این تند تند انجام دادن بازیها کار بسیار اشتباهییه...
چون به محض اینکه از کنترل بازی یا گرافیک و ... خوشت نیاد می خوای سریع پاکش کنی و یکی دیگه نصب کنی.
این از معدود بازیهای واقعا ترسناک هست، وقت بیشتری براش بزاری ضرر نمی کنی.
این تند تند انجام دادن بازیها کار بسیار اشتباهییه...
چون به محض اینکه از کنترل بازی یا گرافیک و ... خوشت نیاد می خوای سریع پاکش کنی و یکی دیگه نصب کنی.
این از معدود بازیهای واقعا ترسناک هست، وقت بیشتری براش بزاری ضرر نمی کنی.
Last edited by Dark Soul; 02-11-2010 at 10:08.
دوستان اون موجودات که نمیمیرن رو چجوری باید کشت!؟
با هر سلاحی میزنم بهش باز دوباره دست و پاهاش در میاد حمله می کنه!!!
فکر کنم باید کلشون رو بزنیدوستان اون موجودات که نمیمیرن رو چجوری باید کشت!؟
با هر سلاحی میزنم بهش باز دوباره دست و پاهاش در میاد حمله می کنه!!!
اصلا یادم نیست همینطوری پست دادم : دی
اون یه موجوده (هانتر) فقط. چند تا نیس!
استراتژی کلی اینه که تا می تونین باید از دست هانتر فرار کنین... اگه اولین بار باهاش رو به رو شدین باید اقدام به کشتن نکروموف ها کنین. بعد از مدتی یکی از درها باز میشه.
توضیح میدادین کدوم بخش گیر کردین و شرحش میدادین بهتر میشد راهنمایی کرد!
![]()
فکر کنم باید کلشون رو بزنی
اصلا یادم نیست همینطوری پست دادم : دیمسعود خیلی باحالی به خدا!
ممنون هومن جان فقط چون نمیمیرن هر کار می کنم مجبور شدم عکس این خشگلرو بگیرم بزارماون یه موجوده (هانتر) فقط. چند تا نیس!
استراتژی کلی اینه که تا می تونین باید از دست هانتر فرار کنین... اگه اولین بار باهاش رو به رو شدین باید اقدام به کشتن نکروموف ها کنین. بعد از مدتی یکی از درها باز میشه.
توضیح میدادین کدوم بخش گیر کردین و شرحش میدادین بهتر میشد راهنمایی کرد!
ببینید:
راستی مشکل اینه که تا ایشون فوت نکنن دری که باید باز شه باز نمیشه!حالا با هر سلاحی که فکرشو کنین من اینو میزنم یه نیم ساعتی باز دوباره مثل بابا شاه پا میشه راه میوفته دنبالم!
Last edited by B.3.S.T; 21-01-2011 at 22:48.
اون موجود خفن رو باید ببری اون وسط که یک دستگاه مانندی هستش..
بعد اونجا بسته میشه و موجود رو میکشه...اون موقع در هم باز میشه.
دکمه ای کنار در هستش که با زدن اون دستگاه وسطیه کار میکنه و اون موجود رو سریع اونجا بندازید تو اون دستگاه
حامد مطمئنی همونجاست!؟ببین یه جاییه که وارد اتاق بزرگ میشی که مثل بیمارستانه و جنازه رو تختاس!دقیقآ اونجایی که قبل از وارد شدن به اتاق با یک دکتری تو اتاق کناریش صحبت می کنه.تو اتاقم 5-6 تا انواع موجودات میاد این یارو از همه قویتره و نمیمیره کلآ!جایی ندیدم که بشه گیرش انداخت
من که درست یادم نیست
اما باید فرار میکردی ازش
یا میکوبیدیش به یه جا تا بمیره ! البته فکر کنم !![]()
آقا شما که این عکس رو گذاشتی پس چرا این بازی نمیاد ؟ الان که ژانویه 2011 هستیم. من خیلی این بازی رو دوست دارم .رودست نداره روی ترسناک ها
![]()
پس اولین ملاقات شد دیگه!
تمامی نکروموف های اون محل باید نابود بشن دراین بین هم باید از دست هانتر فرار کرد (پاهاشو بزن و حرکتشو اهسته کن و بعد از بهبودش دوباره تکرارش کن)... بعد از قلع و قمع کردن بقیه یکی از در ها بالاخره باز میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)