تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 737 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153203603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بابا همتون خوره ماشینید . فقط امکانات دستتون نیست .....
    من چون ظاهر واسم در اولویته از بین اینائی که معرفی کردین همونطور که گفتم همین BMW چشممو گرفته .
    البته به اون سایت هم سر زدم دیدم LEXUS مدل LS کولاکه .فقط امکاناتو خوندم شیفته شدم ( کیه که نشه ! ). البته قیمتو که دیدم بر شدت شیفتگی افزوده شد : 162 میلیون !! البته مدل امکانات پائینترش 142 تومان بید . بابا 19 تا بلندگو تو اتاقش داره..!!!!
    موتوری که دیگه نگم
    اینم جزئیات :

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ب ام و سواری اسپت عالی داره و از این نظر تو دنیا تکه و ب ام و بهترین تولید کننده سدان اسپرت دنیاست
    لکسس در عوض دارای سواری نرم و در اصل لوکس هستش و سواری اسپرتی نداره
    در ضمن شما باید لکسس ls با مرسدس s کلاس و ب ام و سری7 مقایسه کنی نه با ب ام و سری 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی اینم سایت رسمی ب ام و ایران هستش
    www.bmw-iran.com

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ب ام و سواری اسپت عالی داره و از این نظر تو دنیا تکه و ب ام و بهترین تولید کننده سدان اسپرت دنیاست
    لکسس در عوض دارای سواری نرم و در اصل لوکس هستش و سواری اسپرتی نداره
    در ضمن شما باید لکسس ls با مرسدس s کلاس و ب ام و سری7 مقایسه کنی نه با ب ام و سری 3
    مقایسه نکردم . همینطوری ازش خوشم اومد . حرف شما متینه COREY جان .
    هرچند من هم از سدان اسپورت و هم از سدان عادی خوشم میادو برام زیاد فرقی ندارن . هر کدوم جذابیتهای خاص خودشونو دارن .

داره خودمونی میشه Sport Samand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران_قیطریه

پيش فرض

آقا من یه چیزی اینجا بگم و برم! هیچ کدوم از این پست هایی که زده شد رو نخوندم! ولی بزارین یه چیزایی رو روشن کنم! این هم نظریست خوب!

محسنات تندر نسبت به ریو:

ترمز ABS +کیسه هوا+موتور 16 سوپاپ با قدرت 105 اسب بخار(در حالی که موتور ریو 97 اسب بخار و 8 سوپاپ هست)+مصرف کمتر+امکانات رفاهی خوب!!!

حالا محسنات ریو نسبت به تندر:

هندلینگ خوب+خدمات پس از فروش! همین!

ببنیند! بیایم واقع بین باشیم! هر دوی این دو خودرو در دید عام کمی زشت هستن!(من خودم شخصا لوگان رو دوس دارم و می دونم اگه ریو کمی اسپرت بشه بسیار وحشی جلوه میکنه)

کلا انتظاری از این دو خودرو نداشته باشید! هر دو خودروی ارزان سازی شده هستند! سوپر اسپورت که مقایسه نمی کنید! شاید بگین ریو کجاش ارزان سازی بید من در جواب میگم کمی جستجو در نت به شما نشون میده که ریو در حال حاظر با موتور 1600 سی سی و قدرت 110 اسب بخار به عنوا یک خودروی ارزان و دانشجویی در آمریکا فروخته میشه(چه برسه همین 1500 سی سی و 97 اسب بخار که در قدیم در آکریکا تولید می شد)

تند هم به همین شکل! خودرویی ارزان سازی شده هست! نیگاه به قیمت کذایی این خودروی در بازار نکنید! اینا همش کشکه! اگه تیراژ بالا بره قیمت ها به قیمت کارخانه ای برای 3 مدل یعنی 8.5 تا 10.5 نزدیک تر خواهد شد!

ولی تست خودم در هر دو خودرو:

ریو! خودرویی نرم و کاملا باز کننده یک کره ای که دارای زیربندی ضعیفی نسبت به سایر رقبا مثل 405 هست! مصرف سوختش قابل قبول(البته تو ایران) و کلا ماشین پر صدایی هم هست!

تندر یا داچیا! این ماشین از هر نظر از تمامی رقبای خودش یه سرو گردن بالاتر هست(به غیر از 206 سدان)! شتاب عالی! مصرف خوب! امکانات خوب! ولی ای کاش این خودرو طوری طراحی می شد که قابلیت پاسخگویی به این قدرت موتور رو داشت! منظورم چیه؟ یعنی ای کاش کمی ارتفاع اینم خودرو کمتر بود! واقعا هندلینگش ضعیف هست! باز 100 رحمت به 206 هاچ بک! در پیچ ها با سرعت بالا اصلا حس خوبی نداری! ولی اگه از یه ساسپنشن خوب استفاده کنی اونوقت می تونی از قدرت موتور ماشین و عکس العمل های خوبی که به حرکات تو میده لذت ببری!

کلا به شخصه تندر رو بیشتر از ریو قبول دارم! هر دو هم قابلیت تیون بالایی دارن! تندر تنها با یک سوپر چیپ قدرتش به 117 اسب بخار می رسه(حالا از توربو با بوست پاینن می گذریم)

ریو هم که دیگه همه موتور های مزدا رو می شناسند دیگه! همه میدونیم که بیس موتور همون موتور های معروف Bp هست که با کمی تغییرات میشه حتی قدرت هایی مثل 170 رو هم ازش گرفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه dokhtaroneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اصلا بی خیال برو با 17 میلیون 17 تا پیکان بخر به من چه.
    در ضمن آقا حسین شما هم یه دستگاه تقویت IQ بگیر خیلی بهش نیاز داری.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چون می بینم اصلا حرفا رو نمی گیری.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مقایسه نکردم . همینطوری ازش خوشم اومد . حرف شما متینه COREY جان .
    هرچند من هم از سدان اسپورت و هم از سدان عادی خوشم میادو برام زیاد فرقی ندارن . هر کدوم جذابیتهای خاص خودشونو دارن .
    آره خب امکانات لکسس ls بی نظیره و پرفروش ترین ماشین لوکس آمریکاست
    ولی ب ام و سری 3 چیز دیگست و هر سال جز 10 اتومبیل برتر سال انتخاب میشه و تازه تو تست هندلینگ بعضی وقت ها از سوپر اسپرت ها رتبه بالاتر میاره در کل تو این کلاس سری3 بدون رقیبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه NONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

تندر بهتره چون جديد تر وهم از نظر توان موتور سر تر از ريو است موتور ريو همون موتور پرايد است با كمي تغيير

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کــــرج

پيش فرض

پرادو 2 در بخر بابا . عشق

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای suv روی نیسان مورانو هم حتما فکر کن ......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •