دوست من سلام
برای نصب بازی خای n-gage باید گوشیتو به روش HelloOX هک کنی بهد فایل N-gage رو نصب کنی ... و از اون بازی های n-gage رو نصب کنی ...
در ضمن باید فایل هک HelloOX رو ساین کنی ...
دوست من سلام
برای نصب بازی خای n-gage باید گوشیتو به روش HelloOX هک کنی بهد فایل N-gage رو نصب کنی ... و از اون بازی های n-gage رو نصب کنی ...
در ضمن باید فایل هک HelloOX رو ساین کنی ...
دوست گل فعلا هیج بازی انگیجی رو به صورت کرک شده و فول نمیشه رو سری symbin 9.3 FP2 اجرا کرد که N85 هم جزو این سری هست
Last edited by mf.designing; 01-06-2009 at 18:38.
با سلام
دوستان عزیز گوشیم هر دفعه که صفحه ای رو باز می کنم معمولا یه پیغام میده که میخواد دنبال شبکه وایرلس بگرده البته یه چندوقته پیش تویه اداره ای وایلسش رو فعال کردم وشبکه اونجارو پیداکرد ومن کنسلش کردم. البته فقط پیغام میده که انتخاب جستجوی شبکه بی سیم. می خوام غیر فعال بشه لطفا راهنمایی بکنید.گوشی n85
به قسمت wlan برو و گزینه wlan scanning off را انتخاب کن تا دیگر به دنبال شبکه وایرلس نگردد!
دوست عزیز سرعت GPRS خیلی پایین است سعی کن از Wlan استفاده کنی!
سلام دوست عزیز
با تشکر از توجهت میشه لطفا کمی دقیقتر توضیح بدین من بعداز وارد شدن به منوی گوشی وارد قسمت تولز میشم و به قسمت wlan wiz. میرم همین که این گزینه رو انتخاب می کنم بعداز اینکه گزینه سیرچ شبکه وایرلس یه لحظه اجرا میشه پیغامی بااین عنوان no wlan found اعلام میشه .برای دسترسی به گزینه wlan scanning off لطفا راهنمایی بکیند. باتشکر مجدد
هیچ بازی که دیگه اشتباهه...تو بخش تاپیک داریم و لیست بازی ها رو زدیم.
دوست ن گوشی من که ان82 هست اینجور غیر فعال میشه:سلام دوست عزیز
با تشکر از توجهت میشه لطفا کمی دقیقتر توضیح بدین من بعداز وارد شدن به منوی گوشی وارد قسمت تولز میشم و به قسمت wlan wiz. میرم همین که این گزینه رو انتخاب می کنم بعداز اینکه گزینه سیرچ شبکه وایرلس یه لحظه اجرا میشه پیغامی بااین عنوان no wlan found اعلام میشه .برای دسترسی به گزینه wlan scanning off لطفا راهنمایی بکیند. باتشکر مجدد
میرم تو قسمت settingبعدش میرم به بخش connectionبعدش میرم به wireless lan بعد منوی show wlan availabi...رو ازyes بهnever تغییر میدم...
شما هم امتحان کن اگه شد که هیچ اگه نشد شرمنده.
مثل اینکه تا حالا به انجمن بازی ها نرفتی ؟
این همه کار بر دارن تو تست کردن بازی های FP2 کار می کنن اونوقت تو میگی هیچ کدوم کامل اجرا نمیشه ...
از معروفترین بازی هایی که روی این گوشی ها اجرا میشه :
Asphalt 3
FIFA 08
SIMS 2 Pets
میتونی برای ببینی و البته میتونی تست کنی![]()
دوستان n85 دار این مشکل لقی اسلاید جدی هست؟ یعنی کاملا احساس میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)