قبلا برای تست p1 یه آزمایش همینجوری بود که گوشی رو مینداختن توی آب ببینن چچقدر دوام میاره.
قبلا برای تست p1 یه آزمایش همینجوری بود که گوشی رو مینداختن توی آب ببینن چچقدر دوام میاره.
اگراز سیتی سنتر نگاه کنی قیمتش با ایران فرقی نداره (من تجربه کردم)به هر کی می گی بخره بگو از گرگاش بخره( یک بازار فقط موبایل)قیمتش با ایران خیلی فرق میکنه.
یک خاطره:موقعی که K800 اینجا 300 تومن بود من اونجا خربدم 200 تومن.
در مورد وسایل جانبیش هم باید گفت اون طرف با پولی که دولت بهشون میده هیچ وقت فکر این رو نمی کنه وسایل دلخلش رو برداره اما ایران......![]()
پس گرگاش برای خرید گوشی بهترین جا هست ؟
یعنی یه نفر اینجا نیست که W960 داشته باشه ؟
نظر من رو اگه بخواي برو سراغ گوشي هاي جديد تر
W960 ديگه ارزش خريد نداره! خيلي قديمي شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید محتویات بسته بندی گوشی که این آقای خارجی چه جالب توضیح میده
در ضمن اگر دیدید بسته برچسب پولوم نخورده بود بدونید که دستگکاری شده و چیزی از داخل پکیج برداشتند
یک برچسب روی لبه کارتن گوشی هست اگر با دست بکنید پاره میشه
آره.دقیقا از همون جا گرفتیم.اگراز سیتی سنتر نگاه کنی قیمتش با ایران فرقی نداره (من تجربه کردم)به هر کی می گی بخره بگو از گرگاش بخره( یک بازار فقط موبایل)قیمتش با ایران خیلی فرق میکنه.
یک خاطره:موقعی که K800 اینجا 300 تومن بود من اونجا خربدم 200 تومن.
در مورد وسایل جانبیش هم باید گفت اون طرف با پولی که دولت بهشون میده هیچ وقت فکر این رو نمی کنه وسایل دلخلش رو برداره اما ایران.....
فری شاپ هم که دیگه نگو.پوست میکنن لامصب ها.
دقیقا هر الف جای دارد و هر نقطه مکانی![]()
چي چي ارزش نداره . دوستان من اين گوشي رو 3 روزه كه خريدم . بسيار بسيار عالي هست . مثلا گوشي هاي جديدتر چي دارن كه اين نداره .
8 گيگ كه حافظه داره .
دوربين 3.2 عالي و دو تا فلاش قوي .
صداي بسيار عالي و با كيفيت و بسيار بلند .
صفحه بزرگ و با كيفيت . و قابليت لمسي .
هركي سئوالب داره بگه من در خدمتم . من خريدم . با قينت 3750000 تومان
سلام.آقا رضا وسايل داخلش هم بود و اين قيمت خريديد؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)