منم همينطور!
منم همينطور!
توی صفحات قبلی به طور کامل توضیح داده شده
ولی به طور خلاصه اینکه باید از سکوههایی که دو طرف غوله
است بالا بری و با Speedkil کورش کنی و ...![]()
دوستان من رد کردم و دقيقا فهميدم راز اين قسمت يعني قسمت The Arena که يه غول بزرگ هست و ما بايد کورش کنيم در چيست! ببينيد شما وقتي رفتيد بالاي سکوي و روي اون چوبه، کليد E رو ميزنيد تا پرنس عمل Speed kill رو انجام بده... دقت کنيد وقتي کليد E رو زديد به هيچ چيز ديست نزنيد تا موقعي که در حالت صحنه آهسته Speed kill قرار بگيره، اون موقع شما بايد کليد چپ موس رو بزنيد... تکرار ميکنم وقتي E رو زديد به هيچ چيز دست نزنيد تا شمشير آبي بشه اون وقت! چون اگه بزنيد غول شما رو ميگيره و ميندازه زمين! وقتي چپ موس رو زديد پرنس ري شونه غول يه ضربه ميزنه دقت کنيد ضربه رو فقط يک بار بزنيد چون باز اگه بيشتر بزنيد غول شما رو ميندازه! بعد از اينکه زديد صبر کنيد غوله دستش رو مياره طرف شما اگه هيچ کليد اضافه اي رو نزده باشيد، دوباره صفحه آبي ميشه و شما بايد يک کليک کنيد دستش رو ازتون دور ميکنه غوله! بعد دوباره هيچ کاري نکنيد تا خود پرنس بر روي کله ي غوله و اگه درست رفته باشيد باز Speed kill ميشه و صفحه آبي! باز هم يک ضربه بزنيد اون موقع غوله کور ميشه... بريد از طرف ديگه هم همين کار رو بکنيد (ستون اون طرفي!) و اگه طبق همين چيزايي که گفتم رفته باشيد غوله کامل کور ميشه بعد شما ميتونيد بيايد پايين پاهاش و به پاهاش ضربه بزند و بکشيدش ! اااا چقدر حرف زدم!![]()
زحمت کشیدی که غول اولشو رد کردی . میخوام برای اون غول 2 نفره ببینمت چه شکلی میشی یا اصلا غول آخر . سعی کن از اول بازی تمام جاهایی که خون های مخفی داره یعنی میزان خونتون زیاد میکنه رو پیدا کن و مثل من با خون 50 درصد نری غول آخر رو بکشی . داغون شدم تا بکشمش
دمت گرم
ببینم اون موقعه که یه غول با تبر میزنه تو سرت اون
یکی از پشت میزنه تو کمرت چیکار میکنی !!!!
برو که راه طولانی در پیش داری![]()
دوستان سلام
آقا ما توي اون قسمت كه اون غول دوميه كه زنه رو ميكشيم و بعد از چند قسمت به يه جايي ميرسم كه يك مجسمه چوبي هست(حالانميدونم ميشه اسمشو مجسمه گذاشت در هر صورت يك جعبه چوبي) و يك حوض كوچك و جاي save هم داره نميدونم چكار بايد بكنم اگه ميشه كمكم كنيد
آها فکر کنم همونو میگی که باید مجسمه رو جابجاش کنی !!!! اگه اون باشه میشه گفت یه 4 5 روز کار داری من که اونجا دیگه بی خیال بازی شدم ولی بالاخره ردش کردم . خودت باید راهشو پیدا کنی![]()
دوستان مرسی ردش کردم اما بعد از چند روز که میخوام بازی رو اجرا کنم به لودینگ که میرسم کامپیوتر ریست میشه مرسی از اینکه راهنماییم میکنید
راستی اینو یادم رفت بگم که سیستمم جدیده
cpu:3.2 2Mcache
ram:1G
vga:512 geforce7300LE
پرنس بازی خیلی باحالیه من تو سونی دو چندین مرحله رفتم مخصوصا جوگیر شدن پرنس خیلی چرته
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)