تایید میشه.
اگر شاتل یک 128 نامحدود با همین کیفیت و با قیمت حداکثر 30 تومن میداد خیلی عالی بود.
تایید میشه.
اگر شاتل یک 128 نامحدود با همین کیفیت و با قیمت حداکثر 30 تومن میداد خیلی عالی بود.
اخر فکر می کنید من برای یک ماه 128 یا 256 بگیرم؟محدود یا نامحدود ؟(زیاد گرون نمی خوام)قیمتاش خوبه؟
یه بار دیگم قیمتها رو میزارم:
اینجا فقط پارس انلاین هست (سنندج)
من رفتم پارس انلاین پرسیدم این سرویسهاش رو اینطوری میگه:
64 8gbرو 20000تومن وبا هزینه ی نصب کلا نوشته 24000تومن
128محدود 8gbرو 30000تومن میده و با هزینه نصب و...35000تومن
128نامحدود رو 40تومن میده و باهزینه ی نصب و...میشه 45تومن
256رو هم محدود20gb49تومن و نامحدود 70تومن میده...
128سرعت دانلود:12تا 14
سرعت دانلود 256 چنده؟
Last edited by ardavan_2008; 17-09-2008 at 01:11.
تو تهران که پارس نامحدود نداره ولی من فکر میکنم سرعت نامحدود با محدود یکی نیست اگه مطمین هستی که سرعتش یکیه نامحدود بگیر وگر نه محدود بگیر
راس میگی ها؟؟!
من زیاد به قیمتاش توجهی نکرده بودم...از دوره بعد حتما میرم سراغ 512 اکو.....![]()
حالا دوستانی که در زمینه اینترنت حجمی اطلاعاتی دارن...فکر میکنن 2.5گیگ برای وبگردی کافیه یا خیر؟؟(من شدید وبگردی میکنم)
چون میخوام از ماه بعد adsl512 شاتل از سرویسهای اکو را بگیرم...میخوام بدونم کفایت میکنه یا خیر؟؟؟
نظرتون راجب شرکت پارسه چیه؟
من فکر میکنم زیر نظر شاتل کار میکنه ولی سرویس هاش یکم فرق داره و قیمتاش خوبه ولی نمیدونم قابل اعتماد هست یا نه.
اینم سایتش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by civilcpu; 17-09-2008 at 13:20.
منم ماهی 2.5گیگ ترافیک دارم روزی 84 مگابایت استفاده کنم برا یه ماه کافیه ولی اگه خیلی زیاد وب گردی کنی عکس و این جور چیزا ببینی زوردتر تموم می شه
یعنی نمی تونی یه خورده صرفه جویی کنی![]()
من احتمال ميدم تا عيد اين اتفاق بيفته چون اگه از كاربراي قديمي باشين يادتونه كه 64 هم اول محدوديت 5 گيگ داشت. هر سال يه تحولاتي ميده. اين يه كار هم بتونه كنه ديگه واااااااااااااي![]()
چه زود نظرت عوض شد
اگه شبا تا 2 يا بيشتر بيدار باشي كه معركه هست. ميتوني بخشي از وبگرديت رو هم بذاري 1 به بعد!
اگه اكو براي من فعال بود بي وقفه مي گرفتم چون شبا هم تا ديروقت بيدارم اكثراً... خيلي عالي بودولي افسوس... لعنت خدا به اين رئيس مخابرات جماران.
آه
بله نمايندگي شاتل و يه جا ديگس. خوب بري از خود شاتل بخري كه مطمئن تره. اول سايت شاتل هم جديداً مي نويسه يه سري افراد سودجو... كلاه برداري كه زياد شده پس نمايندگي ها رو كلاً بي خيال شو.![]()
Last edited by siamak_mu; 17-09-2008 at 17:12.
سلام بنظر شما این سرویسی که من گرفتم خوبه
سرویس 512 1 ماهه نامحدود 75000 با آبونماهش 79200
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)