تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 241 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به این شکل نیست که بتونه به صورت طولانی ظبط بکنه بسته به کیفیتی که انتخاب می کنید یه زمان خودش اعلام میکنه که بیشتر از اون نمیتونین با یک بار رکورد ظبط کنید این مدت هم با کیفیت 128 چیزی در حدود 4 ساعت هست اگه کیفیت پایین تر انتخاب کنید مدت زمان بیشتری رو برای رکورد دارین
    1.خب مثلا اگه 64 انتخاب بشه چه قدر به این زمان اضافه میشه؟
    2.آیا مدلی میتونید به من معرفی کنید که قابلیت ضبط 8 الی 9 ساعت را با یه بار شارژ داشته باشه؟مثلا i7 میتونه؟
    Last edited by saba_879; 12-12-2009 at 13:27.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    دوستان من تو بعضي سايتا يك وسيله ديدم كه بيشتر به s9 وصل مي كنن
    به اسم fiio 5 مثل رابط واسه اينكه بخواي به مثلا ضبط بخواي وصل كني
    كسي اطلاعاتي در مورد اين وسيله داره؟ ايران گير مياد؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دو مدل جدید داره وارد بازار ایران میشه I9 و E2

4. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم سیمور جان ، باز هم لطف کردی ...

راستی من این پست رو خیلی وقت پیش خوندم ، اما نفهمیدم راستش ، شما یه نگاهی بنداز ، منظورش چی بوده ؟ خوبه یا بده بالاخره ؟
    در باره amoled بودن ال سی دی اس 9 گفته :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تنکس
    صرفاً در مورد amoled و oled و فن آوری اش چند خطی صحبت کرده بود، چیز جدیدی نداشت ..ظاهراً میخواسته به مزایای amoled از جمله مصرف انرژی کمتر و جمع و جور تر بودنش اشاره کنه.
    سلام ، ببخشید می خواستم بدونم این مدل iAudio 9 تو ایران هست ؟ و قیمتش چنده؟
    هنوز نیومده .. قراره بیاد .. میتونی تبادل پست خصوصی بکنی با عثمان جان یا اینکه مستقیماً از نمایندگی های cowon بپرسی.

6. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1.خب مثلا اگه 64 انتخاب بشه چه قدر به این زمان اضافه میشه؟
    2.آیا مدلی میتونید به من معرفی کنید که قابلیت ضبط 8 الی 9 ساعت را با یه بار شارژ داشته باشه؟مثلا i7 میتونه؟
    به نظر میاد که باید دو برابر بشه .. وانگهی یعنی شما میخوای 10 ساعت متوالی (بدون خاموش کردن دستگاه) ضبط کنی؟! .. واقعاً چنین نیازی پیش میاد؟ ...

بهرحال اساساً مدت زمان ضبط باید صرفاً تحت تاثیر فضای باقی مونده روی دستگاه باشه، اما اگه اونطور که دوستمون میگه شما یه محدودیتی دارید که خود کمپانی برای پلیر تعیین کرده، می تونی اصلاً بری سراغ voice recorder ها که مخصوص ضبط صدا هستند ...
    با سلام
    دوستان من تو بعضي سايتا يك وسيله ديدم كه بيشتر به s9 وصل مي كنن
    به اسم fiio 5 مثل رابط واسه اينكه بخواي به مثلا ضبط بخواي وصل كني
    كسي اطلاعاتي در مورد اين وسيله داره؟ ايران گير مياد؟
    احتمالاً منظورت FiiO E5 هستش که یه مدل آمپلی فایر پرتابل (قابل حمل) هستش .. هدفونهای حرفه ای تر (گرونتر - باکیفیت تر!) اغلب برای اینکه بهترین صدا رو بدست بدن نیاز به آمپلی فایر دارن (یعنی خود پلیر به تنهایی از پس کار با اونها برنمیاد و نیاز به کمک داره - آمپلی فایر این کار رو انجام میده)

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر میاد که باید دو برابر بشه .. وانگهی یعنی شما میخوای 10 ساعت متوالی (بدون خاموش کردن دستگاه) ضبط کنی؟! .. واقعاً چنین نیازی پیش میاد؟ ...
    بله من یه همچین نیازی دارم
    روی mp3 samsung این کار رو کردم 2 برابر نشد شاید 1 ساعت اضافه تر شد حالا نمیدونم به مدل دستگاه بستگی داره یا نه؟

بهرحال اساساً مدت زمان ضبط باید صرفاً تحت تاثیر فضای باقی مونده روی دستگاه باشه، اما اگه اونطور که دوستمون میگه شما یه محدودیتی دارید که خود کمپانی برای پلیر تعیین کرده، می تونی اصلاً بری سراغ voice recorder ها که مخصوص ضبط صدا هستند ...
    به نظر من هم با توجه به تجربه شخصیم این طور که آقای osman گفتن نیست.و فقط مربوط به فضای باقی مانده است

این طور نیست که همیشه بخوام همچین زمانی ضبط کنم برای همین نمیتونم فقط دنبال recorder برم ولی خب بعضی اوقات نیاز دارم و ترجیح میدم حالا که میخوام یه جدید بخرم این امکان رو داشته باشه

آیا کسی هست i7 داشته باشه و همچین زمانی (8_9) یک سره تونسته باشه ضبط کنه؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان مجددا
    s9 32 g وارد ايرن شده بوده گويا
    الان با امرتات تماس گرفتم مي كن نداريم
    جايي سراغ دارين الان موجود داشته باشن ؟
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

روی mp3 samsung این کار رو کردم 2 برابر نشد شاید 1 ساعت اضافه تر شد حالا نمیدونم به مدل دستگاه بستگی داره یا نه؟

//

به نظر من هم با توجه به تجربه شخصیم این طور که آقای osman گفتن نیست.و فقط مربوط به فضای باقی مانده است

این طور نیست که همیشه بخوام همچین زمانی ضبط کنم برای همین نمیتونم فقط دنبال recorder برم ولی خب بعضی اوقات نیاز دارم و ترجیح میدم حالا که میخوام یه جدید بخرم این امکان رو داشته باشه

من گشتی در وب زدم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه رو دیدم که درباره یه مدل قدیمی cowon گفته که 9 ساعت ضبط روی حافظه 128 مگ ... که با عقل هم جور در میاد(اگه 32 کیلو ضبط کرده باشه که یه کیفیت زیر متوسط بحساب میاد؛ میشه حدود همون حافظه دستگاه) ...

بهرحال کاش عثمان جان منبع اون صحبت رو ذکر کنن که بشه قضاوت کرد... من باز هم گشتم و مثلاً واسه مدل دیگه ای از همین کمپانی (A2) هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که "محدودیتی در ضبط نیست و تا دستگاه جا داره ضبط می کنه" ..حالا یا این محدودیت رو جدید گذاشته ان یا باید یکی از دوستان که cowon در اختیار داره تست کنه و خبر بده.
    سلام دوستان مجددا
    s9 32 g وارد ايرن شده بوده گويا
    الان با امرتات تماس گرفتم مي كن نداريم
    جايي سراغ دارين الان موجود داشته باشن ؟
    ممنونم
    قبلاً هم بحث شده که cowon از اون مارکهایی هست که صرفاً (حداقل تا الان) از طریق نمایندگی وارد ایران شده .. اینطور مارک های معتبرتر (که نسبت به قطعات متفرقه تر، قیمت بیشتر و فروش کمتر دارن) رو به ندرت واردکننده های شخصی تمایل نشون میدن .. بنابراین اگه نتونستی از همون جاهایی که اصولاً cowon می فروشن گیر بیاری، باید صبر کنی. (اون بازار رضا رو سر زدی که گفتم؟-- آخرش نفهمیدم اون هم نمایندگی امرتاته یا نه! - هست؟)

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

ببخشید.
    من تو یکی از review های یکی از سایتای خارجی که یادم نیست کجا ولی اگه خواستین پیداش میکنم
    خوندم که تو review دی2 پلاس تو معایب این پلیر نوشته بود بدنه کاملا پلاستیک!
    یعنی جنس بدنش بده؟
    یعنی زود با 2 تا برخورد فرو میره و خش و خلاصه خراب میشه؟
    چطور میتونه بدنه پلاستیکی به پلیر عیب محسوب بشه؟ ( یعنی اینقدر بدنش بده؟)

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

من گشتی در وب زدم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه رو دیدم که درباره یه مدل قدیمی cowon گفته که 9 ساعت ضبط روی حافظه 128 مگ ... که با عقل هم جور در میاد(اگه 32 کیلو ضبط کرده باشه که یه کیفیت زیر متوسط بحساب میاد؛ میشه حدود همون حافظه دستگاه) ...

بهرحال کاش عثمان جان منبع اون صحبت رو ذکر کنن که بشه قضاوت کرد... من باز هم گشتم و مثلاً واسه مدل دیگه ای از همین کمپانی (A2) هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که "محدودیتی در ضبط نیست و تا دستگاه جا داره ضبط می کنه" ..حالا یا این محدودیت رو جدید گذاشته ان یا باید یکی از دوستان که cowon در اختیار داره تست کنه و خبر بده.

قبلاً هم بحث شده که cowon از اون مارکهایی هست که صرفاً (حداقل تا الان) از طریق نمایندگی وارد ایران شده .. اینطور مارک های معتبرتر (که نسبت به قطعات متفرقه تر، قیمت بیشتر و فروش کمتر دارن) رو به ندرت واردکننده های شخصی تمایل نشون میدن .. بنابراین اگه نتونستی از همون جاهایی که اصولاً cowon می فروشن گیر بیاری، باید صبر کنی. (اون بازار رضا رو سر زدی که گفتم؟-- آخرش نفهمیدم اون هم نمایندگی امرتاته یا نه! - هست؟)
    سلام
    من اون حرفی که زدم رو چون تجربه کار باهاش رو داشتم گفتم بله به فضای باقی مونده هم ربط داره و با توجه به کیفیت انتخاب شده یه زمانی رو برای یک رکورد میده و ربطش به فضای باقی مونده چطوره؟ به این شکله که اگه برای اون رکورد فضایی نباشه اخطار میده نه اینکه تا هر جایی که فضا داره با یکبار رکورد، رکورد کنه.
    اتفاقا اوایل که این تاپیک بوجود اومده بود همین بحث درمورد D2 بود که اونجا کاملا شبیه همین وظعیت بود.

14. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •