تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 198 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببینید من درست از بازی تا به حال سر در آوردم یا نه؟
    اول بازی که به قصر حمله میشه و بابا ننه میمیرن.بعد منم با اون ریشوهه و یکی دیگه میریم کجا؟!!!!!بردار کاراکتر چی شد؟

خوب بعدش همون ریشوهه سگ منو گرفت و الآن من با سه نفر دیگه تو یه جنگل داشتیم فر می خوردیم.کلی جک و جونور کشتیم تا رسیدیم به یه Tower که یه چیزی افتاده بود رو زمین که تا رفتم اونو بر دارم یه دختره اومد جلومونو گرفت و ما رو برد پیش ننش.

الآن هم اومدیم تو Ostagar(درست نوشتم؟)همینجا سیو کردم اومدم بیرون.

سوالهام:
    پدر و مادر کاراکترمون مردن؟
    شهر سقوط کرد؟
    اون ریشوهه کیه؟
    من الآن دنبال چی هستم؟
    کلاً قضیه چیه؟

متشکر

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اول بازی که به قصر حمله میشه و بابا ننه میمیرن.بعد منم با اون ریشوهه و یکی دیگه میریم کجا؟!!!!!بردار کاراکتر چی شد؟

خوب بعدش همون ریشوهه سگ منو گرفت و الآن من با سه نفر دیگه تو یه جنگل داشتیم فر می خوردیم.کلی جک و جونور کشتیم تا رسیدیم به یه Tower که یه چیزی افتاده بود رو زمین که تا رفتم اونو بر دارم یه دختره اومد جلومونو گرفت و ما رو برد پیش ننش.

سوالهام:
    شهر سقوط کرد؟
    اون ریشوهه کیه؟
    من الآن دنبال چی هستم؟
    کلاً قضیه چیه؟

متشکر
    سلام. )
    بله متأسفانه ، arl rendon how (همونی که با بابات حرف می زدی ، کنار پدرت وایساده بود ) به پدر کاراکتر خیانت می کنه و زمانی که ارتش برای کمک به پادشاه از شهر خارج شده بود ، شهر رو تصرف می کنه و پرر و مادر و تمام تفراد درون شهر رو می کشه!
    اون فردی کع شما هش می گین ریشو ، duncon هس که فرمانده ی greywarden ها هست.
    شما در اون مرحله دارین مأموریت هایی که برای پیوستنتون یه greywarden هست رو انجام می دین!
    کلأ مهم ترین اصل این بازی داستان اون هست ، و زمانی که به هر دلیل اون رو متوجه نشین ، مطمئنأ از بازی لذت نمی برین.

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

اين يارو آرچدمون چه سگ جون بود!
    خب اسمش روش بود!! archdemon ، یعنی اهریمن کبیر!! (البته به شکل های دیگه هم می شه ترجمه کرد!
    البته به نظر من کشتن highdragon سخت تر بود !

3. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوالهام:
    شهر سقوط کرد؟
    اون ریشوهه کیه؟
    من الآن دنبال چی هستم؟
    کلاً قضیه چیه؟

متشکر
    به نظرم بهتر هستش یکمی انگلیسی خودتو تقویت کنی. دیگه یه کمی هم انگلیسی بلد باشی اصل داستانو میفهمی چیه در مورد جواب سوالهات دوست عزیز در پست قبلی خوب توضیح دادش.

البته به نظر من کشتن highdragon سخت تر بود !
    شاید دلیل اصلی اون این باشه که در موقعی که با highdragon رو به رو میشید احتمالا در Level خیلی بالایی ندارید و همین طور چیزهایی مثل سلاح نسبت به ماموریت آخر خیلی ضعیفتر هستش چون مثلا من خودم قوی ترین و گرون ترین شمشیر رو هنگام مبارزه آخر داشتم که در هنگام کشتن highdragon اصلا به این صورت نبود چون این قدر پول نداشتم. همچنین یه دلیل دیگه همه میتونه این باشه که در ماموریت آخر نیروهای کمکی زیادی هست که در جنگ به ما کمک میکنن.

5. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من یک مشکل عجیب با این بازی دارم اونم اینه که کاراکتر من هیچ کدوم از دیالوگاشو رو بیان نمی کنه یعنی اصلا صدایی از اون در نمی یاد این مشکل بازی من هستش یا طبیعی؟
    تا می زنم روی دییالوگا طرف دیگه جوابمو می ده من اصلا حرف نمی زنم؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک مشکل عجیب با این بازی دارم اونم اینه که کاراکتر من هیچ کدوم از دیالوگاشو رو بیان نمی کنه یعنی اصلا صدایی از اون در نمی یاد این مشکل بازی من هستش یا طبیعی؟
    تا می زنم روی دییالوگا طرف دیگه جوابمو می ده من اصلا حرف نمی زنم؟؟!!!
    کلا بازی به این صورت هست و شخصیت اصلی بازی هنگام مکالمات صدا نداره. بازیهای این سبک معمولا به این صورت هستن.صدایی که اول بازی برای شخصیت انتخاب میکنید هم بیشتر مربوط میشه به در حین جنگها که شخصیت اصلی یک حرفایی میزنه.

8. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظرم بهتر هستش یکمی انگلیسی خودتو تقویت کنی. دیگه یه کمی هم انگلیسی بلد باشی اصل داستانو میفهمی چیه در مورد جواب سوالهات دوست عزیز در پست قبلی خوب توضیح دادش.

شاید دلیل اصلی اون این باشه که در موقعی که با highdragon رو به رو میشید احتمالا در Level خیلی بالایی ندارید و همین طور چیزهایی مثل سلاح نسبت به ماموریت آخر خیلی ضعیفتر هستش چون مثلا من خودم قوی ترین و گرون ترین شمشیر رو هنگام مبارزه آخر داشتم که در هنگام کشتن highdragon اصلا به این صورت نبود چون این قدر پول نداشتم. همچنین یه دلیل دیگه همه میتونه این باشه که در ماموریت آخر نیروهای کمکی زیادی هست که در جنگ به ما کمک میکنن.
    آره خب! : پدر امکانات بسوزه!!! :
    من موقع جنگیدن با archdemon از ذره ای که از highdragon به دست اومده بود استفاده کردم!! البه فکر کنم که شمشیرم همون بود ، دقیق یادم نیست.
    موقع جنگیدن با archdemon بهتر می شه برنامه چید و اگه از راه دور باهاش بجنگین ، آسیب کمتری می خورین که این کار رو آسون تر می کرد ، البته وقتی میزان جون archdemon به زیر 50% می رسید ، جنگیدن فوق العاده سخت تر می شد!
    یادش بخیر ، عجب بازی ای بود! :

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آقا من واقعا قاطی کردم.

من این بازی رو روی medium بازی می کنم ولی این خیلی سخته.
    الان توی مرحله ی village chantry هستم آخرش که بهمون حمله می کنم خیلی راحت تمامه یارام کشته می شن تو این بازی.
    می شه یکی توصیه ای بکنه؟؟ اصلا نمی دونم این اسلحه ها مو چطوری می تونم آپدیت کنم؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

آقا من واقعا قاطی کردم.

الان توی مرحله ی village chantry هستم آخرش که بهمون حمله می کنم خیلی راحت تمامه یارام کشته می شن تو این بازی.
    می شه یکی توصیه ای بکنه؟؟ اصلا نمی دونم این اسلحه ها مو چطوری می تونم آپدیت کنم؟؟
    خوب معلومه دیگه.باید رو easy بازی کنی.من خودمم رو easy به زور تموم کردم تو مدیوم واقعا سخت تر میشه و نیازمند یه استراتژی دیگست.
    برو تو تنظیمات easy کن

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من واقعا قاطی کردم.

همون طور که سینا گفتش بازی روی درجه Medium خیلی سخته. کلا درجه Easy با Medium توی این بازی خیلی فرق داره و Medium این بازی از Hard بازیهای دیگه سختر هستش! اگر سبک نقش آفرینی خیلی آشنایی ندارید باید حتما روی درجه Easy بازیو برین.
    در مورد آپگرید کردن سلاح ها باید در کمپ پیش پسر اون مرد که اسمش فکر کنم Sandal بودش بری که این کارو انجام میده...

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوستان تازه نصبش کردم
    اولش اونا به هم چی میگن ؟ هه هه هه هه
    ارزش بازی کردن داره ؟
    موضوعش حوله چی هستش ؟
    ممنون میشم جواب بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •