تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 587 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

خب مثل اين كه اين 7 سبتامبر مستر استيو جابز مي خواد يه iPod جديد رو معرفي كنه ... من هم قصت دارم از امارت تهيه كنم ! برام بفرستن ! ها حالا اونوخت صبر كنم يه ماه ديكه برا اين مدل جديد ؟ يا نه فايده نداره ؟؟؟ البت مي كم اكه از نظر سخت افزاري ارتقايش نداده باشن به خاطر يه دوبين حسش نيس صب كنم ! ولي اكه سخت افزاريش رو S كرده باشن!!! اونوخت جريان فرق ميكنه !
    معمولا فقط ایران بیاد صبر کنی تا قیمتش بیاد پایین تو کشور های دیگه ثابت هست یا اینکه کلا شرکت قیمتش رو بیاره پایین.

2. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خب مثل اين كه اين 7 سبتامبر مستر استيو جابز مي خواد يه iPod جديد رو معرفي كنه ... من هم قصت دارم از امارت تهيه كنم ! برام بفرستن ! ها حالا اونوخت صبر كنم يه ماه ديكه برا اين مدل جديد ؟ يا نه فايده نداره ؟؟؟ البت مي كم اكه از نظر سخت افزاري ارتقايش نداده باشن به خاطر يه دوبين حسش نيس صب كنم ! ولي اكه سخت افزاريش رو S كرده باشن!!! اونوخت جريان فرق ميكنه !
    تا پارسال اینطور بوده که سخت افزار آیپاد از مال آیفون هم بهتر بوده ولی امسال باید دید استراتژی اپل چیه
    به احتمال خیلی زیاد CPU و RAM آیپاد آپدیت میشه برای اینکه بتونه بازیهای نسل جدید آیفون رو اجرا کنه
    دوربین هم قطعا به یه سری از آیپاد ها اضافه میشه که احتملا آیپاد تاچ هم جزوشون باشه
    بنابراین پیشنهاد من به دوستان اینه که کمی صبر کنن(دو ماه) چون تا بیاد ایران و قیمتش درست بشه زیاد طول میکشه مگر اینکه اونور آشنا داشته باشین فردای معرفی بخرین وردارین بیارین

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

تا پارسال اینطور بوده که سخت افزار آیپاد از مال آیفون هم بهتر بوده ولی امسال باید دید استراتژی اپل چیه
    به احتمال خیلی زیاد CPU و RAM آیپاد آپدیت میشه برای اینکه بتونه بازیهای نسل جدید آیفون رو اجرا کنه
    دوربین هم قطعا به یه سری از آیپاد ها اضافه میشه که احتملا آیپاد تاچ هم جزوشون باشه
    بنابراین پیشنهاد من به دوستان اینه که کمی صبر کنن(دو ماه) چون تا بیاد ایران و قیمتش درست بشه زیاد طول میکشه مگر اینکه اونور آشنا داشته باشین فردای معرفی بخرین وردارین بیارین
    مي كم كه دوبي اشنا هس ...
    مي كم كسي مي دونه جه طوري براي اهنك ها album art انتخاب كنم ... با iTunes ؟؟؟؟ با drag كردن نميشه ! فك كنم دراك كردن فقط مال مك هس و توي PC نميشه از اين كارا كرد !

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مي كم كسي مي دونه جه طوري براي اهنك ها album art انتخاب كنم ... با iTunes ؟؟؟؟ با drag كردن نميشه ! فك كنم دراك كردن فقط مال مك هس و توي PC نميشه از اين كارا كرد !
    یه راه حل خوب که برای مدیریت عمومی و آرشیو هم مناسبه رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم ...

6. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من همين كار رو مي كنم !!! ولي نميشه براش البوم ارت انتخاب كرد اون جا ! جاييش نديدم كه بشه عكس انتخاب كرد !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    من جدیداً یک آیپاد نسل دوم خریدم
    یک اکانت هم تو آی تیونز استور ساختم

ولی هر برنامه مجانی که میخوام دانلود کنم ، ارور 1009 میده که نمیدونم چیه
    کسی میتونه کمکی بم بکنه. ممنون میشم

در ضمن اگه قبلا توضیح دادین اینو من عذر میخوام چون من تازه شروع به خوندن فروم شما کردم. تازه 10 صفحه خوندم. اگه کسی میدونه ایراد من کجاس لطفاً کمک کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    من جدیداً یک آیپاد نسل دوم خریدم
    یک اکانت هم تو آی تیونز استور ساختم

ولی هر برنامه مجانی که میخوام دانلود کنم ، ارور 1009 میده که نمیدونم چیه
    کسی میتونه کمکی بم بکنه. ممنون میشم

در ضمن اگه قبلا توضیح دادین اینو من عذر میخوام چون من تازه شروع به خوندن فروم شما کردم. تازه 10 صفحه خوندم. اگه کسی میدونه ایراد من کجاس لطفاً کمک کنه.
    با سلام از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کن ---

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فك كنم مشكل از همين باشه كه ميكن iTunes ايراني ها رو ----- كرده ... و نمي زاره دانلود كنن !!!
    حالا جيل بريك كردي دستكاه رو ؟؟؟ اكه اره برو توي اين سايت و هر برنامه اي رو كه مي خواي به رايكان دانلود كن و روي ايباد جيل بريك شدت بريز !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فك كنم مشكل از همين باشه كه ميكن iTunes ايراني ها رو ----- كرده ... و نمي زاره دانلود كنن !!!
    حالا جيل بريك كردي دستكاه رو ؟؟؟ اكه اره برو توي اين سايت و هر برنامه اي رو كه مي خواي به رايكان دانلود كن و روي ايباد جيل بريك شدت بريز !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه هنوز ، جیلبریک نکردم.
    راستش تازه خریدم ، یک کم ترسیدم خودم بکنم. ولی اگه نشه برنامه های مجانی رو هم نصب کرد ، دیگه چاره ای نیس

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

مي كم كه دوبي اشنا هس ...
    منظورت اینه برای اهنگا عکس بذاری که تو کاور فلو ایپاد نشون بده؟؟؟
    رو اهنگ مورد نظرت یا البومشون راست کلیک کن.
    get info
    اخرین تب.ارت ورک.

Last edited by ELVIS PRESLEY; 21-08-2009 at 21:43.

13. 4 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •