یا خدای من
ببین چندتا اومده
خدایا
من شرمنده هستم
این قاطیه
هی میزدم اینم اینجوری شدd
یا خدای من
ببین چندتا اومده
خدایا
من شرمنده هستم
این قاطیه
هی میزدم اینم اینجوری شدd
مجید قربانت چیکار کردی با تاپیک ؟؟
اشکالی نداره ماهم یه زمانی تازه کار بودیم ...
ببین اگه میخوای بگیری الان بهترین موقع هستش ... چون ممکنه دوباره بره بالا ...
بابا من اینجا تازه کارم
تو همه فروم ها هستم
که از همه بیشتر تویاونجا اوج فعالین منهمحتوای مخفی: www.iran-eng.com
اما خداییش قاطی بود
پست میزدم میگفت منتظر تایید تاپیک باشید
آخه کی تاپیک زد
اره باید برم بگیرم...گوشیتون خراب شد بگیرین بندازین ردور که پیش این جماعت مهندس ایرانی ببرین علاوه بر اینکه مو رو خراب میکنن چشمشم کور میکنن
راستی میلاد جان نگفتی
داریو صدا از این چیزا برای نوکیا و 6220 هست؟
آخه من تو عمرم یه p990 داشتم که بررام چندین سال کار کرد:d دیگه از نوکیا فقط در حد این میدونم که همه میدونن
بی سوادیه دیگه![]()
راستشو بخوای مجید جان من اصلا تو نخ این جور چیزا نیستم ... از بچه ها دیگه بپرس شاید بدونن ... شرمنده ...
دمت گرم میلاد جان
تا اینجا هم کمک بزرگی کردی
ممنون و موفق باشی عزیز
خواهش می کنم ... امیدوارم موفق باشی ...![]()
بچه ها من يه سري سوال مبتدي از 6220 دارم
1- آيا ميشه مثل n82 جوري تنظيمش كرد كه با حركت 90 درجه گوشي تصوير lcd هم بچرخه؟
2- چجوري ميشه بلوتوث هايي رو كه دريافت ميكنيم و به پوشه message ميره رو به كارت حافظه منتقل كنيم و اصلا چجوري ميشه از اول، بلوتوث هارو به جاي خاصي از كارت حافظه منتقل كنيم؟
3- چجوري ميشه تعدادي فايل داخل يك پوشه رو انتخاب كرده و همه رو به جاي ديگه اي منتقل كنيم؟
4- چجوري ميشه دسترسي راحت تري به كارت حافظه داشت كه مدام نخوايم براي ديدن محتويات اون پوشه هاي تو در تو بريم تا به كارت حافظه برسيم؟
5- سوال آخرمم اينه كه موقع فيلم برداري تو جاهايي كه نور كمتره و كلا رنگها تيره ترن، يه مقدار خط هاي برفك مانند روي صفحه ظاهر ميشه و همونجوري هم تو فيلم ضبط ميشن، ولي تو جاهاي روشن اينجوري نميشه، ميخوام ببينم اين طبيعيه يا نه؟
(تو عكاسي، دقيق تنظيم ميشه چون فلاش ميزنه و هيچ مشكلي نداره)
ببخشيد كه يه خلوار سوال ابتدايي پرسيدم
1- نه 6220 شتاب سنج نداره ... ولی میشه دستی و با نرم افزاراین کارو کرد مثل Rotate me
2-- میتونی کاری کنی که در مموری کارد ذخیره شه البته نه جای مخصوص ... میتونی با x-plore دستی اونارم جابجا کنی ...
3-خب همرو با # مارک میکنی و از منوی آپشن به پوشه دیگه Move می کنی ...
4-اگه منظورت عکس و فیلم و موسیقی هست که در گالری ذخیره میشه و همه از هم جدا هستند و کار باهاش خیلی هم راحته ...
5-آره چون فلاش این گوشی زنون هست این ها طبیعیه ... من که اصلا تو شب فیلم نمی گیرم ... تو روز هم که فیلم برداریش فوق العاده هستش ...![]()
ممنون از راهنماييت، ميشه روششو توضيح بدي؟2-- میتونی کاری کنی که در مموری کارد ذخیره شه البته نه جای مخصوص ... میتونی با x-plore دستی اونارم جابجا کنی ...
مي دونم از هم جدا هستن، منظورم اينه كه هر دفعه بايد برم تو data manager , بعد كارت حافظه تا بهشون دسترسي داشته باشم، حالا نميشه كارش كرد كه مثل شرتكاتهاي ديگه روي صفحه به كارت حافظه دسترسي داشته باشم؟4-اگه منظورت عکس و فیلم و موسیقی هست که در گالری ذخیره میشه و همه از هم جدا هستند و کار باهاش خیلی هم راحته ...
2- میتونی با X_plore مسیج ها تو از اینبا کس به جاهای دیگه کات یا کپی کنی ...
4- میتونی دکمه خاصی رو به File Manager تو گوشی اختصاص بدی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)