تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 209 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دو فیلم کوتاه از قدرت موتور تریل روان 200 در برف و رقابت با ktm 400 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یه سووال :
    من می خوام اونجر 200 بخرم . می خوام بدونم الان بخرم یا سال شمسی بعدی ؟
    چون بازار موتور عجیبه . از یک طرف قیمت فولاد رفته بالا و الان موتور روان 200 که 1.5 بود بیشتر از 1.7 شده . از طرفی آپاچی 180 قیمت آپاچ 160 رو شکست ! حالا من می خوام بدونم به امید قیمت ارزون و بازار 250 سی.سی سال بعد بمونم یا همین الان اینو بخرم .
    در ضمن من سالی نهایتا چند بار سوار موتور می شم . نه کاری در سطح شهر دارم و نه جایی برای رفتن ! فقط برای تنوع می خوام بخرم . ممنون می شم راهنماییم کنید . دنبال موتورهای آف رود و نیکد و اسپورت هم نیستم
    به نظر من شما همین امسال بخر و سوار شو،قیمت موتور که پایین نمیاد،در ضمن 100% سال دیگه قیمت ها هم بالاتر میره،در مورد موتورهای 250 سی سی هم که فعلا هرچی وارد بازار میشه با قیمت های بالا وارد میشه و اصلا هیچ تاثیری رو قیمت های موتورهای ارزون قیمت تر نداره.
    من اگه جای شما بودم میخریدم و استفاده می کردم،حالا این بستگی به خود شما.

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان امروز نمایندگی باجاج بودم.یه نمونه از موتورسیکلت پالس 220 آورده بودن و تو نمایندگی گذاشته بودن.طبق گفته مسئول خود فروشگاه هم 20/10/88 ثبت نام میکنن و 20/11/88 هم تحویل میدن.قیمت رو 2500000 اعلام کردن و همه رو همون موقع ثبت نام نقد می گیرن.
    من خودم که یه نگاه کوتاه به موتور انداختم دیدم که چیز زیادی تغییر نکرده نسبت به پالس 200 به جز چند موارد مثل:
    دیسکی شدن ترمز عقب،جمع تر شدن فرمون جلو و همونطور چرخش خیلی بهتر فرمون نسبت به پالس 200 و میشه گفت که فرمون هم فوق العاده نرم تر و سبک تر عمل میکنه.
    قرار گرفتن آینه ها روی فلاپ جلو
    بزرگتر شدن فلاپ جلو و همینطور عوض شدن حالت فلاپ های کناری
    عوض شدن چراغ های جلو یعنی دیگه کاسه ای نیست و .....(نمیدونم به اون مدل چراغ چی میگن)
    به خاطر حالت فلاپ جلو موتور کمی کشیده تر شده و صفحه کیلومتر کمی جلوتره
    تغییر کردن حالت صفحه کیلومتر البته قسمت دور موتور ولی همچنان آنالوگ(چون موتور خاموش بود در مورد قسمت دیجیتال چیزی نمیتونم بگم)
    قویتر شدن کمک های جلو و البته احساس کردم که کمی هم کوتاه تر شده ولی شاید خیلی کم
    یه نکته جالب که بوق هاش دقیقا شده بود اندازه بوق همین هنداهای خودمون یعنی همونقدر کوچیک
    کاربرات خنک کننده روغنش هم یه کوچولو بزرگ تر شده بود
    .....
    فعلا نکته دیگه ای به خاطرم نمیرسه
    راستی یه نکته دیگه اینکه با توجه به این مطلب که قبلا اعلام کرده بودن قرار انژکتوری وارد بشه ولی نمیدونم چرا به حرفشون عمل نکردن و خیلی راحت هم زیرش می زنن.

6. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیلی گرونه . طراحیشم از نظر کشیدگی ترکیب زین و باک و فلاپ بده . دراز نشون می ده . فلاپ نداشت خیلی قشنگتر بود تا با این وضعیتش . شتاب و سرعتشم که تغییری نداره شاید هندلینگش بهتر شده باشه . هر چند که از پالس 200 بهتره ولی ای کاش این یاماها 15 رو مونتاژ می کردن .
    ــــــــــــــ
    حدس می زنید این عکس موتور چی باشه ؟ :

پولسار 180 مدل 2002 که با کم سلیقگی طراحی شده . بک سیتش شبیه کوهان شتر شده . اگزوز هم کاملا خارج می زنه . ساسپنشن موتور هم کاملا مشخص می کنه که موتور اسپرت(سوپر بایک ) نیست اما خب در مجموع بنظر من کار جالبیه

8. 5 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Naser2959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اونقدر آدم دیدم با موتورمردن که تو بحثتون میترسم شرکت کنم البته بدبختانه خودم مجبورم هر روز با موتور برم سر کار

10. این کاربر از Naser2959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javad gol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ولایت فقیه

پيش فرض

خیلی قشنگ درست کرده
    اسم این موتوز که شبیهش درست کردن هایابوسا هست به ژاپنی یعنی شاهین تو طراحی اش از
    اون الهام گرفتن تنها پرنده ای که هنگام فرود به سرعت 300km/h میرسه و این موتور بیشتر برای
    رکورد زنی ساخته شده یعنی سرعت بالای 300 مثل kawazaki zx-1400r
    البته ببخشید اساتید ناراحت نشن
    suzuki gsx-1300r hayabusa

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چراغ زنون 8000کی بنظر من از ضروریات موتورسیکلته . چون جسه ی موتور کوچکتر از باقی خودروهاست معمولا بسختی دیده می شه بخصوص تو جاده و شب . این چراغ بدرد اتومبیلها نمی خوره و فقط جنبه ی اسپرت و تزئینی داره ولی واقعا برای موتورهای تورینگ و بخصوص آف رودها یه نعمته . فقط تو ناحیه کوهستانی چشم حیوانات ولگرد رو خیره می کنه و اونا وسط جاده میخکوب بسمت شما نگاه می کنند !

دوکاتی قبل و بعد از زنون

13. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه _Kami_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران-پاستور

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان . من حدود 8 ماه که پالس 200 دارم اما میخوام عوضش کنم . به نظرتون اپاچی 180 بگیرم یا صبر کنم پالس 220 بیاد بخرمش؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان . من حدود 8 ماه که پالس 200 دارم اما میخوام عوضش کنم . به نظرتون اپاچی 180 بگیرم یا صبر کنم پالس 220 بیاد بخرمش؟
    اگر وقت ثبت نام پیش فروش بود چرا ! ولی الان بنظر من ضرره . این پالس شما بیشتر از این می ارزه . این آپاچی ها هم اینطور که من شنیدم صدای اگزوز بدی دارند . از طرفی بخاطر طمع فروشندگان خرده در بازار به احتمال قوی در خیابون زیاد می شند و کلاس موتور رو پایین می آرن !

داره خودمونی میشه _Kami_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران-پاستور

پيش فرض

اخه هندل نداره پالس 200 تو زمستون که باید تو دنده 2 روشنش کرد تعمیر گاه خود پالس بردم نتونستن درست کنن ! از یه طرف هر مسافر کشی رو میبینی الان دیگه پالس 200 داره . 1 سال پیش اپاچی 160 داشتم اشباه کردم فروختم . سواری اپاچی یه چیز دیگه هست . در کل سواری و شتاب اپاچی قابل مقایسه با پالس نیست . Only Apache

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •