جسارت نباشه...نظر شخصی»
چون درصد عوام خارج از اینترنت خیلی خیلی بیشتر از فضای اینترنت هست.اقدس خانوم و اکبر آقا و اینا بله...حتما دوست خواهند داشت.
جسارت نباشه...نظر شخصی»
چون درصد عوام خارج از اینترنت خیلی خیلی بیشتر از فضای اینترنت هست.اقدس خانوم و اکبر آقا و اینا بله...حتما دوست خواهند داشت.
این سریال فاجعه ست. صحنه های مبارزه و تیراندازی بیشتر شبیه یه فیلم طنز هست. بدترین سریال تاریخی تاریخ تلویزیون این سریال ه
بازیگری ها فوق العادس ، دیالوگ ها سنگین و پر معناس و درکش مشکله ، کارگردانی در نوع خودش بی نظیره ، جلوه های ویژه فیلم باید الگویی باشه برای کارگردان هایی چون پیتر جکسون ، داستان فیلم اصلا دستکاری نشده ، شمشیر ها کج و کوله نیستن ، فیلم اصلا خنده دار نیستش ، کائن اعظم اصلا مثل کیوون توی برره بازی نمیکنه ، ...من نمیدونم این فروم چرا این جوریه؟؟
همه جا(غیر از اینترنت)از این سریال تعریف میکنن...
نمیدونم جو اینجا این جوریه که انقدر ازش بد میگن یا واقعا ازش بدشون میاد...
فکر کنم اینجوری خوب باشه ؛ نه ؟
به شدت مخالفم. سریال های دهه فجر یا طفلان مسلم بدترند.
حرف دوستمون درسته توی اینترنت تبادل نظر خیلی بالاستمن نمیدونم این فروم چرا این جوریه؟؟
همه جا(غیر از اینترنت)از این سریال تعریف میکنن...
نمیدونم جو اینجا این جوریه که انقدر ازش بد میگن یا واقعا ازش بدشون میاد...
من به شخصه قسمتهای اول و دوم طرفدارش بودم ولی بعد که بیشتر دقت کردم و پستهای این تاپیک رو خوندم شدیدا نظرم برگشت حتی تو نظر سنجی متوسط رو انتخاب کردم اما این قسمت آخری که نشون داد همه از خنده های من سر سریال شاکی شده بودن![]()
این فیلم اگه تو هالیوود ساخته میشد چقدر خرجش میکردند؟؟چون در اینترنت تبادل نظر هست.و این باعث میشه که آدم به اون چیز هایی که خودش توجه نمی کنه چی ببره.دقت آدم هم بالا می ره..من یکی رو میشناسم که خیلی از این سریال تعریف می کرد.ولی وقتی قضیه 14 میلیارد روشنید و متوجه ی سوتی های خنده داره این سریال شد،دیگه به جای توجه به سریال می شینه پاش کللی می خنده..
مطمئن باش از این کمتر نیست
میتونم پیش بینی کنم چی میگید...میگید عوضش اونا واقعا فیلم میسازند...اون هالیوود این ایران...ولی خرجش تو اونجا از اینجا کمتر نیست...شما چرا خودتونو با بهترینا مقایسه میکنید...
بله ولی الان نگاه میکنی فقط دنبال سوتی میگردی...این سوتی هاییم که اینجا میگن خیلیاشون شایعه هست...سوتیارو بخون بعد بزار جمعه ی هفته ی بعد تکرارشو ببین تا بفهمی حقیقت داره یا نه؟من به شخصه قسمتهای اول و دوم طرفدارش بودم ولی بعد که بیشتر دقت کردم و پستهای این تاپیک رو خوندم شدیدا نظرم برگشت حتی تو نظر سنجی متوسط رو انتخاب کردم اما این قسمت آخری که نشون داد همه از خنده های من سر سریال شاکی شده بودن![]()
هم یعقوب و هم یکی از کاهنان معبد با اون لهجه ی مشهدی شون ابروی هر چی بازیگر است بردن
بابا یکم تمرین قبل بازی لازم است
اون هالیووده...کللی پول در میارن 500 میلیارد هم کمه براشون...ولی تو تلوزیون ایران اینطور نیست.14 میلیارد کللی پوله..آدم باید همیشه خودشو با بهترین ها مقایسه کنه تا پیشرفت کنه.نه خودشو با بدترین ها مقایسه کنه تا به خودش امید واهی بدهاین فیلم اگه تو هالیوود ساخته میشد چقدر خرجش میکردند؟؟
مطمئن باش از این کمتر نیست
میتونم پیش بینی کنم چی میگید...میگید عوضش اونا واقعا فیلم میسازند...اون هالیوود این ایران...ولی خرجش تو اونجا از اینجا کمتر نیست...شما چرا خودتونو با بهترینا مقایسه میکنید...![]()
یه چیز رو در رابطه با کاهن ها بگم:
همیشه تو سریال ها مخصوصا این نوع سریال ها یه دسته هستن که مخالف خوبی ها هستن. مثلا تو سریال امام رضا شخصیت مامون و اطرافیانش فوق العاده بودن. تو سریال امام علی هم معاویه و امر و عاص ( اگه درست نوشته باشم ) خیلی خوب کار شده بودن.
تو این سریال مخصوصا در رابطه با یکتاپرستی و دعوت و اینجور حرفا من انتظار داشتم درگیری واقعی و هیجان انگیزی بین یوسف و کاهنان به عنوان نقش منفی های این سریال شاهد باشیم ولی متاسفانه کاهن ها جکی بیش نیستند!
وقتی نگاهشون میکنی مثل اینه که یه آدم ابله رو داری میبینی. براحتی گول میخورن و براحتی سرشون کلاه میره و براحتی تسلیم یوزارسیف میشن.
من پیش خودم به خیلی از فیلمها نمره دادم و ارزیابیشون کردم و به هیچ فیلم و سریالی تا الان صفر ندادم ولی نمره ی این سریال صفر مطلق هست. این فیلم هیچ نکته ی مثبتی نداره.
از لحاظ منطقی و عقلانی هم این سریال یه توهین به تماشاگر محسوب میشه. نکته هایی تو این فیلم هست که ممکنه به چشم نیان ولی خیلی خنده دار هستن. مثلا تو همین قسمت اخیر که میخواستن در معبد رو بشکونن یارو ( رئیس سربازان ) منتظر میمونه تا 20-30 تا از سربازاش با قیر بسوزن بعدش با دشمنان مقابله میکنه!
من خودم از مخالفای اسپم-سوتی هستم تو پستهای قبلیم معلومه
از اسم تاپیک هم معلومه اینجا برای بحث در مورد همه چیز سریال میتونه باشه. حتی سوتی گرفتن.... من خودم خیلی از سوتی هایی که میگن رو هفته بعدش شبکه قرآن میبینم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)