احتمالا همون بعد از تابستون بگیرم.قبلا هم میخواستم بعد از تابستون بگیرم که حالا.....
ولی n96 یه چیزه دیگسا.خودمم میدنم از بعضی جهتا یه ضعفایی داره
احتمالا همون بعد از تابستون بگیرم.قبلا هم میخواستم بعد از تابستون بگیرم که حالا.....
ولی n96 یه چیزه دیگسا.خودمم میدنم از بعضی جهتا یه ضعفایی داره
دوست من منم میگم گوشیه خوبیه ولی نه در حد و اندازه هایی که قبل از به بازار اومدن ازش تعریف میکردن ...
.
همه مشتاق برنامه گیرنده تلویزیونش بودن که اونم فعلاً قطعه ....
گوشیه الان من تلوزیون داره.دوتا سیم.دوتا رم.با ساپورت بتلا.lcd چرخشی.صفحه لمسی.رادیو.3d sound.game similator.کفیت تصویر فوقالعاده.برنامه های روش هم عالی.
اما دنبال یه چیز خوشگل و بدون عیبو نقص هستم
من الان یک جایی هستم wifi داره.
سرچ کردم دیدم ورژن 30 گوشی هم اومده.
نمیدونم از کی اومده اما من الان خبردار شدم.
من گوشیم رو آپدیت کردم با Wifi.
حجمش حدود 5 مگ بود.
هنوز نمیدونم چه تغییراتی ایجاد شده.من که چیز مهمی به چشمم نخورد.
گزینه Navi Wheel حذف شده و جاش نوشته Status light .
برنامه Live TV هم ظاهرش عوض شده.
سلام مصطفی جان اگه تغییرات رو بگی خیلی ممنون میشم بعد میخواستم بگم اطلاع داری که مهرآباد wifi فعال داره که برم آپدیت کنم؟
بله هر دو فرودگاه مهرآباد و امام , مصلی , بعضی از دوستان هم توی میدون ولی عصر تونستن کانکت بشن ..
سلام من تو عسلویه با گوشیم tv میگیرم و کیفیتش بی نظیر
فقط دوستان میگفتن که ظاهرا میشه از tv ضیط کرد که من هر کاری کردم نشد فقط گوشی به صورت اتوماتیک 30 ثانیه آخر رو سیو میکنه وشما فقط میتونین اونو یک بار تماشا کنین و معلوم نیست که کجا سیو میکنه من کانال قطر رو میگیرم برنامه هاشم عالیه هم ورزشی داره هم فیلم
اگربرم ولیعصر و قطع بشه گوش به مشکل میخوره نه؟فکر کنم برم مهرآباد بهتره
راستی این آپدیت جدید چقدر زمان میخواد تا گوشی آپدیت بشه؟
ورژن 10 گوشی قابلیت ضبط داشت.
من خودم اون زمان که تهران فعال بود تستش کردم.
از ورژن 11 به بعد حذف شد.
حالا توی ورژن 30 برنامه Live TV کمپلت آپدیت شده.با اینکه من گزینه ای برای Record ندیدم باز هم شما آپدیت کنید و تستش کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)