سلام عیدتون مبارک. من نمی تونم یاهو مسنجرو ز توی کامپیوترم پاک کنم تا ورژن جدیدشو نصب کنن. لطفا کمکم کنید.
سلام عیدتون مبارک. من نمی تونم یاهو مسنجرو ز توی کامپیوترم پاک کنم تا ورژن جدیدشو نصب کنن. لطفا کمکم کنید.
نخیر
مال این نیست
کلا همه پلاگین های یاهو این مشکل را دارن
چطوری میشه، 360 یه آیدی را پیدا کرد؟
vizgin درست کار نمیکرد
الانم که دیگه کلا کار نمیکنه
چرا پاک نمیشه ؟ ویندوزتون چیه ؟ از برنامه های جانبی برای پاک کردن استفاده کنید.سلام عیدتون مبارک. من نمی تونم یاهو مسنجرو ز توی کامپیوترم پاک کنم تا ورژن جدیدشو نصب کنن. لطفا کمکم کنید.
توی کنترل پنل که میرم هر کاری می کنم پاک نمی شه. کاملا هنگ می کنه. از چه نرم افزارایی؟
اقا شرمنده
درست شد
شما میتونید با یه --- که Ip شما را عوض میکنه، وارد بشید و هر پلاگینی که میخواهید فعال کنید
و دیگه غیر فعال نمیشه
موفق باشید
چرا هیچ کس کمکم نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یاهو مسنجرو نمی تونم از توی کامپیوترم پاک کنم. از کنترل پنل که می رم هنگ می کنه توی پنجره ی آنیستال. چی کار کنم؟ تا پاکش نکنم نمی تونم دوباره نصبش کنم. در ضمن ویدندوزم ایکس پی هست.
سلام
نميدونم چرا نميتونم voice call هايي رو كه واسم گذاشتن رو بشنوم و اصلا نيستشون بايد چكار كنم ؟
در ضمن موقعي هم كه دارم با اون طرف مقابلم به صورت انلاين چت ميكنيم نميتونم به توي همون پنجره چت voice استفاده كنيم مگه حتما بياييم توي كنفرانس ؟ به نظر شما بايد چكار كنم ؟
يه چيز ديگه ايا ميشه ويس كالا هايي رو كه تا حالا واسه من گذاشتن رو بشنوم ؟ از كجا چطوري؟
سلام
یاهو ورژن 9 دارم هنگ میکنه بعضی اوقات
مثلا یکی برام پی ام بفرسته یه خورده وقفه توی کامپیوترم ایجاد میکنه
باید چیکار کنم؟؟؟؟
خدمت شما :
No Password Neededکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)