معمولا فقط ایران بیاد صبر کنی تا قیمتش بیاد پایین تو کشور های دیگه ثابت هست یا اینکه کلا شرکت قیمتش رو بیاره پایین.
معمولا فقط ایران بیاد صبر کنی تا قیمتش بیاد پایین تو کشور های دیگه ثابت هست یا اینکه کلا شرکت قیمتش رو بیاره پایین.
تا پارسال اینطور بوده که سخت افزار آیپاد از مال آیفون هم بهتر بوده ولی امسال باید دید استراتژی اپل چیه
به احتمال خیلی زیاد CPU و RAM آیپاد آپدیت میشه برای اینکه بتونه بازیهای نسل جدید آیفون رو اجرا کنه
دوربین هم قطعا به یه سری از آیپاد ها اضافه میشه که احتملا آیپاد تاچ هم جزوشون باشه
بنابراین پیشنهاد من به دوستان اینه که کمی صبر کنن(دو ماه) چون تا بیاد ایران و قیمتش درست بشه زیاد طول میکشه مگر اینکه اونور آشنا داشته باشین فردای معرفی بخرین وردارین بیارین
مي كم كه دوبي اشنا هس ...
مي كم كسي مي دونه جه طوري براي اهنك ها album art انتخاب كنم ... با iTunes ؟؟؟؟ با drag كردن نميشه ! فك كنم دراك كردن فقط مال مك هس و توي PC نميشه از اين كارا كرد !
یه راه حل خوب که برای مدیریت عمومی و آرشیو هم مناسبه رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم ...
من همين كار رو مي كنم !!! ولي نميشه براش البوم ارت انتخاب كرد اون جا ! جاييش نديدم كه بشه عكس انتخاب كرد !
دوستان سلام
من جدیداً یک آیپاد نسل دوم خریدم
یک اکانت هم تو آی تیونز استور ساختم
ولی هر برنامه مجانی که میخوام دانلود کنم ، ارور 1009 میده که نمیدونم چیه
کسی میتونه کمکی بم بکنه. ممنون میشم
در ضمن اگه قبلا توضیح دادین اینو من عذر میخوام چون من تازه شروع به خوندن فروم شما کردم. تازه 10 صفحه خوندم. اگه کسی میدونه ایراد من کجاس لطفاً کمک کنه.
با سلام از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کن ---
فك كنم مشكل از همين باشه كه ميكن iTunes ايراني ها رو ----- كرده ... و نمي زاره دانلود كنن !!!
حالا جيل بريك كردي دستكاه رو ؟؟؟ اكه اره برو توي اين سايت و هر برنامه اي رو كه مي خواي به رايكان دانلود كن و روي ايباد جيل بريك شدت بريز !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه هنوز ، جیلبریک نکردم.
راستش تازه خریدم ، یک کم ترسیدم خودم بکنم. ولی اگه نشه برنامه های مجانی رو هم نصب کرد ، دیگه چاره ای نیس
منظورت اینه برای اهنگا عکس بذاری که تو کاور فلو ایپاد نشون بده؟؟؟
رو اهنگ مورد نظرت یا البومشون راست کلیک کن.
get info
اخرین تب.ارت ورک.
![]()
Last edited by ELVIS PRESLEY; 21-08-2009 at 21:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)