تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 241 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    این شماره موبایل دیگه چیه صیغه ایه گزاشتین فقط یک ربع ساعت معطل ثبت نام تو سایت شدم.هرچی مزنم ارور میده
    حداقل تو ارورشم نمینویسه شماره تلفن میخواد...کچلم کردیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ن
    مدیران سایت خواهشت عنایت کنید.دهنم سرویس شد.امیدوارم که با پاسخ دادن به سوالم از دلم در بیارید.

دیشب سیستمم با یه فلش مموری پر ویروس شد.نمونش ویروس : Lsass.exe
    اون رو از تو رجیستری پاک کردم.فایل اصلیش رو هم از درایو ویندوز و فایلهای اوتوران ایجاد شدش رو هم از تک تک درایوها پاک کردم.وویندوز عوض کردم دیگه آثاری ازش نیست.
    اما نمیدونم بازهم همونه یا یه ویروس دیگست که خدایش کم آوردم جلوش.
    چون هم تسک منیجر رو بسته هم رجیستری.هیچ آنتی ویروس هم نصب نمیشه.
    هیچ چی از اینترنت دانلود نمیشه.ارور میده.
    چند بار ویندوز عوض کردم ولی هیچی به هیچی.
    ویندوز من xp2002 servis pak 2 هستش.
    فایلهای مخفی درایوها رو هم بررسی کردم اما چیز مشکوکی ندیدم.اصلا موندم این ویروسه اسمش چیه.
    یکی به دادم برسه واویلاااااااااااا
    سیستم من ویروس داره واویلااااااااااااا
    با تشکر
    بابا میگم تو هیچ درایوی فایل مخفی مشکوک ندیدم.نرم افزار آنتی ویروس هم نصب نمیشه چطور ویروس یابی کنم!!!
    مثل اینکه تاپیک من رو درست نخوندین

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان الان من می خواست وارد یه پوشه بشم که توش فایل های 3gp بود ولی یه دفعه کامپیوتر هنگ کرد و با task maneger بستمش و دو باره که می خواستم وارد پوشه بشم بعد از وارد شدن eplorer کاملاً بسته شد!!!

یه با ریستارت کردم ولی مشکل حل نشد!!!
    کسپرم اپدیت امروزه
    به نظر شما ویروسه یا .....؟
    آین مریض دار تو اورژانس میمیره یکی کمکش کنه

نکنه اینجا هم مثل بیمارستانهای خصوصی

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سلام به جمع آقا دو سه روزیه این ویروس های تازه به دوران رسیده رفته تو مغز سیستمم !

1- Taskmanager ، Registry بای بای

2- کاسپرم را غیرفعال کرده

3- آنتی ویروس دیگه رو سیستم نصب نمیشه

4- Babylon هم از کار انداخته واسه چی؟! نمیدونم

5- سیستم Safe mode را هم از کار انداخته

اسمش هم نمیدونم ! جراحاش یه راه حلی بگن نیمخوام ویندوز عوض کنم

فدای همتون فعلا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشی جناب مهدی ممنون بابت اطلاعات خوبی که در اختیارمون گذاشتین از آدمهایی که مثل شما برای بالا بردن سطح معلومات دیگران تلاش میکنن خیلی خوشم میاد بازم تشکر میکنم و دلم میخواد این بحث ادامه داشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سیستمی که آلوده هست هیچوقت به اینترنت کانکت نشو چون تو این مدتی که رو سیستم فعالیت خودش رو میکرده احتمالا تمام اطلاعات محرمانه تو رو واسه نویسندش می فرسته یعنی تو در وضعیت قربانی هستی
    سعی کن بری تو safe mode و بعد یک آنتی ویروس قدرتمند مثل krspersky 2009 نصب کنی و اجازه بدی سیستمت رو برای 1 یا 2 ساعت ویروس کشی کنه بعد به اینترنت کانکت بشی تا ویروس کش خودش رو آپدیت کنه و بعد دوباره یک ویروس کشی دیگه انجام بدی تا خیالت از بابت ویروسهای شناسائی نشده تو مرحله اول راحت بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض recycler

با سلام خدمت اساتید محترم
    اقا من می خواستم بدونم ایا شاخه recycler که در هر درایوی وجود دراد ویروس است یا خیر؟ سیستم من ویروس boot.com و aoturun.inf گرفته بود که فکر کنم پاک کردم ولی شاخه مورد نظر هنوز هست . با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

فكر كنم سيستمم ويروسي شده. اما هيچ ردپايي رو نتونستم ازش پيدا كنم. اميدوارم شما بتونيد كمكم كنيد. وقتي كه اول ميخواهد ويندوز بالا بياد توي صفحه welcome يه پيغام با اين مضمون مي ده كه system Error: Object already Exist
    يا وقتي وارد ويندوز شدم توي نوار ساعت يك علامت زرد رنگ ظاهر ميشه با همون مضمون بالا. آيا شما تا بحال به همچين چيزي برخورديد. البته من نود32 سكوريتي ورژن 3 رو دارم كه آپديت هم هست ولي چيزي نميگه و اخطاري نميده. در ضمن حالت safe Mode هم از كار افتاده

داره خودمونی میشه elyas_bamaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران خودمون

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

سیستمم ویروسی شده,من آخرین آپدیت نود32 رو دارم همه ی ویروسای مخرب رو پاک کرد (autorun.inf,...)ولی نمیتونه این ویروس( Win32/Pacex.Gen virus )و از بین ببره!!!!!!!!!! بعد از اسکن کامل این پیغام و میده...

C:\WINDOWS\system32\ckvo0.dll - a variant of Win32/Pacex.Gen virus - unable to clean

لطفا کمک کنید,من با کدوم ویروس کش میتونم اینو پاکش کنم؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by elyas_bamaram; 15-12-2008 at 00:09.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

لطفا کمک کنین .
    من کامپیوترمو ویروس کشی کردم ، ولی بعد از اینکه هر فایل setup رو از هارد اجرا می کنم فعال میشه . در صورتی که وقتی همین فایل رو از روی سی دی اجرا می کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد.می خواستم بدونم راه دیگه ای به جز حذف فایل ها از کامپیوتر دارم یا نه ؟
    Last edited by black.assassin; 15-12-2008 at 00:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MichaelMoore's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تــــــــــی وی

پيش فرض

عذر میخوام من یه مشکل دارم ویروس اتوران رو قبلا داشتم که با دستور های شما و یکم نو آوری توی سی ام دی پاک شد متاسفانه امروز بدلیل یه اشتباه دوباره آلوده شد اما خیلی سبک تر یعنی هر زمان در وضعیت روشن سیستم پاک میکنم ویروس رو از بین میره اما بعد از ریستارت مجدد ایجاد میشه متوجه شدم گاهی یه فایل استارت آپ ناشناس هم توی استارت آپم ظاهر میشه که چند بار تلاش کردم جلوش رو بگیرم نشد آنتی ویروس نود32 من هم اروری نمیده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •