دیس شدن ها کلی هست یعنی فیبر نوری مشکل داره تو کل کشور
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیس شدن ها کلی هست یعنی فیبر نوری مشکل داره تو کل کشور
سلام بچه ها یه سوال داشتم.
چطوری میشه یه خط رو از Pcm بودن درآورد؟
همسایمون داره خونش رو درست میکنه.علم تلفن هم روی دیوار اون بود الان سیم تلفن ما رو وصل کردن یه
جای دیگه که Pcm هست.
اخيش سرعتم مثل قبل شد!!
![]()
برو مرکز مخابرات محلتون مستقیم هم سروقت رئیس مرکز بگو که خطت رو درست کنند اگه درست نشد یه خورده داد و هوار را بنداز درست میکنن
دوستان، این روزها سرعت یه کم افت کرده.
پینگ هم که کما فی السابق، بالا هست.
موفق باشید.![]()
نه بابا اینطوریا هم نیست. نترس.
همارا خیالش از این بچه بازیها راحته . شعار : تجربه ملیت کیفیت مشتریاز شرکتی بترس که اول از همه این کار رو انجام بده مانند الکا و صبا.
باشه فعلا 2 شب نبودم چند صفحه تاپیک زده شده
اینترنت همه جا قطع بوده .
فقط همارا نیست .
اما بعضی ها از کش و ... استفاده کرده بودند.
به هر حال قطعی یا از پهناست یا از خط ارتباط یا از مشکلات سروز و isp ها که این مورد گذرا است.
عزیزم این مورد فقط و فقط به شرکتها و سازمانها با مجوز داده میشه که پهنا هم معمولا می گیرند.
سلام.
Bizimt جان. یه نگاهی به اینجا بنداز. بنده خدا گناه داره. به کارش رسیدگی کن لصفا.
خیــــــــــلی متشکرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مرکر مخابراتیتون کجاست ؟
در بعضی مواقع دوست خوبم برگه های جمع آوری رانژه ها به مخابرات داده میشه و آنها تایید هم می کنند متاسفانه در بعضی مواقع در مراکز برای راحتی اول از سیستم حذف میشه بعد می ایند که به برگه عمل کنند می بینند که عجب از سیستم حذف شده پس.
کدوم دستگاهها خرابه ؟
1) آره سیستم اتصالیت با نویز ----- درسته .
اما خیلی چیزها هست که باعث نویز میشه . مانند مسیر از مخابرات تا درب منزل و از انجا تا داخل ساختمان و ... تا نویز -----.
2)درسته شخصی نمایندگی یه شرکتی میشه تو شهرستانها معمولا البته و کارها به اون سپرده میشه.
اما مشکل شما. فکر کنم تازه به هماراییها پیوستید. برای اینکه شرکتها در سهرستانها خدمات بدهند تمام امکانات انجا را با احتیاط و وسواس روبراه می کنند تا مشکلات زیادی پیش نیاد چون از شرکت مادر نمیشه برای هر کاری به مخابرات شهرستان امد.
برای همین اشخاصی را اموزش می دهند تا د رمواقع استراری این کارها رو انجام بدهند.
اگر با شرکت تماس گرفته اید ، مطمئن باشید بچه های شرکت خدماتی شما کار را دنبال می نمایند. کاهش سرعت رابطه مستقیمی با خط و مخابرات و مودم شما دارد.
اگر نویز داشته باشید از مخابرات حذف می نمایند. اگر می گویند از مخابرات درست شده شما تست کنید که در اثر باران اب به جعبه کنار درب منزل شما در کوچه نفوذ نداشته باشد.
به خاطر بارش باران شدید در شهرستان ها درصد نفوذ اب به کابلها و تاسیسات مخابراتی خیلی زیاد بوده و تقریبا برای برگشتن به حالت نرمال ماکزیمم یک هفته طول می کشد.
برای تست و چک کردن درصد نویز به دستگاه تستر داخل مودمتان مراجعه نمایید . در پستهای قبلی گفته شده همان جریان downstream, upstream هست.
در ضمن نگران نباشید به امید خدا بچه ها ترتیب کار رو خواهند داد. (شرکت ارائه دهنده خدماتتون رو می گویم)
متاسفانه شما شخصا نمی توانید این کار را انجام دهید .
برای خارج شدن از pcm باید به مرکز مخابراتی خودتون بروید و اعلان نمایید که کاربر adsl هستید در صورت امکان در ان محل زندگی شما ، مکان سیم کشی شما را تغییر خواهند داد وگرنه ترتیب اثری داده نمیشود.
اوکی دادیم.
خدا همچین روزهایی رو نیاره.
کاربرها حق دارند .
بهترین راه و مطمئن ترین راه خلاصی از این سیم بازیها و نویز و مخابرات و رانژه و .... استفاده از اینترنت بی سیم هست که در اینده نچندان دور واگذار خواهد شد.
اما با هزینه ثابت گران ولی همیشگی و مطمئن و راحت.
بابا این راپید شیر لعنتی رو کی میگیرن ؟
نمیگیرن بگین خودم بگیرم
بابا چرا عصبانی میشی
اگه اکانت داشته باشی دیگه این حرف رو نمیزنی چون سرعتش خیلی میره بالا
سرعت من قبلا از 10 بالاتر نمیرفت اما از وقتی اکانت خریدم 120 رو پر میکنه![]()
تا یک هفته دیگه خواهیم خرید البته قرار شد من اکانت رپید خودم رو به 2 یا 3 تا از دوستان بدم که یه تست 5 روزه بگیریم ببینیم مشکل IP پیش نمیاد . من پس فردا اکانت خودم رو میدم یه تستی کنیم ببینیم چی میشه
شما هم صاحب اکانت 5 الی 7 روزه مفتی میشین دیگهپس عصبانی نشو عزیز دل برادر
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)