کسی نمیتونه کمک کنه؟؟![]()
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟![]()
چه نیازی به تمدید هست وقتی خودش key های قانونی میده دست ملت
با توجه به نسخه آنتی ویروست به یکی از این آدرس ها برو و key بگیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز..این نسخه سرور هست..فرق فوکوله!!!
اونوقتی که من جواب دادم سرور نوشه نشده بود
آره حق با شماس
منم یه مشکل دارم با این پست
چگونه فایلی رو به عنوان فایل سالم به اویرا معرفی کنیم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیشه
من چیزی پیدا نمی کنم
میشه یکی بیشتر توضیح بده؟
من Premium Security Suite دارم
هیچکی نیست به ما کمک کنه؟3- راهی هست اپدیت اتوماتیکش رو دیزیبل کنیم؟
سلام . . .
با ویروس AVIRA مشکل پیدا کردم!
تمام بازیهام رو قفل کرده . . . چطوری میتونم غیر فعالش کنم!
البته بدون اینکه حذفش کنم منظورم Uninstall هست!!!![]()
بعضي كاربرها از فايروال آويرا شكايت داشتند كه سرعت اينترنت را كند ميكنه.بعضي ها اصلا مشكلي نداشتند.
به اون اخطارها هم توجهي نكنيد.در مورد فايروال NOD32 گاهي اين مورد مشاهده شده.
كلا فايروال اين محصول بر اساس نتايج تستهاي تخصصي صورت گرفته بر روي فايروالها بسيار ضعيف ميباشه.
من الان آويرا در دسترس ندارم.ولي توي تنظيماتش چك كنيد.حتما بايد گزينه اي داشته باشه كه بتونيد تغيير بديد.
با سلام
سیستم من جدیدا ویروسی گرفته که قادر است اویرا را غیر فعال کند یا اگر از ابتدا این ویروس روی سیستم باشد بعد از نصب اویرا نمی گذارد اویرا اجرا شود و اویرا پیغام می دهد که بعضی از فایل هایش حذف شده است واگر سیستم را ویروس یابی کنم به این ویروس که می رسد گزینه های موجود انتقال به قرنطینه است یا چشم پوشی و اگر انتقال به قرنطینه را انتخاب کنیم عملا نمی تواند ویروس را حذف کند لطفا در مورد حل این مشکل کمکم کنید فوری
شما بايد با استفاده از CD راه انداز كه برخي آنتي ويروسها دارند اقدام به راه اندازي سيستم از روي آن CD كرده و كل سيستم خود را با آن اسكن كنيد.حتما System Restore را براي همه درايوها غيرفعال كنيد.يا ميتونيد از برنامه NOD32 On-Demand Scanner كه نيازي به نصب هم نداره استفاده كنيد و سيستم خود را كامل با آن اسكن و ويروس زدايي كنيد.
کسی نمیتونه کی برای سرور معرفی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما خودت قبلی رو از کجا گرفتی ؟ تورنت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)