تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 103 از 1759 اولاول ... 35393991001011021031041051061071131532036031103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام از شرکت شاتل سرویس بگیرم.توی خرید مودم گیج شدم.شما چه مدلی و چه مارکی پیشنهاد میکنید که هم با این شرکت سازگاری داشته باشه هم اگه خواستم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم با مشکل مواجه نشم.
    مودم های خود شرکت شاتل به نظر گرون میاد.مارکش هم من زیاد نشنیدم اسمش را.
    ممنون میشم کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

سلام به همگی عزیزان

من مودم micronet دارم مدل sp3361
    مشکلی که اخیرا باهاش پیدا کردم بعد از یک سال اینه که وسط کار یک مرتبه قطع می کنه . از LAN هم استقاده می کنم

در زمان قطع شدن آدرس اتصال به مودم 192.168.1.1 هم اصلا کار نمی کنه !! همین باعث شد من به مودم شک کنم (این شک من درست بوده دیگه ؟ )

گاهی خودش بعد از یک ربع یا نیم ساعت وصل می کنه . گاهی باید حتما روشن خاموشش کنم

بعد فکری به سرم زد = درش رو باز کردم روی هیتر آی سی را خنک کردم سریع وصل می کنه بعدش دوباره داغ می شه و داستان تکرار می شه !

چی کار می تونم بکنم ؟ فن براش بگذارم به دردش می خوره ؟
    یک سال با تمام قوا ازش کار کشیدم اونم توی گرمای تابستون امسال که خیلی داغ می شد و 24 ساعت هم گاهی ازش کار کشیدم !!!!

ارادتمندم

پ . ن : الان بعد از 4 ساعت با اینکه وحشتناک داغ شده دی سی نداشته !!!! دیگه من موندم ... ؟؟؟ کمک
    Last edited by seincard; 08-10-2008 at 01:42.

داره خودمونی میشه Mahyarrrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال دارم، ممنون میشم راهنماییم کنید:
    1) مودم بی سیم یعنی باید با کارت شبکه بهش کانکت بشی؟
    2) فاصله با مودم چقدر میتونه باشه؟ مثلا اگر با لپ تاپ بخوام كانكت شم تا چه فاصله اي رو ساپورت ميكنه؟ وجود مانع و ديوار باعث كاهش سرعت ارتباط با اينترنت ميشه؟
    3) من قصد دارم به صورت همزمان 2 تا لپ تاپ و یک PC به مودم وصل شه و از اینترنت استفاده کنن، بهتره مودم چه مارک و مدلی بخرم؟ بی سیم یا با سیم؟
    4) وقتی همزمان با 3 تا دستگاه با یک مودم از ADSL استفاده کنم، سرعتم کم میشه و بین 3 دستگاه تقسیم میشه یا اینکه همون سرعت اولیه (مثلا 256) به هر سه تا دستگاه میرسه؟
    Last edited by Mahyarrrrr; 07-10-2008 at 23:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راستی چرا micronet توی رای گیری نیست ؟ به درد نمی خوره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال دارم، ممنون میشم راهنماییم کنید:

1) مودم بی سیم یعنی باید با کارت شبکه بهش کانکت بشی؟
    2) فاصله با مودم چقدر میتونه باشه؟ مثلا اگر با لپ تاپ بخوام كانكت شم تا چه فاصله اي رو ساپورت ميكنه؟ وجود مانع و ديوار باعث كاهش سرعت ارتباط با اينترنت ميشه؟
    3) من قصد دارم به صورت همزمان 2 تا لپ تاپ و یک PC به مودم وصل شه و از اینترنت استفاده کنن، بهتره مودم چه مارک و مدلی بخرم؟ بی سیم یا با سیم؟

4) وقتی همزمان با 3 تا دستگاه با یک مودم از ADSL استفاده کنم، سرعتم کم میشه و بین 3 دستگاه تقسیم میشه یا اینکه همون سرعت اولیه (مثلا 256) به هر سه تا دستگاه میرسه؟
    سلام
    برای مودم بیسیم به شبکه بیسیم wlan نیاز دارید که الان همه لپ تاپ ها دارند Wi Fi

فاصله بستگی به قدرت آنتن مودم داره اما در و دیوار مانع نیست معمولا یک طبقه راحت حواب می ده

بیسیم دردسر د اره یکم اما نه زباد ولی خیلی خوبه به شرطی که دائم در یک جا ثابت نباشید یا نخواهید کلی کابل زیر دست وپا باشه

سرعت بین دستگاهها به اشتراک گذاشته می شه و کم می شه البته در اصل همون سرعت مثلا 256 هست اما اگه دو تا دستگاه با هم دانلود داشته باشن خب طبیعی که نصف می شه

موفق باشید

در مورد مودم بیسیم مودمی باید بگیرید که بتوانید آدرس MAC دستگاه را در آن تعریف کنید تا فقط دستگاههایی که شما به مودم معرفی کرده اید به آن کانکت شوند !!!
    البته شاید راه های دیگه ای هم هست برای حفاظت شبکه وایرلس
    Last edited by seincard; 08-10-2008 at 01:36.

6. این کاربر از seincard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام از شرکت شاتل سرویس بگیرم.توی خرید مودم گیج شدم.شما چه مدلی و چه مارکی پیشنهاد میکنید که هم با این شرکت سازگاری داشته باشه هم اگه خواستم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم با مشکل مواجه نشم.
    مودم های خود شرکت شاتل به نظر گرون میاد.مارکش هم من زیاد نشنیدم اسمش را.
    ممنون میشم کمکم کنید

گرچه اکثر مودمهای بازار به همه ISP ها میخورن ولی اگر این مساله برات مهمه بهت پیشنهاد میکنم Asus بگیر.
    شاتل هم قبول دارتش.

8. این کاربر از hoomany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

ای بابا!
    مگه به غیر از vip و cip ، چیز دیگه ای هم میخواد برای تنظیمات؟؟؟؟
    منظورت همون VPI و VCI هست نه vip و cip
    بعدشم خیلی تنظیمات دیگه میتونه باشه فقط این نیست که این 2 تارو بزنی تموم شه بره بری تو نت
    مثلا من ip static هستم کلی چیز باید ست کنم اینطوریا هم راحت نیست که شما میگی
    شما خودت یه VPI و VCI میزنی میری تو نت؟؟اگرم اینطوری راحت انجامش میدی همیشه و همه اینطوری نیستن

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

من قبلا از آسیا تک خدمات می گرفتم با مودم dlink-200 ولی الان 2-3 روزه که از داتک استفاده می کنم
    تو سایتش نوشته شرکت با dlink سازگاری نداره منم کفتم اونا برای فروش مودم خودشون میگنو و مودممو عوض نکردم ولی.......
    تمام مدت لینک قطع میشه بدون هیچ دلیلی گاهی اوقات تلفن زنگ میزنه قطع میشه گاهی اوقاتم این جوری نمیشه
    می خواستم بدونم اگه واقعا اشکال از مودم عوض کنم و گرنه پول اضافی ندم..........
    پشتیبانی گفتش برای مودم های dlink دقیقا همین اتفاق میافته
    Dlink dsl200 خیلی مودم اشغالی هست مودم 27 تومنی دیگه معلومه چیه
    جالبیش اینه که فقط یه فیش تلفن میره توش و usb دیگه هیچی نداره و موم از برق usb تغذیه میکنه که این خیلی بده برای یه مودم adsl
    نه دکمه روشن خاموش داره نه ریست نه لن و حتی به برق وصل نمیشه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

راستی چرا micronet توی رای گیری نیست ؟ به درد نمی خوره ؟
    میکرونت مودم خووبیه و چیپش تایوانیه قیمت SP3361 هم حدودا 55 تومنه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

سلام
    برای مودم بیسیم به شبکه بیسیم wlan نیاز دارید که الان همه لپ تاپ ها دارند Wi Fi

فاصله بستگی به قدرت آنتن مودم داره اما در و دیوار مانع نیست معمولا یک طبقه راحت حواب می ده

بیسیم دردسر د اره یکم اما نه زباد ولی خیلی خوبه به شرطی که دائم در یک جا ثابت نباشید یا نخواهید کلی کابل زیر دست وپا باشه

سرعت بین دستگاهها به اشتراک گذاشته می شه و کم می شه البته در اصل همون سرعت مثلا 256 هست اما اگه دو تا دستگاه با هم دانلود داشته باشن خب طبیعی که نصف می شه

موفق باشید

در مورد مودم بیسیم مودمی باید بگیرید که بتوانید آدرس MAC دستگاه را در آن تعریف کنید تا فقط دستگاههایی که شما به مودم معرفی کرده اید به آن کانکت شوند !!!
    البته شاید راه های دیگه ای هم هست برای حفاظت شبکه وایرلس
    برای همه Access point ها مودم وایر لس خب همه پسورد تعریف میکنن که درو همسایه از اینترنت شما استفاده نکنن به همین راحتی

13. این کاربر از n0100003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •