تونم از این کاملترش کنم !
در مورد گذاشتن کامپایل هامم ، به زودی توو همون جا که لینک دادم یک تاپیک می زنم . در مورد اینکه چرا حجم اصلی سرور 10 مگ هست اگر فایل ad.exe رو (برای هر ورژن مال خوذش، درسته که زیاد عوض نمی شه اما هر از گاهی آپدیتی می شه ) داشته باشین، بقیه 120-130 مگ که فایلهای dbc و map هستن می تونین از wow خودتون استخراج کنین
در مورد سوال و جواب هم گفتم اگر سوالی دارین بپرسین ! کسی سوال جدیدی که جوابش اینجا نباشه نپرسیده
کسی لینک mangos hybrid 10 با حجم کم(زیپ شده) رو داره؟ اگه داره بزاره لطفا
چه جالب همین کارو منم دارم انجام میدم
با این فرق که تو وبلاگ هست و عضویت نمی خواد .
بازم میگم افرین اگر سایتت به سرنوشت همین سایتی که خودت میدونی دچار نشه کارت درسته .
با ارزوی موفقیت برای شما دوست عزیز![]()
سلام.
Mangos Hybrid 10 69.14 MB Only
برای سرور 3.2.2a
دانلود:
credits:
Jargs, AC Web team
MaNGOS team
PSDB team
UDB team
ScriptDev2 team
ACID team
TOM_RUS, Albatror, Kaldorei, Mike Crowe
Zilver, Rastikzzz, notagain
Paradox, Dythzer, SlashX
Balthasar, muad_nsx2
RoSpora, loleur, welshtotem
Lopfest, traponinet, webtastix, cooly125
KAPATEJIb
Warhead, xeross
yad02, Wilber, pczombie
collinsp, Runsttren, Natsukawa, rrtn & ckegg
...and everyone else in WotLK dev.
کمتر نبود . داداش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)